Komu se povedlo ovlivnit/uhádnout pohlaví miminka?
Ahojky všem
Ženy zajímalo by mne který z vás se povedlo ovlivnit pohlaví miminka ?
Nebo který z vás se povedlo uhádnout pohlaví miminka již v bříšku ?
A zdali se povedlo vašim blízkým uhodnout pohlaví vašeho miminka ?
Ptam se jen zezajimavosti ,protože muj ginekolog je tajnustkař a pohlavi miminka mi asi rekne až pred porodem 😲
a ja uz sem napnuta jak struna . 😀
Děkuji.💙💖
@nonacek Ahojky,diky za optani..I když uprimne nic moc-vratily se mi nevolnosti.. ☹ Uz jsem par dni mela klid a ted?V sobotu jsem vyzvracela veceri,vcera vecer se mi to vracelo a dneska rano mi nebylo zrovna nejlíp..Jinak jsem se to odvazila napsat moji mame-hrozne jsem se bala,ale napsala jsem ji to a uvidíme az se uvidíme.Jinak manzelovo rodice to ještě nevi.Zitra me ceka kontrola,tak mam v planu zeptat se na pohlavi miminka..Nebudu nic naznačovat a uvidim zda doktorka něco pozna.. 😉
tak já jsem si pohlaví vypočítala a vyšlo to.druhé dítě jsem chtěla holku a povedlo,ale zda to byla jen náhoda nevím,znovu to zkoušet nehodlám .-)))počítala jsem ovulaci cca 14tý den takže 11 byl styk aby klučičí spermie umřeli a holčičí měli čas dorazit na místo.vyšlo to na 1.pokus 🙂)
Tak u mě to byl opravdu extrém, protože já jsem byla přesvědčená, že budu mít holku ještě než jsem byla těhotná 😀 Když se mě někdo ptal, jaké máme jméno pro kluka, říkala jsem že žádné, že budu mít holku. Dokonce jsem si i objednávala i oblečky už na holku 😀 Manžel si oddychnul, když nám to opravdu gynekolog potvrdil, protože by jinak klučík musel nosit šatičky 😀 Asi to byla náhoda, ale prostě jsem si kluka vůbec neuměla představit. Jsem zvědavá, jestli mi to vyjde i u druhátka, ale to přesvědčení (intuice) není tak silné. Klidně bych brala druhátko kluka, ale to se asi budu muset nechat fakt překvapit. Ale možná v koutku duše spíš vidím toho Honzíka.
@naomi6 jj to je přesně muj případ taky věřím v ovulaci a vydrž a rychlost.🙂)
@nonacek joo, tak dr.Plzáka jsem také zkoušela...a vyšel mi ?-takže nelze předpovědět ☹ jinak sem si to zkoušela schválně na syna a tam mi předpověděl holku, i dle krve mi vycházela holčička u syna, test se sodou jsem také zkoušela 😀 u syna mi šuměl...nyní mi přijde, že bez reakce, tak že by ta holčička 😀 a co se týče toho čínského kalendáře, tak bohužel ten má více verzí ☹ takže jednou holka a po druhé kluk...nechápu, proč je tolik verzí těch kalendářů 😀
Prosím, prosím, od kdy se může zkoušet ta soda? Děkuji
Tak já jsem chtěla první dítě kluka. Dle nastudovaných informací že kluk by se měl dělat v den ovulace (jelikož klučičí spermíci jsou rychlejší) tak jsem si udělala ovu test a v den nejsilnější čárky jsem na to vlítly 😀 povedlo se 😀 ale jestli to byla náhoda nebo ne..těžko řící. No každopádně jsem druhou chtěla holku ale tu už jsem nestačila vyzkoušet jelikož druhý kluk se nám ,,vloudil,, tak nějak sám a bez plánování. Další pokus už zkoušet nebudu 😀
@sarpejatko písou od 6 týdne tehu
@veraakubik držím palečky ať je vše v pořádku ....✌✌✌✌
a urcite dej vědět jak jsi dopadla.
@nonacek jsem asi uplne hloupa,ale me se ten test nedari najit..:( Ale coz,pockam si do zitrka.. 😉
@veraakubik napiš do vyhledávače :test dr. Plzaka a je to první okenko😉😉
@ronyx
@veraakubik
holky, tady je ten odkaz:
http://jasanek.webpark.cz/plzak.html
@ronyx
@veraakubik
schválně pak napište, co Vám vyšlo 🙂 já už si snad začnu psát, co mi vychází na holčičku a na kluka...dle babských rad...a pak sem napíšu stav...a jak budu vědět pohlaví, tak dám echo...zatím tedy vede holčička 😀
Me taky nee..Jsem zvedava a tak netrpelive hledam,cekam a nic..:(
@ronyx
@veraakubik
a máte ještě jiný prohlížeč? než ten co teď využíváte? můžete mít blokaci
@emily2015 používám google chrom a píše mi to toto:
Nezobrazuje se Vaše stránka?
Provoz freehostingu ic.cz byl k 28. 2. 2015 ukončen. O této skutečnosti jsme majitele webu informovali prostřednictvím emailu s nabídkou možnosti převedení na náš nový hosting IC2.
Máte alternativní kontakt na webmastara stránek? Kontaktujte jej prosím.
V případě, že jste správcem této stránky doporučujeme provést zálohu dat co nejdříve. Data budou 13. 3. 2015 nenávratně smazána.
IC2 nabízí především:
• lepší výkon celého hostingu
• vyšší dostupnost služeb
• nové administrační prostředí
• rozvíjející se znalostní bázi
• žádná reklamní lišta
to je zajímavý...to prostě nechápu...já když to dávám do internetu exploreru, tak mi to jde také...chyba určitě není u Vás holky, ale na těch jejich stránkách. Já jakoby když jsem na té stránce, co jsem vám poslala, tak když dám Home- tak mi tam skočí také ten text, co posílala ronyx...ale takhle jinak mi to jde...záhada...asi když jsem se koukala před tím datumem 28.2., tak si mě to pamatuje 😀

@nonacek a koukal ti chlap?Je to pod duhovkou,takže musíš zvednout oči a koukat nahoru,aby háček viděl 😀