Môžem sa testnúť už na 19. deň?

kopkop123
14. led 2018

Dobry den,mam 17 rokov a 1 decembra som bola na interupcii a 27 decembra som mala nechraneny pohlavny styk (den predtym som spinila asi 3 dni asi pointerupcne dosledky) tak som zasla do lekarne a kupila si escapelle ktoru som uzila do 10 hodin a hned v ten vecer som si nasla kvapku krvi na nohavickach aj s normalnou krvou asi 3 dni som spinila..teraz 9 januara som zase zacalo spinenie s krvou (slabsia menstruacia ktora trvala 4 dni ) hrozne sa bojim ze som opat tehotna hlavne kvoli boleniu prs (z laveho ked si ho potlacim mi vyteka bielopriesvitna tekutina) boli ma brucho a aj podbrusko ..kupovala som si testy zatial mi vysli vsetky negativne ale bojim sa ze je na testovanie pri skoro..alebo sa uz mozem testnut na 19 den? Ukaze mi spravne vysledok? Prosim poradte mi..a neodsute ma vsetky.

biedronka10
14. led 2018

Sorry za tvrdy vyraz....jestli nejsi troll, tak zacni premyslet necim jinym nez tim mezi nohama. ...treba se venovat skole?

uzivatelkapetra
14. led 2018

Testy by už asi byly pozitivní. Zajdi si pro antikoncepci, než si potraty tělo dohuntuješ ještě více, což se divím, že ti nevnutila po potratu už mamka sama.

jancabr
14. led 2018

Zřejmě to všechno budou jen následky toho, jak se tvé mladé tělo vyrovnává se všemi zásahy - interrupce, prášek, nedodržení “šestinedělí”, stres....

linee
14. led 2018

A kdyz jsi byla na interupci,proc jsi.opet sla do nechraneneho styku???? Pravdepodobne se telo jeste po zakroku cistilo a ted mas prvni ms.Zajdi si po prasky a trochu zodpovedneji,at se jednou dockas rodiny😉

jade85
14. led 2018

Zahráváš si se svým zdravím - mít styk bez kondomu v šestinedělí je přímo pozvánka pro nějakou hnusnou infekci. Užívání poskoitálni hormonální antikoncepce v momentě, kdy je tělo ještě totálně rozhozený z potratu, ti rozhází cyklus na hodně dlouho dopředu. Po šestinedělí bych zašla ke gynekologovi na kontrolu, nechala si udělat testy na infekční onemocnění a napsat normální HA. Do tý doby žádný sex. Jo a myslím, že těhotná nejsi.

milisent
14. led 2018

Dievca, dievca, takto si huntovat telo a dobrovolne! No nic, je to tvoj zivot a tvoje telo, rob si s nim co chces. K tvojmu dotazu, po 19 dnoch uz by test bol pozitivny, keby si bola tehotna. Interupcia je velky zasah do tela a to nehovorim o tom, ze hCG hormon tiez nejaky cas v tele este je, takze aj po interupcii mozes mat este priznaky tehotenstva, k tomu tabletka po, tak ta vie urobit v tele poriadnu paseku. Nediv sa, ze ti teraz telo takto reaguje, nejaky cas potrva nez sa ti cyklus upravi. A jedna rada nakoniec, zacni uvazovat hlavou a nie tym co mas medzi nohami.

yelowangel
14. led 2018

Buď seš trol a nebo nezodpovědný nevyzrálý dítě! Na to nic jinýho napsat prostě nejde. Těhotná asi nejseš spíš to co ti vytíká z prsou bude mléko jako reakce na potrat a to se upraví samo. Ale začni myslet hlavou. Copak jste ve škole neměli sexuální výchovu když už nic jinýho?

kopkop123
autor
14. led 2018

Ďakujem za odpovede.To bolenie pŕs neni len také hrozne ma aj svrbia bradavky a cítim v nich aj pichanie to je príznak nie?

lutu11
14. led 2018

Ok, je to troll

kopkop123
autor
14. led 2018

Niesom troll ja mám iba strach :/ preto sa pytam

journals
14. led 2018

@kopkop123 Tak nedělej to co děláš a začni uvažovat trošku dospěle, když chceš provádět dospělé věci! Zasloužila bys od rodičů nasekat! Samozřejmě že klidně můžeš být těhotná! Pravděpodobně nebudeš, ale strašným způsobem si zahráváš v tom, že až ti bude 25, 30 a miminko si budeš přát, tak už bude pozdě. Děláš největší chyby svého života, když hazarduješ se zdravím! Jednou si na sebe vzpomeneš a třeba si za svoje chování nafackuješ sama. Zajdi za doktorem a řekni mu po pravdě všechno co se stalo. Můžeš chytit infekci a hodně si ublížit (nejen dalším těhotenstvím/potratem)!

kopkop123
autor
14. led 2018

@journals ano viem to :( je mi luto co sa stalo..a vlastne ja som mala antikoncepicu ale brala som ju po interupcii a nemala som este menzes takze to beriem tak ze neucinkovala ..a ked si urobim test a ukaze / mozem si byt 100%ista ze niesom?

journals
14. led 2018

@kopkop123 Je ti to líto a stalo se to za sotvna 14 dní znovu?!? Jsi prostě hloupý hazardér, který by měl k sexu dospět. Očividně dospělá ještě nejsi... Říkám to všem - děcka, když už chcete být dospělý a sexovat, tak si ty dospělé věci aspoň nastudujte, jak co funguje!

journals
14. led 2018

Takže moje rada - učebnici biologie z 6 třídy (!) a mazej k doktorovi! A ani nemysli na to, že mu neřekneš co se stalo. Pokud doženeš rozum na poslední chvíli, tak popravdě doktorovi řekneš, co se děje

renuliena
14. led 2018

Promin, ale já nemam slusnych slov

vendelinka08
14. led 2018

Myslim..ze tehotna nejsi..spise si myslim..ze telo je hotove z takovych tezkych zasahu. Interrupce a pak pilulka Po. Takze by ses mela s dr predevsim domluvit na ochrane. Aby se ti takove veci uz nestavaly. Je to z tve strany strasna nezodpovednost a odplata je ten tvuj strach. Predpokladam ze uz mas vek na to abys vedela jak se pred pocetim chranit.

nafuka
14. led 2018

Začni konečně přemýšlet mozkem a ne pipinou. Taky nedokážu najít slušná slova. Co se ještě musí stát, abys dostala rozum? Až budeš jednou chtít děti, může to být problém. Tak se laskavě vzpamatuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alassel
14. led 2018

Debilka no... co na to rict!!! 😠

dominikaromanova
14. led 2018

@kopkop123,
asi těhotná nebudeš, ale vyloučit to nelze. Udělej si test a zajdi si k lékaři. Píšeš, že Ti je 17 let a bylas na potratu? By mě zajímalo co na to maminka. Mimochodem, tu antikoncepci jsi vzala kde? Protože pochybuji, že by Ti gynekolog nevysvětlil jak a kdy se má nasadit. Takže jsou dvě možnosti, buď si zde z nás děláš srandu nebo jsi příšerně nevyzrálá a nezodpovědná. To bych pak doporučovala učebnici biologie a se sexem počkat minimálně do 30-ti let než dostaneš rozum.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru