icon

Na kolik procent je určeno pohlaví v 11. týdnu těhotenství?

den1002
26. črc 2022

Ahoj vsem!
Dnes jsem byla na kontrole, dle CRL 5cm jsem 11+5tt, podle MS 12+1tt.
Ptala jsem se pana doktora, zda uz je videt, co cekame. A rekl, ze to vypada spise na chlapecka (jsem poprve tehotna a preju si chlapecka). Mate zkusenosti, na kolik % to muze byt? Vubec nedokazu odhadnout, jaka je pravdepodobnost. Jen vim, ze chlapecci se urcuji „driv“ nez holcicky.
Moc dekuju za zkusenosti ❤️

me_druhe_ja
26. črc 2022

Kolem toho 1.screeningu je to podle mě pokaždé víceméně tipovacka. 🙂 Až kolem toho 20tt se to dá říct přesněji. Nicméně na obou prvních screeningach, v 13tt, mi řekli, že to vypadá spíš na chlapečka, respektive holčičku podruhé a Opravdu to nakonec byl kluk a pak holka. Ale spíš to byla.jen šťastná náhoda, že se trefili. 🙂

jako_mala_holka
26. črc 2022

50 %

ekou
26. črc 2022

@den1002 počkat do 20t... hlavně, aby to bylo zdravé ;)

radkazenklava
26. črc 2022

@den1002 byla jsem 12+5tt a Dr. si byl jistý klukem hned...měl prý dobrý úhel. Chlapeček potvrzen na druhém screeningu.

mia_von_prag
26. črc 2022

Mne na screeningu v 13+0 Dr povedal, že podľa zakrivenia močovej trubice to je dievča a mal pravdu

nita1984
26. črc 2022

50%. Mě dr určila kluka 11tt a dceru už 10tt. Podle sklonu močové trubice

gruyerre
26. črc 2022

@den1002 určitě to není padesát na padesát, zkušený lékař to pozná celkem snadno, tak na 90%. Na prvním screeningu mi u všech tří dětí dost sebejistě pohlaví řekli, koneckonců i já jsem to poznala podle pohlavního hrbolku. I moje doktorka, která screeningy nedělá a má horší ultrazvuk, to v tomhle týdnu poznala.

95newmommy2020
26. črc 2022

Mě to tehdy urcili jakoze spíše kluk, a měli pravdu. Jen já si teda prala, aby to byl omyl 🤣

vikysek0987
26. črc 2022

Topovali mi na prvním screeningu holčičku a na druhém potvrdili.....

martiniquest
26. črc 2022

Mne v obou případech pohlavi rekli a sedelo to

andelka
26. črc 2022

Mně Dr určil kluka nade vší pochybnost v 11+5. Bylo to jasně vidět. Kdyby nebylo, ani by se neptal jestli to chci vědět. Já jsem s tím nepočítala. U prvního to bylo jisté až v 22 TT, u druhého na velkém utz ve 20 TT, na NT říkali,že to není vidět,nebo že to takhle brzy nezjišťují. U holčičky si ve 14 TT na NT screeningu jistí vůbec nebyli, ani nedokázali určit větší pravděpodobnost.

mionella
27. črc 2022

Me řekli že to vypadá na holčičku a kamarádce taky...byli jsme těhotné zároveň ve 20 týdnu mě i jí řekli že čekáme obě kluka...ona byla šťastná..protože doma měla 2holky a ja třetího kluka čekala..ten šok jsem pěkně oplakala .....dnes ho zbožnuju je zlaťučky je mu 11 a s kamarádky klukem jsou nejlepší kamoši😄

elesse
27. črc 2022

Zalezi na vybaveni i zkusenostech lekare, podle me je to tak na 70%. Porad jsou i pripady, kdy se pletou az do porodu…

mionella
27. črc 2022

@elesse ale zase si myslím ze syn má už 11 tak třeba uz jsou i lepší ty přístroje ale fakt nevím...

nina004
27. črc 2022

@den1002 mne tipol dr v 12tt na screeningu dievčatko na 70% a teraz v 17tt druhý dr tiež dievčatko, tak sa na to spolieham.

elesse
27. črc 2022

@mionella znama vloni rodila nekolikrat potvrzeneho chlapecka. Tak pak mela chvili dceru celou v modrem:D

ondul
27. črc 2022

Na prvnim screeningu mi doktorka rekla, ze si je jista klukem, ze je to videt vyrazne.

mionella
27. črc 2022

@elesse ahaa😄😄

takyjedna
27. črc 2022

Na prvním screeningu mi rekl doktor, ze to vypadá na kluka na 70% a trefil se. U druhé holky zrovna tak.

lori1097
30. črc 2022

@den1002 mě pohlaví potvrdili až v 28tt, ten náš prďola se prý nechtěl moc ukazovat, uvidíš jak se ti miminko bude natáčet až budeš na ultrazvuku 🙂 přeju hodně štěstí 🙂

2hanah
30. črc 2022

Všechny 3 děti mi vždy řekl doktor hned takhle brzo a vždy to byla pravda, ať už holčičku nebo kluky. Držím pěsti, ať to vyjde👍