icon

Komu se povedlo ovlivnit/uhádnout pohlaví miminka?

nonacek
21. únor 2015

Ahojky všem
Ženy zajímalo by mne který z vás se povedlo ovlivnit pohlaví miminka ?
Nebo který z vás se povedlo uhádnout pohlaví miminka již v bříšku ?
A zdali se povedlo vašim blízkým uhodnout pohlaví vašeho miminka ?
Ptam se jen zezajimavosti ,protože muj ginekolog je tajnustkař a pohlavi miminka mi asi rekne až pred porodem 😲
a ja uz sem napnuta jak struna . 😀
Děkuji.💙💖

ronyx
24. bře 2015

@emily2015 Já bych klidně i 3,ale to už by byl asi strop,víc bych už asi nerozdýchala 😀 Ale chlap taky říkal dvě a dost.Už tak měl období,kdy o druhém nechtěl ani slyšet a tvrdil,že v naší situaci si druhé nemůžeme dovolit.No tenkrát jsem byla z toho dost špatná,nechtěla jsem si připustit,že bych měla jen jedno.Naštěstí jsme přefinancovali a přišli k nějakým penězům,takže druhé dítko začlo být reálné 😀

ronyx
24. bře 2015

Holky koukáte na ČT 2?? O těhulích,početí atd 🙂

nonacek
autor
24. bře 2015

@ronyx
@emily2015 akorat jsem se vrátila .........tak holky jeto kluk.

ronyx
24. bře 2015

@nonacek Fakt? Na 100% ? Jéééé tak to budeme mít obě klučíky,už to vidím 😀 Tak hlavně,že je bobeček zdravý 😉

nonacek
autor
24. bře 2015

@ronyx jo zdraví prý je... na 100% řekl že není nic,ale že tady si je jisty

ronyx
24. bře 2015

@nonacek A jméno?Máš vybráno? Nebo ještě nevíš?

nonacek
autor
24. bře 2015

@ronyx jméno ještě nevím.. u holky jsem věděla..Tak Máme na co premyslet😉
holky já tomu nemohla věřit když začal mluvit dr. něco o tom pytlikovi...

ronyx
24. bře 2015

@nonacek Já ti věřím,proto jsem se raději smířila s tím,že mi tam plave klučík 😀 i když malinko doufám pořád v tu holčičku 🙂

nonacek
autor
24. bře 2015

@ronyx to ti povím,byl to šok, ale už se s tim smiřuji..

jajinka25
24. bře 2015

@nonacek chi třetí 😅 no jé doufám že do třetice zustane pipinka 😵 a šup dej vědět jak jsi dopadla ;)

nonacek
autor
24. bře 2015

@jajinka25 já už do 3 nepujdu. a nejspíš podle dr.je to kluk

ronyx
24. bře 2015

@nonacek Tak nás ty babské rady a čínské lunární kalendáře pěkně vypekly co? 😀 Napiš té sestřičce jak si dopadla 😀 ona tenkrát psala,že se ještě nikdy nesekla,tak ať ví,že poprvé ano a u mě to vypadá taky na pěkný sek 😀

jajinka25
24. bře 2015

@nonacek ha jsem to nějak přehlídla tak gratuluji dva kluci jsou super vyhrajou si spolu a třeba jednou jako u nas zkusite třetátko 😵

nonacek
autor
24. bře 2015

@ronyx teď ji du napsat.. že na sto procent je to..kluk 😀

mirun
24. bře 2015

Ahoj všem ..... čtu vaši diskuzi 🙂, doma mám taky 2 kluky, ted jsem 17 týdnů těhotná, zatím nevím, co budu mít, ale počítám s dalším klukem .-).

ronyx
24. bře 2015

@mirun A asi toužíš po holčičce co?Když už máš doma dva ďáblíky 😀

mirun
24. bře 2015

🙂))))))). Už od prvního 🙂))). Moc tomu ale nevěřím, že se povedla.

