Kdo je otec? Styky v rozmezí 8 dnů
Ahoj, poprosila bych o radu, lze podle pohlavního styku v rozmezí 8mi dnů zjistit podle délky těhotenství kdo by případně mohl být otec? 20.4 jsem byla 12+4 podle screeningu. Pohlavní styk byl 22.2 a 1.3. Kritiku si prosím odpusťte. Partnera nemám. Poprvé to bylo jen taková chvilka a ještě přerušovaně s ex ale pak jsem spala s kamarádem se kterým jsme se vídala často a nehlídali jsme to. Dítě si samozřejmně nechám a těším se na něj. děkuju za případnou radu...
@eliza1 Byt tebou tak si ještě zjistim na jake pak příspěvky bys mela nárok jako samoživitelka,kdyz neuvedes otce,treba se vejdes a dostanes porodne a nejake příspěvky,neni to zadnej vejvar ale pokud nechces pak aby se stykali tak bys to mela mozna lepsi.Navic se taky muze po par letech stat,ze si to třeba rozmysli a bude se chtit starat
Mně teda ty data nesedí vůbec - pokud jsi byla 20.4. na screeningu 12+4, , nemůžeš mít termín porodu 28.11, ne? Podle screeningu bys musela otěhotnět už někdy začátkem února. Nebyl screening 20.5?
Už to čtu, že 20.5. 🙂
@jezz1e psala jsem že jsem se překlepla a byla jsem tam 20.5 🙂
@dolezalovalucie jj právě. je to jen spekulace. právě se mi to kvůli tomu vídání nelíbí a spíše se přikláním k tomu že ho stejně neuvedu i tak... na porodné bych sna měla mít nárok a na mateřskou též. asi bych si vzala i příspěvek na bydlení pokud to půjde a jinak je na dítě jen 500kč přídavek pokud se nemýlím.. už jsem si to zjišťovala ale spíš jen tak po netu no
@luciiinka87 tak dvě ovulace slyším prvně 😲 fakt?
Jinak byla bych trochu opatrná, známá si takhle upletla dítě s "jen kamarádem", pak spolu chvíli žili a dneska se o dceru už několik let soudí, protože dotyčný se domáhá střídavky.
@blahova_andrea já dokonce někde četla že kvůli dvoum ovulacích v jednom cyklu můžou být i dvojčata... a každě vlastně jinak staré... ale nevím jaká je pravděpodobnost teda 🙂
Ono to má každé něco. Chtít alimenty a nepodporovat styk s dítětem je trochu nefér. Pokud by dotyčný bylo ochoten skutečně dělat tatínka, spíš bych se tomu nebránila - přece jen být na dítě sama je docela peklo (pokud tedy nemáte rodinu, která občas pohlídá) a i pro dítě je otec důležitý. Navíc kdyby se s tebou nedejbože něco stalo... Testy jdou zpracovat i "soukromě", pokud na to tedy otec dítěte přistoupí, stojí to myslím okolo 3 000,- Kč. Akorát pokud test budeš vyžadovat ty, asi bys musela jít s pravdou ven, že si nejsi otcovstvím jistá.
@jezz1e jj já vím že bych mu to musela říct... sama na něj nebudu, mamka mi pomůže i finančně jak to půjde. doteď nemá zájem a to jsem mu to řekla když jsem byla 6+0 a potvrdilo se srdíčko. nikdy nenapsal, soudím že zájem mít nebude. A ani jeden z nás netouží s tím druhým být.. to už jsme si vyříkali před pár lety, každý žijeme jinak a máme každý jiný život... ted se prostě jen stala chyba no, za kterou nesu zodpovědnost a chci se ozhodnout dobře, proto jen uvažuju nad více možnostma. samozřejmně se mu pak ještě sama ozvu po 20tt 🙂
@eliza1
Oba potencionáni otcove u toho byt nemusi.. Vybereš si jednoho který tam půjde a když bude neg tak víš že je to ten druhý - akorát samozřejmě bude mít tuto informaci i ten chlapík co si test nechá udělat.. Tak bych se rozhodla u ktereho z nich je mi prijemnejsi se otevřít a říct že jsem nespala jen s ním.. Je to těžké rozhodování 🙂
Nicmene pokud je pro tebe unosna i varianta ze nebude otec zapsan v RL tak bych to neřešila a vyprdla se na ně - obzvláště když absolutně o dítě nejeví zájem 🙂 🍀
@andie90 jj to si také říkám... já právě jsem si psala s tím ex a ten mi právě velkým písmem napsal že mi nic neslíbí, když jsem mu psala že bych ráda aby to vyloučilo jeho otcovství (četla jsem že se dělají i odběry doma které se tam pak zašlou).. uvidím jak se zachová ještě ten kamarád po tom co mu napíšu, i když to už tuším...
