icon

Komu se povedlo ovlivnit/uhádnout pohlaví miminka?

nonacek
21. únor 2015

Ahojky všem
Ženy zajímalo by mne který z vás se povedlo ovlivnit pohlaví miminka ?
Nebo který z vás se povedlo uhádnout pohlaví miminka již v bříšku ?
A zdali se povedlo vašim blízkým uhodnout pohlaví vašeho miminka ?
Ptam se jen zezajimavosti ,protože muj ginekolog je tajnustkař a pohlavi miminka mi asi rekne až pred porodem 😲
a ja uz sem napnuta jak struna . 😀
Děkuji.💙💖

ronyx
2. bře 2015

@nonacek a koukal ti chlap?Je to pod duhovkou,takže musíš zvednout oči a koukat nahoru,aby háček viděl 😀

teenyel
2. bře 2015

@ronyx beztak to bude holka 😀 a me ten hacek nevysel...tam mi vychazel kluk.
@nonacek a carka pak silila rychle? Ja mela z ducha dalnici asi za 3-4 dny.

veraakubik
2. bře 2015

@nonacek Ahojky,diky za optani..I když uprimne nic moc-vratily se mi nevolnosti.. ☹ Uz jsem par dni mela klid a ted?V sobotu jsem vyzvracela veceri,vcera vecer se mi to vracelo a dneska rano mi nebylo zrovna nejlíp..Jinak jsem se to odvazila napsat moji mame-hrozne jsem se bala,ale napsala jsem ji to a uvidíme az se uvidíme.Jinak manzelovo rodice to ještě nevi.Zitra me ceka kontrola,tak mam v planu zeptat se na pohlavi miminka..Nebudu nic naznačovat a uvidim zda doktorka něco pozna.. 😉

lenicka1133
2. bře 2015

tak já jsem si pohlaví vypočítala a vyšlo to.druhé dítě jsem chtěla holku a povedlo,ale zda to byla jen náhoda nevím,znovu to zkoušet nehodlám .-)))počítala jsem ovulaci cca 14tý den takže 11 byl styk aby klučičí spermie umřeli a holčičí měli čas dorazit na místo.vyšlo to na 1.pokus 🙂)

ally8
2. bře 2015

Tak u mě to byl opravdu extrém, protože já jsem byla přesvědčená, že budu mít holku ještě než jsem byla těhotná 😀 Když se mě někdo ptal, jaké máme jméno pro kluka, říkala jsem že žádné, že budu mít holku. Dokonce jsem si i objednávala i oblečky už na holku 😀 Manžel si oddychnul, když nám to opravdu gynekolog potvrdil, protože by jinak klučík musel nosit šatičky 😀 Asi to byla náhoda, ale prostě jsem si kluka vůbec neuměla představit. Jsem zvědavá, jestli mi to vyjde i u druhátka, ale to přesvědčení (intuice) není tak silné. Klidně bych brala druhátko kluka, ale to se asi budu muset nechat fakt překvapit. Ale možná v koutku duše spíš vidím toho Honzíka.

lenicka1133
2. bře 2015

@naomi6 jj to je přesně muj případ taky věřím v ovulaci a vydrž a rychlost.🙂)

emily2015
2. bře 2015

@nonacek joo, tak dr.Plzáka jsem také zkoušela...a vyšel mi ?-takže nelze předpovědět ☹ jinak sem si to zkoušela schválně na syna a tam mi předpověděl holku, i dle krve mi vycházela holčička u syna, test se sodou jsem také zkoušela 😀 u syna mi šuměl...nyní mi přijde, že bez reakce, tak že by ta holčička 😀 a co se týče toho čínského kalendáře, tak bohužel ten má více verzí ☹ takže jednou holka a po druhé kluk...nechápu, proč je tolik verzí těch kalendářů 😀

sarpejatko
2. bře 2015

Prosím, prosím, od kdy se může zkoušet ta soda? Děkuji

rennca
2. bře 2015

Tak já jsem chtěla první dítě kluka. Dle nastudovaných informací že kluk by se měl dělat v den ovulace (jelikož klučičí spermíci jsou rychlejší) tak jsem si udělala ovu test a v den nejsilnější čárky jsem na to vlítly 😀 povedlo se 😀 ale jestli to byla náhoda nebo ne..těžko řící. No každopádně jsem druhou chtěla holku ale tu už jsem nestačila vyzkoušet jelikož druhý kluk se nám ,,vloudil,, tak nějak sám a bez plánování. Další pokus už zkoušet nebudu 😀