jajinka25
24. bře 2015

@mirun vítej v klubu ja jsem 20tt doma dva kluky a zatím to vypada na holčičku ale čekam na sono zda potvrdí 😵

mirun
24. bře 2015

Na druhou stranu, na klučíky jsem zvyklá, tak už budu vědět, co mě čeká 🙂.

ronyx
24. bře 2015

@mirun
@jajinka25 Tak to já jsem si u prvního hrozně moc přála klučíka a byla jsem šťastná,že vyšel 🙂 A to jsme si říkala,mám splněno a u druhého už mi to bude jedno.No a teď bych si přála páreček,není to nějaká obrovská touha po holčičce,spíš si říkám,že by bylo fajn mít doma synáčka i dcerušku,ale když to bude zase rarášek budu spokojená,synáček bude mít alespoň parťáka 🙂

mirun
24. bře 2015

@jajinka25 🙂 díky za přivítání..... já byla na sonu ve 14 tém týdnu a mudr se nechtěl podívat, že je ještě čas... tak vůbec netuším.

mirun
24. bře 2015

@ronyx Je pravda, že když jsou 2 děti stejného pohlaví, tak si asi víc vyhrají. taky to zase tolik neprožívám .-), jestli bude holka. Nějak jsem připravená na kluka, tak to tak beru .-).

jajinka25
24. bře 2015

@ronyx no já taky chtěla od prvního holčičku dokonce mi ji jeden magor doktor slíbil cca na 12tt prvního těho...ted už ho znam a vím že je to blb no a já se těšila na čurinku no ups příště tam byla doktorka a viděla pytlíka. no u druhého to naskočilo automaticky že to bude holka v mych domněnkách no objednali jsme se na 3D a hned řekli že je tam pytlík no přijeli jsme domu ja s humorem říkala že to je kluk a nikdo mi to nevěřil jelikož jsem byla nějaka vysmátá 😀 když on byl tak milej cucal si tam prstíček. No a když jsem ted otěhotněla objednala jsem se na 3D tam několikrát řekli že to je prostě holka mam i fotku pohlaví vložím sem ;) ale moc tomu nevěřím že bych mohla mít JÁ to štěstí a dočkat se princezničky 🙂

jajinka25
24. bře 2015

tady na levé fotce je pohlaví co myslíte 😵

mirun
24. bře 2015

@jajinka25 řekla bych, že to klaplo 🙂))))))). přijde mi to tak 🙂)). moooooc velká gratulace .-). já vám řeknu zhruba za 3-4 týdny ...

jajinka25
24. bře 2015

@mirun krasný kavový zrno ...ale uvidíme nikomu jsme to neřekli 😅

mirun
24. bře 2015

@jajinka25 rozumím .-). mě u druhého synka řekl mudr ve 20tém týdnu, že to vypadá na holku a ve 25 týdnu na 3D, to byl kluk. to byl šok 🙂. navíc, podle všech kalendářů, krve a kdoví čeho, měl být holka. nevěřím na nic z toho... myslím ale, že ty to máš jisté .-))).

emily2015
24. bře 2015

@nonacek gratuluji ke zdravému chlapečkovi 🙂 určitě tě to mrzí,ale určitě ti prcek holčičku vynahradí.Já u prvního si přála holčičku a když mě bylo řečeno kluk,tak jsem si říkala,že to tak má být a že bude mít jednodušší život,že přeci ty ženský to v životě to mají těžký 🙂 a pak při porodu jsem už ani na holčičku nepomyslela,hned to byl můj mazílek a nevyměnila bych 🙂 jinak jsem zvědavá na tu sestřičku,co ti poví...u tebe si byla vlastně na 100% jistá,akorát nevím,jestli tušila,že foto z utz je ze 13tt

nonacek
autor
24. bře 2015

@emily2015 jo věděla to ze foto je že 13 psala jsem ji to do IP
no holt seknout se muze každý
komentovala mi to na mém profilu tak se jukni😉
A jinak moc ti děkuji za podporu 😙😙😙😙

emily2015
24. bře 2015

@nonacek a jinak na kontrole vše oka?ukážeš nám prďolu?máš fotečku?a nezmínil ti doktor tu tepovou frekvenci?

Strana