Kolik jste přibraly v těhotenství?
Ahoj holky, chci se jen zeptat...ke svému Dr. chodím vždy na kontroly až odpoledne a to znamená, že už sem po obědě a rozhodně se nijak v ničem nekrotím. Jsem ve 22 týdnu a od začátku sem velice nic moc nepřibrala a teď jak si mě vážil...šup 4 kila nahoře 🙂)) chci se jen zeptat kolik jste přibraly cca Vy, jestli to není moc a jestli je rozdíl mezi ranním vážením a odpoledním vážením i v těhu. Děkuji za info.
34+1tt a 13kg(holcicka). U prviho (kluk) 23kg.zustali mi 4kg z prvniho, ale nebylo to videt, puvodni vahu pred teh.jsem mela 55kg 🙂
Tak to je slušné. Já jsem zvědavá na sebe. Moje sestry obě přibraly tak 25Kg.. a já pořád nic.. Ony v 5měsíci byli už jak hrošice a já stále nic .. :D hhahaa Jen abych to nezakřikla🙂 😝
Dnes 23+5 a nějakých 8-9kg. Jde to o něco rychleji než u první dcery...
31+5 a nahoře 5 kg ...
Ha, tak po nějaké době tu na mě vyskočilo zase tohle téma....co jsem psala na 1. stránce platí, jen dodám rekapitulaci - k porodu jsem šla s plus 12 kily (39+6), V porodnici jsem nechala nějakých 7 kilo, další 2 zmizela během následujících dvou týdnů (nejspíš voda). Největší váhový přírůstek byl u mě až na konci těhotenství (tj, od 32tt do konce naskočilo dalších 5 kilo).
no koukám že jsem byla jak velryba. První syn start na 59 kg a nabrala 26 kg 😀 . Měla sem moc vody. Jsem zvědavá na druhé 😉

Dnes 32+0 a k těm 10kg už to bude :/ ale nejsou na mě znát, teda aspoň si to myslím, krom bolestí ad a podobně...