Opravdu to vypadá na kluka?
Chtěla jsem se zeptat opravdu to vypadá na kluka?

@juliemichal no já se právě divila když mi to řekl už na 10 tt
mě to řekli u kluků,taky takto brzo 🙂
a pak na prvním screeningu potvrdili a kluci se mi narodili 😀 teď u maličké mi v 10tt a ve 12tt řekli,že to vypadá na chlapečka a pak ve 13tt na prvním screeningu řekli,že je to teda na 80% holčička 😀
@juliemichal ja jdu na screening v úterý tak se taky poptám 😁😁
@juliemichal jen tak že zvědavosti, na co je to záběr, vůbec to nedokážu identifikovat. Jak hledám, kde hledám, tak tam nic nevidím. 🤭 Ale prvním screening mě teprve čeká. 🙂
@novacek21 nožičky do praku 😁je to focené pouze pohlavi ,pak mám jiné ultrazvuky ☺
Díky za odpověď, ale já to v tom, asi bez toho zbytku, prostě nevidím 😅
@novacek21 zkusím ti to dát takhle 🤣
Teď jak si to upřesnila v dalším komentáři, tak tam taky ty kulky a pinďu vidím 😁 jenomže v 10 tt je to podle mě strašně brzo a může to být milion jiných věcí 🤷♀️ každopádně držím palce, aby to vyšlo tak, jak si přeješ 🍀
@hasara33 no právě že doktor to hodně zkoumal byla jsem na normální kontrole o hodně déle než normálně, ručičky to nejsou ty měl nahoře u očiček, nožičky ma do praku a pupeční šňůra tam nebyla to doktor zkoumal,právě že ho to taky překvapilo q hned říkal že se mu tohle nikdy nestalo ale že to je kluk s velkou pravděpodobností 🤷♀️
Tak snad to vyjde 🍀😊
@hasara33 třeba ano v utery pojedu na screening tak se zeptám jich treba to zrovna potvrdí 🙏💙
V tomhle týdnu má ženské i mužské pohlaví v podstatě stejný pohlavní hrbolek, z čeho se pak teprve vyvine pinďa nebo pipka. Ale v tomhle týdnu to vypadá u obou pohlavý stejně, kor z tohoto úhlu 🤔 cca kolem 12-13 týdne to jde poznat podle úhlu...holky mají ten hrbolek rovnoměrně s páteří a kluci to mají v nějakém úhlu 🤷🏻♀️
V 10. tt žádného pinďu ani kulky nemá 😀
Mně ve 13.tt řekli, že je to na 70 % kluk, na druhém screeningu to pak potvrdili 🙂
To je strasne divne, 10 tt je proste fyziologicky dane, ze pohlavni organ jeste neni vyvinuty. Neleze mi do hlavy, ze sam doktor to takhle bere... Dokonce cca do 12 tt maji uplne stejne vsechno tam dole a az 12+1 a dal se to odlisuje a to teprve ze snimku zboku,kde je videt smerovani pohlavni kustky. U kluku se zveda nahoru a holka vodorovne. Tady bych tedy vubec doktorovi neverila, ale na druhoz stranu - ze se trefil je mozny na 50 procent a to neni malo, takze je to docela snadny 😄 at je prcek zdravej!
No řekla bych že ano, na 10tt úplně krásná fotečka pinďoura 🍀 já jedu příští týden na screening tak doufám že tam taky takovej bude 🤭🎄
@dasipe ja jedu v úterý na 1 screening tak se zkusím ještě přesvědčit tam ,snad můj pan dr měl pravdu 😁😁kdyztak pak můžeš dát vědět jak jsi dopadla 😁🍀
No jasně že dám vědět, nemůžu se dočkat. Jedu ve středu a klepu se jak babča na důchod 😁
@dasipe ja zatím jedu jen na krev a rychlý ultrazvuk, ale taky jsem zvědavá 😁
Je to hrozný to čekání, pořád počítám dny a modlím se, aby se prcek neschovaval až tam budeme, jinak mě asi klepne 🤭
Ikdybych se rozkrájela, pinďoura prostě nevidím, když už, tak holku nebo (pardon, mluvíme o miminku, ale) díru ve vaně se špuntem na řetízku😅
@terka22000 pripada mi to dost jako kluk ... 🤔
@vh1610 děkuji za odpověď🙂 já bych si moc přála, aby to byla holka,ale hlavně aby to bylo zdravé🙂čeká mě ještě za pár dni screening,tak snad tam mi přesně řeknou zda je to ten kluk nebo ne 😀
@terka22000 jooo, tak to reknou jasne a uz brzo. Drzim palec a napiste sem pak, kdyz si vzpomenete.
Tak co??? Jsem napnutá jako kšandy, jak jste dopadli na screeningu??? ❤️
@dasipe u me to dopadlo tak jsem dnes 12+3 a opravdu to vypadá na kluka 😁na velký screening jedu 30.12.🍀
Já jedu zítra tak odpoledne podám hlášení 😁

ano 🙂