icon

Nevolnosti v těhu. Co Vám pomáhalo?

svetty
28. črc 2020

holky prosiim co vam zabiralo na nevolnosti? mudr mi nabizi prasky,ale radeji bych jeste neco ,,prirodniho'' vyzkousela...uz u prvniho tehu sem prozvracela prvni 3mesice a ted vypada ze to bude uplne to stejne :( nejhorsi je ze je mi blbe cely den a ne jen rano... dekuju za kazdou radu 🙂

deaneira29
28. črc 2020

Každá to má asi jinak, mě pomáhala studená Cola a slané Tuc krekry. Hlavně jist často ale po malých porcich.

michaela1990xx
28. črc 2020

Mne nepomahalo vůbec nic. Musela sem to pretrpet a trvalo to do 4.mesice. Nepomahala cola, zázvorove lizatka, ledove tříště a ani Torecan od dr. Nemohla sem se na jidlo ani podivat, první trimestr jsem strávila s hlavou v zachode 🤮

leniczka23
28. črc 2020

Skoro nic..měla jsem období když jsem pozřela za celej den jen jeden grep..nebo vypila grepovy džus a pak sem jela na sopskym salátu.. vydrž 😉

jjasmina
28. črc 2020

taky nepomáhalo nic, ale od 5. měsíce se to trochu zlepšilo

ovin
28. črc 2020

Tak mně trochu pomáhaly obyč. žvýkačky, hned po probuzení něco sníst (třeba 2 piškoty) a chvíli počkat než vstanu. Po troškách něco pojídat (kousky ovoce, suchar atd.), někdy i proti své vůli, ale nehladovět. Někdy se dala nevolnost i zaspat. Po 3. měsíci už byla pohoda...

svetty
autor
28. črc 2020

@ovin no mam 1,5roku starou holcicku 🙂 takze zaspat nebo nevstat hned moc nejde 🙂

@michaela1990xx no to mi u prvniho tehu taky prave nepomahalo nic...a zazvor nesnasim i normalne :D no tak budu zase asi trpet do 4.mesice :D ale co by jsme pro ty nase poklady neudelaly 🙂

kate013
28. črc 2020

Ještě možná zkusit heřmánkový, mátový a nebo meduňkový čaj 🙂 já jsem na heřmánkovém teď pořád...občas si dám Rennie, ale to se mi začalo úplně hnusit...

katule1990
30. črc 2020

@svetty Nepomáhalo absolutně nic z klasických rad, zkoušela jsem, co se dá, protože mi bylo taky zle úplně celý den, nejvíc večer. Možná mi maličko pomáhala trocha coly s ledem. Pak mi ale v 11tt přišli na cukrovku a byl konec i s tím 🙈. Kolem 15tt už to bylo dobrý. Musela jsem to prostě jen vydržet. Radím nejíst a nepít, co si nechceš zprotivit 😅. Já si doteď nemůžu dát kafe z našeho kávovaru, co jsem cítila, že si manžel vaří (jinde si teď dávám kafe s chutí). Taky se nemůžu namazat měsíčkovou indulonou, kterou jsem si mazala ruce před spaním, kdy mi bylo nejvíc zle. Nějak mi tyhle věci zůstaly zafixovaný s tou nevolností, i když spolu nesouvisely.