Měla rodina přítele problém s pojmenováním vašeho dítěte?
Ahoj holky, možná trosku zvláštní téma... Avšak mám potřebu se zeptat.. Měl někdo z vás problém s pojmenováním dítěte? Teprve jsem dostala těhotenskou kartičku, ale místo radosti zažívám panickou hrůzu. Můj přítel a jeho rodina do mě neustále něco hustí. Ze začátku to bylo vážně hezký, samé gratulace a starostlivé otázky jak mi je jestli něco nepotřebuju. Jenže pak jednoho večera při návštěvě padlo jméno dítěte. Přítel to předtím nějak neřešil chtěl nechat výběr na mě...... Jenže najednou jeho rodiče prohodlili něco v tom smyslu, ze musí mit dite jméno po něm. Nesouhlasila jsem první důvod je, ze jeho jméno neni zrovna nejhezčí a nemám ráda tyhle dědické sklony na jména. U nás v rodině se to nedělá. Hrozně je to naštvalo. Dva týdny se semnou vůbec nebavili. Pak mi začali volat jeho příbuzní, ze jestli tomu dám jiné jméno tak jeho příjmení to mit teda nebude a nesmí. Dokonce blabolili i něco v tom smyslu, ze to určitě mám s někým jiným. Hrozně mě to urazilo. Mám k nim zakázáno chodit, dokud to neudělám tak jak chtějí. Přítele asi dost zpracovali, protože najednou mi cpe to samé co oni. Nelíbí se mi tenhle styl vydírání o to víc to nechci udělat jak mi někdo diktuje. Měl někdo z vás podobný problém?
Jak se říká, moje děloha, moje pravidla.
Moje mamka mi taky chtěla diktovat, jak se bude malá jmenovat, moje rozhodnutí zavrhla, pevně jsme si stáli s partnerem za svým, že si do toho nenecháme kecat a je to. A malou naše rodina nakonec zbožňuje.

@koblizek3666 masakr... Tady ty jednodušší lidi mě úplně vždycky dostanou... Ať se tchyně odprosti od řešení sraček.. Já bych byla asi hnusacka a přítele upozornila ať se vzpamatuje