icon

Která kombinace sourozenců je lepší: dvě holčičky nebo chlapeček a holčička?

nika110818
26. lis 2023

Ahoj, co je podle Vas lepsi? Samozrejme, hlavne, at jsou deticky zdrave, to je na prvnim miste. Ale zajima mne vas nazor. 😊

alpakovo
26. lis 2023

@nika110818 tři kluci 🤣🤣🤣

pipi_puncocha
26. lis 2023

Stejné pohlaví

(A nebo ideál - dva kluci blízko u sebe, pak dlouho nic, a dvě holky blízko u sebe 😅)

jancazao
26. lis 2023

Mě to bylo úplně jedno. Kdybych měla po dceři holčičku, nemusela bych kupovat všechno nové 😃syn třeba spával v růžovém pyžamu, dokud byl malinký.
Podle mě má každá "kombinace" pohlaví u sourozenců svoje pro i proti.

marselina
26. lis 2023

@alpakovo jj taky tak🤣🤣

rnika
26. lis 2023

Je to přeci úplně jedno. Já jsem s bráchou o dva roky od sebe a jako malý jsme si spolu vyhráli hodně. Jinak sama mám 4 kluky a jediné negativum je, že čtvrtému se už blbě vymýšlí dárky k narozeninám. To samé bude předpokádám i u holek.

mourovatakocka
26. lis 2023

@nika110818 Já jsem ráda, že mám holku a kluka 😊 Ale objednat dopředu si to nemůžeme 😁

lauriak
26. lis 2023

Z mojej skusenosti pre rodicov lepsie dievca, chlapec. Aby si mohli vyskusat oboje. A pre deti asi lepsie ked su dve rovnakeho pohlavia. Maju rovnake zaujmy, lepsie sa vyhraju.

izz76
26. lis 2023

Pro mě lepší dvě holcicky,dětský klučičí svět mě moc nebere.

95newmommy2020
26. lis 2023

Někde jsem četla, že nejšťastnější kombo jsou dvě holčičky. Byl na to nějakej research.
Já mám jednoho kluka, a druhýho bych nechtěla, bylo by tý mužský energie na mě moc. Proto budu mít jen jedináčka :D

veronikav31
26. lis 2023

@nika110818 mám holčičku a chlapečka. Dcerka je občas jako kluk, syn jako holka.Nemyslím nošení oblečení, ale chování. Dcerka leze po stromech, syn víc pomáhá při vaření a je víc mazlivější než dcerka. Tato kombinace mi vyhovuje

krisstina93
26. lis 2023

Dva kluci :D my mame třetí holku a to je peklo 😂 kluci se na ni nechytají :D