icon

MUDr. Samer Asad - poplatek v těhotenství. Máte zkušenost?

citronek15
26. srp 2019

Krásný den, máte prosím některá zkušenost s MUDr. Samerem Asadem v období těhotenství? Konkrétně mě zajímá, kolik si bere za tzv. "poplatek v těhotenství" nebo jinak "těhotenský balíček". Také mě zajímá, zda ho prezentuje jako povinný či nikoliv (přesto, že povinný být nemůže). Četla jsem o případu, kdy maminka odmítla tuto službu zaplatit a lékař se na ni díval skrze prsty a choval se od té doby hrozně. Jinak jsou na něj skoro samé pozitivní reakce, ale tohle chování mě dost odrazuje. Pokud máte nějakou zkušenost, prosím podělte se, děkuji 😉

Strana
z2
kaja2016
24. zář 2019

@tyna1308 Cimz nepopiram, co tu pisete od dr.Asadovi...

tyna1308
24. zář 2019

@kaja2016 U me ale zas tam neslo o nejake uchylactvi... i kdyz ted po premysleni zpetne, tam byly urcite momenty, ktere byly divne. Jsem blba, ze jsem ten prispevek vlozila do te Prahy. Az se na to budu citit(se klepu, jen kdyz smolim tu stiznost a to jsem si myslela, ze me jen tak neco-nekdo nedostane) prepisu to sem, tam si toho asi nikdo nevsimne.

kaja2016
24. zář 2019

@tyna1308 Tady jeste detailne ten urolog. Desny. Verim, ze takovych uchylu bude vice. To by me ani nenapadlo☹ https://www.policie.cz/clanek/urolog-obzalovan-...

kaja2016
24. zář 2019

@tyna1308 Ja bych zalozila diskuzu a dala to primi do nazvu vis. Ono to ihned vyskoci, kdyz si to vyhledavas v google... konkretni konverzace potom mozna uz ne, nevim. Nebo tu recenzi, ja psala ted negativnu recenzi na tu sestricku, jeji chovani uz bylo na soukromnika tez za caru. Lidi jsou ve zdravotnictni zvykly si ledacos libit, pozustatek komunismu. Tedy ne az takto jako u tebe☹

tyna1308
24. zář 2019

@kaja2016 dobre diskuzi a pod co to mam dat? Nikde tam nevidim lekar..gynekolog..

tyna1308
24. zář 2019

@hermanecka Jaky myslis odkaz?

werumka
24. zář 2019

@tyna1308 Založ novou diskuzi, kterou pojmenujes tak, aby bylo zjevné, ze se jedna o problém s tímhle lékařem. Když pak někdo dá do googlu jeho jméno, tak mu to tu diskuzi automaticky vyhledá. U svého textu ve skupině Praha ten text levym tlačítkem myši označ a dej CTRL C a potom do diskuze CTRL V. Zkopírujte se ti tam a nic psát znovu nemusíš ;)

tyna1308
24. zář 2019

@werumka Diky a ted budu za tupku.. Jde to prosim zkopirovat i z mobilu? A nebo mam notas, ale nemam mys, jen touchpod 🙂)

linee
24. zář 2019

@tyna1308 tak to je....500 je dobrovolny poplatek, ten se obvykle plati temer vsude, na Prahu jeste dobry, ja platila jinde 1000 Kc. Vitaminy zbytecne, staci kyselina listova a rozhodne nestoji 450 Kc a cytologie je v ramci pojistovny. Uz jenom kvuli tomu bych ho zmenila. Zbytek nemohu komentovat.

linee
24. zář 2019

@tyna1308 jinak jak radi holky, jako diabeticka zacni chodit do poradny zrovna do porodnice. Ja chodila do Podoli, jeste k dr. Andelove, ale rodila jsem jinde. Drzim moc palce, at to do tretice dopadne dobre a vse zdarne do konce

werumka
24. zář 2019

@tyna1308 Na tom touchpadu bys měla mít taky dvě tlačítka. Najdeš si šipkou na začátek textu a zmačkneš to levé. a pak prstem postupně sjíždíš dolů a ta označená část se Ti zamodří. Klikneš na to PRAVÝM tlačítkem a tam zvolíš KOPÍROVAT. Až založíš novou diskuzi, tak Zase pravým tlačítkem klikneš do pole pro text a tam vybereš možnost VLOŽIT. A všechno se Ti tam zkopíruje.

