icon

Kynedril v těhotenství. Může se?

lexa2000
14. čer 2020

Ahoj holky,
Můžu v těhu kynedril? Jsem v 10tt...
Jde mi o to, že vybíráme auto a tak teď pořád jezdíme po bazarech a jak mám nevolnosti, tak z auta je to 2x horší :D nebo něco místo toho co by mi mohlo pomoci?
Děkuji

anniej
14. čer 2020

Kynedril se v těhotenství užívat nesmí a už vůbec ne v 1. trimestru. Ani při kojení se nesmí. Píše to i přímo výrobce na letáku... Kup si v lékárně Gravipop, mně pomohl od prvotrimestriálních nevolností hodně 👍🏻 Trochu cestu prolokat colou a vydržet no... 🙈 K těhotenství to patří.

cikitkapb
14. čer 2020

Jestli se smí nebo ne nevím. Ale moc bych na to, že se může, nespoléhala. Navíc Tobě není blbě z jízdy jako takové, ale z těhotenství, tam asi pomůže jen počkat, až přejdou?! 🤔

jjasmina
14. čer 2020

@cikitkapb Naprosto přesně 🙂

e7
14. čer 2020

Mě v těhotenství (musím zaklepat) špatně není ani nebylo ale v autě trpím jako pes a pomáhá mi jenom to, že řídím 😁 když jedu jako spolujezdec tak mi musí během cesty stavět abych se vydejchala, protože je mi strašně 🤢 jezdím k doktorovi 30km a i to mi dělá problémy 🤷 a kamarádky ségra si kupovala nějaký lízátka proti nevolnostem

lexa2000
autor
14. čer 2020

Lizatka ani cola a nic nepomaha🤷‍♀️ tak asi budu muset řídit a třeba mi bude dobře :D

anniej
14. čer 2020

@lexa2000 a co ještě trochu zázvorovýho čaje? 🤣 v DM prodávají od značky Pfanner či jak se ta značka píše, je neslazený a měla jsem ji všude s sebou 😅

lexa2000
autor
14. čer 2020

@anniej bych mohla vyzkoušet, děkuji za tip :*

zelenaesmolda
14. čer 2020

@lexa2000 existuje takova vec-rika se ji pribalovy letak...

lexa2000
autor
14. čer 2020

@zelenaesmolda dík, to bych fakt nevěděla 🤦‍♀️ když jsi tak chytrá tak by jsi i mohla vědět že i pokud je napsáno v pribalovem letáku že to není pro těhotné i tak některé léky doktorka předepisuje ;) jako třeba ascorutin ;)

zelenaesmolda
14. čer 2020

@lexa2000 tak kdyz jsi tak chytra tak se neptej na netu laiku ale primo sve dr nebo v lekarne kdyz mas pochybnosti ohledne informaci v pribalovem letaku.

lexa2000
autor
14. čer 2020

@zelenaesmolda v nedeli urcite no..

zelenaesmolda
14. čer 2020

@lexa2000 lekarny maji otevreno i v nedeli

lexa2000
autor
14. čer 2020

@zelenaesmolda u nás v malým městě ne 🙂

zelenaesmolda
14. čer 2020

@lexa2000 existuje takova vec,rika se ji internet.Zadas napr. Lekarna dr.max brno.Vyjede ti to mrte lekaren,vyberes si pobocku,ktera ma otevreno a zavolas tam.Jeste nejaky problem? 🙂

lv
14. čer 2020

Lizatka na nevolnost při cestování, tedy jestli to neni stejneho složení jako proti twhotenskym, to nevim

krupka3
15. čer 2020

Ne, v prvnim trimestru se nesmi prakticky nic, a takovehle humusy rozhodne ne. Souhlasim s vyse napsanym, stacilo by prostudovat pribalovy letak.