nonacek
autor
2. bře 2015

@ronyx neumím sem dát odkaz,ale napiš si do vyhledávače test dr. Plzaka a hned ti to vybehne je to proste dotazník na par otázek.... a s toho ti vyhodnotí pohlaví miminka😉😉😉

nonacek
autor
2. bře 2015

@sarpejatko písou od 6 týdne tehu

nonacek
autor
2. bře 2015

@ronyx až zkonči zprávy tak urvu přitele ať se mi po dlouhé době podíva zase do oci😉😉😉😉😉 a podám hlaseni😉👍👌✌✌

nonacek
autor
2. bře 2015

@teenyel no ducha na tt jsem mela 7 den od ovu a za dva dny už byla slabší dalnice.....

nonacek
autor
2. bře 2015

@veraakubik držím palečky ať je vše v pořádku ....✌✌✌✌
a urcite dej vědět jak jsi dopadla.

teenyel
2. bře 2015

@rennca presne touto metodou jsem nam zaridila holcicku 😀

veraakubik
2. bře 2015

@nonacek jsem asi uplne hloupa,ale me se ten test nedari najit..:( Ale coz,pockam si do zitrka.. 😉

nonacek
autor
2. bře 2015

@teenyel o jake metodě píšes ? 😀 😙😙😙

nonacek
autor
2. bře 2015

@veraakubik napiš do vyhledávače :test dr. Plzaka a je to první okenko😉😉

ronyx
2. bře 2015

@nonacek No hele mě to taky nenajde nic,když si to zadám.Zajeď na tu stránku a jen nahoře skopíruj tu adresu,víš jak se kopíruje ne?Přes ctrl+c 😀 a pak to tu vložíš přes volbu ctrl+v.Jinak adresa stránky je to,co vidíš nahoře.to www............. 😀

emily2015
2. bře 2015
ronyx
2. bře 2015

@emily2015 tak tato stránka se mi bohužél pro změnu ani nezobrazuje 😀

emily2015
2. bře 2015

@ronyx
@veraakubik
schválně pak napište, co Vám vyšlo 🙂 já už si snad začnu psát, co mi vychází na holčičku a na kluka...dle babských rad...a pak sem napíšu stav...a jak budu vědět pohlaví, tak dám echo...zatím tedy vede holčička 😀

veraakubik
2. bře 2015

Me taky nee..Jsem zvedava a tak netrpelive hledam,cekam a nic..:(

emily2015
2. bře 2015

@ronyx aha, jako že se ti stránka vůbec nenačte...píše ti to něco?

emily2015
2. bře 2015

@ronyx
@veraakubik
a máte ještě jiný prohlížeč? než ten co teď využíváte? můžete mít blokaci

ronyx
2. bře 2015

@emily2015 používám google chrom a píše mi to toto:

Nezobrazuje se Vaše stránka?

Provoz freehostingu ic.cz byl k 28. 2. 2015 ukončen. O této skutečnosti jsme majitele webu informovali prostřednictvím emailu s nabídkou možnosti převedení na náš nový hosting IC2.

Máte alternativní kontakt na webmastara stránek? Kontaktujte jej prosím.

V případě, že jste správcem této stránky doporučujeme provést zálohu dat co nejdříve. Data budou 13. 3. 2015 nenávratně smazána.

IC2 nabízí především:

• lepší výkon celého hostingu
• vyšší dostupnost služeb
• nové administrační prostředí
• rozvíjející se znalostní bázi
• žádná reklamní lišta

emily2015
2. bře 2015

tahle stránka by se Vám měla načíst...

emily2015
2. bře 2015

@ronyx ty jo tak to vůbec netuším, napadá mě zkusit jiný prohlížeč...nemáš třeba internet explorer, já mám třeba mozzilu a tam to v pohodě jde...

ronyx
2. bře 2015

@emily2015 a to samé mi naskočilo i přes Operu a Explorera 🙂

emily2015
2. bře 2015

to je zajímavý...to prostě nechápu...já když to dávám do internetu exploreru, tak mi to jde také...chyba určitě není u Vás holky, ale na těch jejich stránkách. Já jakoby když jsem na té stránce, co jsem vám poslala, tak když dám Home- tak mi tam skočí také ten text, co posílala ronyx...ale takhle jinak mi to jde...záhada...asi když jsem se koukala před tím datumem 28.2., tak si mě to pamatuje 😀

Strana