tyna1308
25. zář 2019

@werumka Diky❤️

tyna1308
25. zář 2019

@linee Ano, uz tam chodim na DIA a dekuji💋

louicy
11. únor 2020

Já k panu doktorovi Sameru Asadovi chodím necelý rok a jsem s ním naprosto spokojená. Od 12 do 21 let jsem vystřídala mnoho gynekologů a žádný mi nepomohl tak jako on. Přišla jsem k němu kvůli opakovaným problémům, které jsem měla kvůli špatně zvolené antikoncepci předchozí lékařkou (hormonální tělísko Mirena - nedoporučuji nikomu!). Měla jsem akutní zánět dělohy, cystu na vaječníku a další problémy. Doktor mě přeléčil, tělísko jsme vyhodili (nechal rozhodnutí samozřejmě na mě) a cca měsíc na to mi dal tělísko nehormonální, se kterým jsem spokojená, nevím o něm, celkově se můj zdravotní stav zlepšil. Již konečně netrpím na opakované záněty, mykózy apod. Dále se mi líbí, že má pan doktor laser pro odstranění genitálních kondylomat. Na tento laser jsem kdysi musela čekat v motole 2 měsíce, není to standartní vybavení gynekologických ordinací - jinde odstraňují pouze dusíkem. Poplatek za laser 500 korun, což mi přijde naprosto v pořádku, vzhledem k tomu, že vám ho udělá na počkání. Nikdy jsem u doktora nečekala více jak 20-30 minut a to se mi stalo jen jednou a ještě se mi sestra omlouvala. Jinak jsem na řadě vždy přesně v objednaný čas. Pokud jsem měla akutní problém, udělal si na mě čas bez objednání. Za cytologii jsem neplatila nic navíc. Jinak k panu doktorovi chodí na mé doporučení i kamarádka a té dělal laserem vaginální rejuvenaci a to za velmi příznivou cenu oproti cenám klinik plastické chirurgie. Pan doktor mi nikdy necpal zbytečně léky a vždy se mi snažil poradit tak, aby netrpěla moje peněženka. Spokojená jsem i se sestřičkou a to hlavně díky tomu, že mi zvládla nabrat krev bez modřiny, což se mi nestává. :D Pan doktor se chová více přátelsky, než je u nás zvykem. Někomu to asi může vadit, mně naštěstí jeho milá povaha vždy zlepší náladu. Jednou jsem byla svědkem, když jedné pacientce věnoval deštník, když venku začal hodně silný déšť. 🙂 Psát tu, že je to možná TEN doktor, který byl obviněn za znásilnění, bez jediného důkazu a aniž bych si tím tvrzením byla jistá, to mi přijde dost přes čáru. Obzvlášť když se nakonec jedná o úplně někoho jiného. Další plusy: vlhčené ubrousky a vložky na záchodech, vložky za zástěnou, kde si odkládáte oblečení, příjemně působící čekárna s pohodlnými křesly, možnost nalít si z několika nápojů atd atd.. 🙂

kaja2016
12. únor 2020

@louicy Tak holky tady pisou pomerne konkretni dost podivne lascivny detaily z rozhovoru s timto lekarem. Mozna nejsi jeho typ a nebo si to na tebe zkratka nedovolil. To ze ty mas dobrou zkusenost s timto lekarem neznamena, ze zeny, ke kterym se choval za hranici lekarske etiky a prakticky je sexualne obtezoval ruznymi lascivnimi recmi typu udelejte si dite s milencem, ze by to nesmely nikam napsat.

louicy
13. únor 2020

@kaja2016 Mně přijde věta “Udělejte si dítě s milencem.” jako dobrý fór. Úplně slyším pana doktora, jak tohle někomu říká. :D Mně pan doktor pomohl a k tomu i několikrát rozesmál a kdo nemá smysl pro humor, tak ať k němu nechodí no. Zajímavé je, že se tolik té diskuze účastnice vy, i když jste u něj nikdy nebyla.

kaja2016
13. únor 2020

@louicy Prosimte nevykej mi. Na mk se tyka. Ucastni se, protoze v lokalite bydlim a doktora jsem zvazovala. S lascivnim gyn zkusenost mam, neprijemne to je, vetsina zen, kdyz je naha a nekdo se ji hrabe v genitaliich podobne reci proste nesnese. To je prieozene a normalni. Tvoje hostilni chovani fakt neni potreba, nevim co blbnes.

tulikiss
13. únor 2020

@kaja2016 tak staci se podivat, ze se pani zaregistrovala zde a hned nasla starou diskuzi a pise do ni.... asi pana doktora stve spatne recenze.

kaja2016
13. únor 2020

@tulikiss Hm, takovy spion ja nejsem.-)

louicy
14. únor 2020

@tulikiss Čekala jsem, že se někdo ozve, že mam nový profil. Ano, je to tak, zaregistrovala jsem se, abych se pana doktora zastala. Účet jsem tu založený neměla, zatim jsem neměla potřebu vkládat se do diskuzí, tuhle jsem našla náhodou přes google.

kaja2016
14. únor 2020

@louicy Dedecek?

louicy
14. únor 2020

@kaja2016 Já jsem na modrým koníku nikdy nediskutovala a moc diskuzí tu načtených nemam, tak jsem ze slušnosti začala vykáním. :D