@eliza1 A kolik ti vlastně je? Je fajn že si tak zodpovědná že sis mímo nechala.
@novamamina je mi 29... s tím ex co jsem spala jsem chodila v 23letech, pak jsem měla partnera až do nedávna a s tím jsme se snažili 5 let a nešlo to... proto je tohle takový zázrak 🙂
@eliza1 No tak to je hustý! Ale ono to tak někdy je, prostě oba jste zdraví, ale spolu dítě mít nemůžete, přitom s někým jiným uplně v pohodě.
Hele tak to sama zmákneš. Já jsem se trochu děsila že napíšeš že je ti 17...
@novamamina Vidíš to, a mě zrovna při otěhotnění 17 bylo 👍
@novamamina nee :D ale je mi to jasné. taky by mi to tak přišlo 🙂 jj vím že to zvládnu a hrozně se těším.. toužím po tom už od 19ti :D s tím ex jsem předtím byla 2 roky a taky nic, ale přitom v dobách pauzy mezi partnery jsem spala právě s tím kámošem a taky nikdy nic :D je to se mnou hrozný já vím... a taky složitý 🙂 a s tím kámošem jsem znova spala poprvé právě až po těch 5ti letech co jsem byla s partnerem.
@novamamina joo tak to bude stejně za hodně dlouho... :D ale i tak prostě moje přesvědčení je že na 99% je to ten kamarád 🙂
@eliza1 Asi jo, ten ex mi nakonec k tomu nesedí...
@blahova_andrea pokud jsou dvě ovulace, tak jsou velmi brzy po sobě.
@novamamina asi bych byla i radši.. on když se rozešel se svojí partnerkou po mě tak jí nechal těhotnou a kluka vůbec nevídá, nikdy ho neviděl a to už mu budou skoro 4 roky... a je dost nemocny od narození že prý to po něm podědil ale nevím co, jen trpěl na alergii na pyl ale že ten kluk to má prý mnohem horší a nemůže chodit ani ven... tak snad bude mímo zdravé 🙂 jinak moc díky 🙂
Jestli se k němu ani jeden nemá, není důvod to hrotit, třeba se najde jiný tatínek. 🙂 Kamarádka taky měla dva adepty na otcovství, jeden byl ex a druhý zadaný kamarád. Nenapsala nikoho. Kamarádka se následně seznámila se současným manželem, má s ním dvě děti a to první manžel adoptoval. To je pak pro fungování rodiny zas jednodušší, když tam žádný otec nefiguruje.
@eliza1 Ty jo, no tak snad bude zdravý 🙂. Moc ti to přeju
@kajulinek existuji dve ovulace v jednom mesici. Ja jsem presne ten pripad. Prvni ovulace 7.9. a druha 14.9. Otehotneni 16.9. a dneska je z toho 38tt. A to jsem nikdy nemela cykly pravidelne. Klidne jsem na ms cekala 3 mesice, pak uz to i lecila. Na mimino jsme cekali 2,5 roku. Kvuli nemoci jsem menstruvoat za pomoci leku a injekci zacala az v 18 a bez leku pd 21. Takze anomalie se deji

@eliza1
Testy DNA si můžeš nechat zpracovat i sama před soudem ;)
Není to sice nic levného, ale aspoň nebudeš za trubku 🙂)