icon

Kdo je otec? Styky v rozmezí 8 dnů

eliza1
5. čer 2017

Ahoj, poprosila bych o radu, lze podle pohlavního styku v rozmezí 8mi dnů zjistit podle délky těhotenství kdo by případně mohl být otec? 20.4 jsem byla 12+4 podle screeningu. Pohlavní styk byl 22.2 a 1.3. Kritiku si prosím odpusťte. Partnera nemám. Poprvé to bylo jen taková chvilka a ještě přerušovaně s ex ale pak jsem spala s kamarádem se kterým jsme se vídala často a nehlídali jsme to. Dítě si samozřejmně nechám a těším se na něj. děkuju za případnou radu...

Strana
z3
andie90
5. čer 2017

@eliza1
Testy DNA si můžeš nechat zpracovat i sama před soudem ;)
Není to sice nic levného, ale aspoň nebudeš za trubku 🙂)

eliza1
autor
5. čer 2017

@andie90 a jak? to musím i za přítomnosti domnělého otce ne?

dolezalovalucie
5. čer 2017

@eliza1 Byt tebou tak si ještě zjistim na jake pak příspěvky bys mela nárok jako samoživitelka,kdyz neuvedes otce,treba se vejdes a dostanes porodne a nejake příspěvky,neni to zadnej vejvar ale pokud nechces pak aby se stykali tak bys to mela mozna lepsi.Navic se taky muze po par letech stat,ze si to třeba rozmysli a bude se chtit starat

jezz1e
5. čer 2017

Mně teda ty data nesedí vůbec - pokud jsi byla 20.4. na screeningu 12+4, , nemůžeš mít termín porodu 28.11, ne? Podle screeningu bys musela otěhotnět už někdy začátkem února. Nebyl screening 20.5?

jezz1e
5. čer 2017

Už to čtu, že 20.5. 🙂

eliza1
autor
5. čer 2017

@jezz1e psala jsem že jsem se překlepla a byla jsem tam 20.5 🙂
@dolezalovalucie jj právě. je to jen spekulace. právě se mi to kvůli tomu vídání nelíbí a spíše se přikláním k tomu že ho stejně neuvedu i tak... na porodné bych sna měla mít nárok a na mateřskou též. asi bych si vzala i příspěvek na bydlení pokud to půjde a jinak je na dítě jen 500kč přídavek pokud se nemýlím.. už jsem si to zjišťovala ale spíš jen tak po netu no

blahova_andrea
5. čer 2017

@luciiinka87 tak dvě ovulace slyším prvně 😲 fakt?

jezz1e
5. čer 2017

Jinak byla bych trochu opatrná, známá si takhle upletla dítě s "jen kamarádem", pak spolu chvíli žili a dneska se o dceru už několik let soudí, protože dotyčný se domáhá střídavky.

eliza1
autor
5. čer 2017

@blahova_andrea já dokonce někde četla že kvůli dvoum ovulacích v jednom cyklu můžou být i dvojčata... a každě vlastně jinak staré... ale nevím jaká je pravděpodobnost teda 🙂

eliza1
autor
5. čer 2017

@jezz1e no právě to je ono :( jako řekla jsem to oboum, ale hlavně tomu kamarádovi že protě na to má nárok to vědět, že zase nejsem taková mrcha.. ale tohle je taky to čeho se bojím no ... proto o tom jen uvažuju...

jezz1e
5. čer 2017

Ono to má každé něco. Chtít alimenty a nepodporovat styk s dítětem je trochu nefér. Pokud by dotyčný bylo ochoten skutečně dělat tatínka, spíš bych se tomu nebránila - přece jen být na dítě sama je docela peklo (pokud tedy nemáte rodinu, která občas pohlídá) a i pro dítě je otec důležitý. Navíc kdyby se s tebou nedejbože něco stalo... Testy jdou zpracovat i "soukromě", pokud na to tedy otec dítěte přistoupí, stojí to myslím okolo 3 000,- Kč. Akorát pokud test budeš vyžadovat ty, asi bys musela jít s pravdou ven, že si nejsi otcovstvím jistá.

eliza1
autor
5. čer 2017

@jezz1e jj já vím že bych mu to musela říct... sama na něj nebudu, mamka mi pomůže i finančně jak to půjde. doteď nemá zájem a to jsem mu to řekla když jsem byla 6+0 a potvrdilo se srdíčko. nikdy nenapsal, soudím že zájem mít nebude. A ani jeden z nás netouží s tím druhým být.. to už jsme si vyříkali před pár lety, každý žijeme jinak a máme každý jiný život... ted se prostě jen stala chyba no, za kterou nesu zodpovědnost a chci se ozhodnout dobře, proto jen uvažuju nad více možnostma. samozřejmně se mu pak ještě sama ozvu po 20tt 🙂