Prostě jsem měla potřebu, se pana doktora zastat, protože mi přišla diskuze příliš vyhrocená a vlastně osobní zkušenost tu měly asi jen dvě slečny. Tak jsem chtěla napsat svoji zkušenost, ať je tu taky něco pozitivního, protože já si doktora chválím pokaždé, když od něho jdu. Můj přítel je z něho taky nadšený. Momentálně s ním řeším jeden můj dlouhodobý problém týkající se srůstů na vaječníku a jestli mi pomůže, tak mu asi nepřestanu být nikdy vděčná. Líbí se mi, že se pan doktor neustále vzdělává a zajímá o novinky. Když to srovnám s předchozí lékařkou, která mi vždy šoupla na zánět ty stejné prášky, ale vůbec neřešila příčinu, proč se mi záněty neustále vrací (tělísko Mirena, znovu ho tu budu nedoporučoval :D), tak je to úplně jiný level. To, že má pan doktor tolik recenzí na známý lékař, přisuzuji tomu, že využívá jejich rezervační systém a po každé návštěvě mi chodí zpráva, jestli chci pana doktora ohodnotit. Můj zubař ten rezervační systém využívá taky a má díky tomu také hodně recenzí. Jinak už mě to napadlo několikrát, že pan doktor svým přátelským chováním nemusí některým ženám sednout, takže to vlastně chápu, ale sama jsem ráda, že se baví takhle otevřeně a s humorem, protože pak nemám problém s ním řešit nepříjemné věci, ale asi to tedy může na někoho fungovat i naopak.

kaja2016
14. únor 2020

@louicy U doktora jsem nebyla, ale to co jsem cetla v negativnich reakcich ( i na znamy lekar), me stacilo. Pokud se nejedna o hluboce propracovanou negativni reklamu od konkurence ( humor!), tak opravdu ke gynekologovi ( ani jinemu lekari), KTERY SI DOVOLI PLACNOUT PACIENTKU PO ZADKU, bych v zivote nesla a jsem rada, ze k nemu nechodim. Jestli se toto deje v ordinaci, co se potom deje u vas v rodine. Hrozny.

eviks
14. únor 2020

@louicy Nechci vubec rozporovat vasi zkusenost, ale jestli je vas pritel nadseny z chovani pana doktora, tak to je docela ulet. Muj manzel videt takove chovani a ty prupovidky, tak se asi dost vytoci. Tyhle oplzle komentare a reseni vlastniho rozvodu s pacientem, to uz chce opravdu naturu. Ja chodim k lekari proto, ze mam zdravotni problem, chci od nej, aby mi pomohl, vysvetlil, nabidl lecbu atd. A opravdu me vubec nezajima takovahle omacka okolo naprosto irelevantni k mym problemum. Zase je videt, ze jsme kazdy jiny typ a nekomu tento pristup a zpusob "srandy" asi nevadi a jeste ho povazuje za standard. Ja jsem nastesti po teto zkusenosti presla k lekarce, ktera je naprosty profesional a tak jsem si mohla i vice uvedomit, ze pan doktor opravdu neni salek meho caje a verim, ze takovych lidi bude vice..

trrri
22. čer 2021

Ahoj holky, obnovuji diskuzi ohledne pana doktora. Zjistila jsem totiz, ze si na me na pojistovne vyuctoval zakroky, ktere ve skutecnosti nedelal. Nez to poslu na provereni na pojistovnu, rada bych vedela, jestli nekdo nahodou nema stejnou zkusenost? Pripadne doporucuji si to zkontrolovat. Ja mam aplikaci Moje VZP. U pana doktora uz po spatnych zkusenostech take nejsem.

leijsi
5. říj 2021

@trrri Ahojky, chodila jsem k tomuto lékaři před otěhotněním v roce 2018-2019. Jeho chování mi opravdu také nesedlo a bylo oplzlé. V těhotenství jsem neměla nějak sílu měnit doktora, ale teď už jsem naštěstí jinde a moc spokojená s normálním přístupem. Pan slavný Samer mi dokonce PRVNÍ kontrolu po porodu (6 týdnů po) začal do hlavy dávat, že bych měla jít na operaci a úpravu tam dole, že jsem tam široká a on by to u své partnerky nechtěl a odmítal s ní cokoli. Nabízel mi i nějaké lasery u něj za vysoké částky. Ale k té pojišťovně - taky se mi to stalo. Mám OZP a v aplikaci sem objevila výkon UMĚLÁ INSEMINACE CERVIKO-VAGINÁLNÍ. Nejedná se náhodou o inseminaci při snaze otěhotnět? Já už v té době byla měsíc v jiném stavu (přirozené početí). Nechápu, proč tam něco takového zadával. Ani částky nebyla vysoká. Asi 232,-

trrri
5. říj 2021

@leijsi ahoj... Ano, to same jsem mela taky, tu inseminaci. Samozrejme zadna nikdy neprobehla. Prave si rikam, ze malymi nenapadnymi castkami ziska pak hodne. Ten laser mi taky vnucoval. Komentare ohledne velikosti jsou teda uplne nemistne.

dominikapihova
11. zář 2024

@trrri @eviks @kaja2016 @ravien a další. Dobrý den, jsem novinářka Deníku N a tématu se aktuálně věnuji. Pokud byste se chtěly o svou zkušenost anonymně podělit, napište mi prosím na dominika.pihova@denikn.cz

kaja2016
14. říj 2024

@dominikapihova Ja jsem u nej nebyla. Vysel o nem ten clanek? Podle ruznych prispevku vsemozne po internetu je ten pan opravdu nemocny a traumatizoval mnoho zen!!

Strana
z2