Kdy vám začalo růst v těhotenství bříško?
Ahojky holky.Chci se vás zeptat,kdy vám začalo růst bříško,kdy to bylo vidět třeba při zatáhnutí?A pak kdy to na vás už bylo vidět jasněji,že to šlo poznat už v třeba v tričku 🙂
@girls96 ty jo 🙂 to je ale bruchacik 🙂 ja takove mela v 23tt jako prvorodicka 🙂 hlavne at je mimi zdrave 🙂
@daaram ja mela bricho az od 22tt z niceho nic pres noc se trosku nafouklo.
@absintka19
Jj to už poznávám sice začínám 27 týden a už mám konečně bříško a už nemůžu i spát. Bolí trisla prevaluju se jak párek na grilu a nemluví.o stydké kosti když chodím peklo na zemi. Máte to někdo?
Mě na to tady v UK nic. Neřekli tak že snad je vše ok. 😉
@daaram ja tedy stydkou kost necitim, jinak kopance slusne dostavam 🙂
Take to pevnejsie tehu brusko ( nie len spek) som mala viditelne asi od 16 tt, ale az teraz v 20/21tt to na mne vidia aj cudzi 🙂
@kris5 klid, máš úplně normální bříško. mnohý nastávající maminky a zejména ty s nadváhou, maj tendenci už třeba v 9. tejdnu fotit "těhotenstký" břicho, ač ve skutečnosti v tu dobu má plod 2,5 cm, takže to jsou 100% akorát špeky. :D jak asi může mít 2,5cm plod vliv na velikost břicha. :D
tady třeba pro ilustraci "těhotenský" břicho z doby, když jsem ještě těhotná NEBYLA. 🙂 z legrace jsme si to fotily s holkama v jinym vlákně. prostě vystrčený břicho + špeky (v tu dobu cca 63kg/164cm, takže nadváha) a když tohle někdo udělá a pak tvrdí, že má břicho už třeba v tom 9. týdnu, tak to jako sorry, ale to je trochu k smíchu. 🙂
@fatal_error
Nevím, co je na tom k smíchu, pokud, bych měla v devátém týdnu břicho jako ty na fotce, tak už pro mě bude "obří", protože aktuálně v 7. týdnu mám ještě stále propadlé. Takže nevidím důvod, proč by někdo nemohl mít břicho už devátém týdnu 🙂
@fatal_error
I 2,5 cm plod má vliv na velikost břicha poměrně značnou, neboť s jeho růstem se zvětšuje i děloha, která má kolem 7tt zhruba dvojnásobnou velikost než před otěhotněním.
Ahoj 😉 ja jsem 12tt a vypadam spíš jako bych se prejedla, jsem popraskana kde, se podivam ☹ ale nejake rysy tehotensvi opravdu nevidim..😀☹
Pardon
Porodim, aby to nebylo Furt stejný. V albu mám jak jsem rostla 🙂
Ted uz čekám jen na to, čeho se nejvíc bojím 🙂
@luska__ hehe takova zavist videla jsem holky v tom tydnu co.jsi udala a vypadaji jak hrosice..😀 mas malinke natoz ze mas rodit 😀
@ka_rohli_na to prijdeje😀
Každé tělo reaguje jinak. Při prvním těhu jsem neměla břicho ani ještě v 6 měsíci. Vyrostlo mi až v třetím trimestru. Teď jsem těhotná po třetí a jsem ve 12tt a už teď neschovám,že jsem těhotná. U všech třech těhotensvích jsem začínala na 55 kg. Zatím jsem nepřibrala nic,ale břicho už mám ikdyž ten malinkej je ještě opravdu malinkej.

Já ti právě nevím zda nejsem jenom dobře najezena 😀