andie90
5. čer 2017

@eliza1
Oba potencionáni otcove u toho byt nemusi.. Vybereš si jednoho který tam půjde a když bude neg tak víš že je to ten druhý - akorát samozřejmě bude mít tuto informaci i ten chlapík co si test nechá udělat.. Tak bych se rozhodla u ktereho z nich je mi prijemnejsi se otevřít a říct že jsem nespala jen s ním.. Je to těžké rozhodování 🙂
Nicmene pokud je pro tebe unosna i varianta ze nebude otec zapsan v RL tak bych to neřešila a vyprdla se na ně - obzvláště když absolutně o dítě nejeví zájem 🙂 🍀

eliza1
autor
5. čer 2017

@andie90 jj to si také říkám... já právě jsem si psala s tím ex a ten mi právě velkým písmem napsal že mi nic neslíbí, když jsem mu psala že bych ráda aby to vyloučilo jeho otcovství (četla jsem že se dělají i odběry doma které se tam pak zašlou).. uvidím jak se zachová ještě ten kamarád po tom co mu napíšu, i když to už tuším...

hany_bany
5. čer 2017

@eliza1 když beru v úvahu, že ovulace je cca 2+0, tak mi vychází někdy kolem 7.3., takže bych řekla, že je nepravděpodobné, aby byl otcem ex a vidím to spíš na toho kamaráda

eliza1
autor
5. čer 2017

@hany_bany děkuju za názor 🙂

novamamina
5. čer 2017

@eliza1 A kolik ti vlastně je? Je fajn že si tak zodpovědná že sis mímo nechala.

eliza1
autor
5. čer 2017

@novamamina je mi 29... s tím ex co jsem spala jsem chodila v 23letech, pak jsem měla partnera až do nedávna a s tím jsme se snažili 5 let a nešlo to... proto je tohle takový zázrak 🙂

novamamina
5. čer 2017

@eliza1 No tak to je hustý! Ale ono to tak někdy je, prostě oba jste zdraví, ale spolu dítě mít nemůžete, přitom s někým jiným uplně v pohodě.
Hele tak to sama zmákneš. Já jsem se trochu děsila že napíšeš že je ti 17...

lucie_91
5. čer 2017

@novamamina Vidíš to, a mě zrovna při otěhotnění 17 bylo 👍

eliza1
autor
5. čer 2017

@novamamina nee :D ale je mi to jasné. taky by mi to tak přišlo 🙂 jj vím že to zvládnu a hrozně se těším.. toužím po tom už od 19ti :D s tím ex jsem předtím byla 2 roky a taky nic, ale přitom v dobách pauzy mezi partnery jsem spala právě s tím kámošem a taky nikdy nic :D je to se mnou hrozný já vím... a taky složitý 🙂 a s tím kámošem jsem znova spala poprvé právě až po těch 5ti letech co jsem byla s partnerem.

novamamina
5. čer 2017

@lucie_91 Já jsem to nemyslela špatně 🙂. A ty jsi s taťkou svého míma?
@eliza1 Prostě ti to bylo souzeno teď 🙂. Tak hlavně ať ti to všechno dobře dopadne a když se ti bude chtít, tak nám dej vědět jak to dopadlo, kdo teda tím taťkou je

eliza1
autor
5. čer 2017

@novamamina joo tak to bude stejně za hodně dlouho... :D ale i tak prostě moje přesvědčení je že na 99% je to ten kamarád 🙂

novamamina
5. čer 2017

@eliza1 Asi jo, ten ex mi nakonec k tomu nesedí...

kajulinek
5. čer 2017

@blahova_andrea pokud jsou dvě ovulace, tak jsou velmi brzy po sobě.

eliza1
autor
5. čer 2017

@novamamina asi bych byla i radši.. on když se rozešel se svojí partnerkou po mě tak jí nechal těhotnou a kluka vůbec nevídá, nikdy ho neviděl a to už mu budou skoro 4 roky... a je dost nemocny od narození že prý to po něm podědil ale nevím co, jen trpěl na alergii na pyl ale že ten kluk to má prý mnohem horší a nemůže chodit ani ven... tak snad bude mímo zdravé 🙂 jinak moc díky 🙂

jezz1e
5. čer 2017

Jestli se k němu ani jeden nemá, není důvod to hrotit, třeba se najde jiný tatínek. 🙂 Kamarádka taky měla dva adepty na otcovství, jeden byl ex a druhý zadaný kamarád. Nenapsala nikoho. Kamarádka se následně seznámila se současným manželem, má s ním dvě děti a to první manžel adoptoval. To je pak pro fungování rodiny zas jednodušší, když tam žádný otec nefiguruje.

novamamina
5. čer 2017

@eliza1 Ty jo, no tak snad bude zdravý 🙂. Moc ti to přeju

biedronka10
5. čer 2017

@kajulinek existuji dve ovulace v jednom mesici. Ja jsem presne ten pripad. Prvni ovulace 7.9. a druha 14.9. Otehotneni 16.9. a dneska je z toho 38tt. A to jsem nikdy nemela cykly pravidelne. Klidne jsem na ms cekala 3 mesice, pak uz to i lecila. Na mimino jsme cekali 2,5 roku. Kvuli nemoci jsem menstruvoat za pomoci leku a injekci zacala az v 18 a bez leku pd 21. Takze anomalie se deji

Strana
z3