icon

Originální jména pro chlapce: Jaké máte favority?

mamater
11. lis 2021

Ahoj holky chtěla by se zeptat na vaše favoriti na klučičí jména ale aby to nebyl prosím Samuel Tobiáš Sebastián :D ale něco taky né českého jako je Pepíček Franišek atd :D Dcera se jmenuje Elizabet a u syna absolutně nevíme 😂

Strana
z2
pavkova28
11. lis 2021

@mamater nechtěla jsem po manželovi Honzu, hlavně by to byl v rodině 6 Honza...tak když manžel po nějaké době ustoupil vybral Filípka 🙂

mandala
11. lis 2021

David, Jakub...

mamater
autor
11. lis 2021

@kveta1 amálka je nádherné ale kamarádka se tak jmenuje a říkala že celý život jí děti ve škole říkali análko tak mě to u dcery odradilo :D

luckapol
11. lis 2021

Frederik, Vincent

alilali
11. lis 2021

Robin ❤️

pavelkamat
11. lis 2021

Znám sourozence Elizabeth s Oliverem 😉

kveta1
11. lis 2021

@mamater Nojo, tak když budou děti chtít, tak si vždy najdou nadávku. Třeba dnes už od svých dětí vím, že to dnešní děcka prakticky nedělají, za mě nadávali furt, mě říkali furt květák smeták, taky nic příjemného. Naštěstí jen na prvním stupni.

kveta1
11. lis 2021

@mamater Jinak Elizabet je krásné jméno, moje první co jsem dala svému prvnímu "dítěti" mé psí dámě než jsem měla prvního syna před 20ti lety a dožila se krásných 18 let na to, že to byl jorkšír, tak poměrně vysoký věk. U prvního syna jsem chtěla Kristýnu, u dalšího jsem měla vybranou Viktorii a u dalšího jsem měla opět Viktorku, protože mi bylo jasný, že u nás budou jen kluci 😀 U čtvrtého jsem byla nerozhodná tak měl mít dvě Sofie Patrície. Když ono je spoustu krásných jmen 🙂

fyii
11. lis 2021

@mamater kamaradka ma Elisabeth a Olivera

95newmommy2020
11. lis 2021

My máme Ernesta. Říkáme mu Ernie, ale mě se čím dal tím víc líbí mu říkat proste Erneste. 😁 Dal jsme měli Erwin, Axel, Amadeus, Augustýn, Dorian, Montgomery, Merlin.

maxulekapcule
11. lis 2021

Ja mam Maxmiliana, druhej bude nejspis Tadeas

lenatko91
11. lis 2021

Mně se hodně líbí Artur, ale to mi neprojde, jelikož máme psa Artura 😃 Takže jestli budeme mít syna, bude to nejspíš Maxmilian, možná Alexandr. Aby se to hodilo k Viktorii, kterou máme doma 😊

alpakovo
11. lis 2021

@mamater u nás je Patrik, Petr a Roman 😃

kurimka
11. lis 2021

@littlebee124 je koukám, že většinou, se líbí podobná jména... Máme doma Štěpánka a teď vybíráme mezi Hynkem a Jonášem, ale byl ve výběru Mikuláš, Eliáš, Jindřich a Florián.

hawah
11. lis 2021

@mamater máme doma Maxmiliána, Viktora a Damiána, ale byl to boj něco vybrat, to jako jo 🙈

andelka33
12. lis 2021

Já mám doma Matyáška, ale líbil se mi i Kristián

izz76
12. lis 2021

Nemám klucici top jméno, nakonec jsem ho ani nikdy nepotřebovala.. Ale pro případného kluka jsem v prvním těhotenství měla vybrané jméno Samuel, při druhém to byl Richard. Ještě se mi líbí Michal, Lukáš, Oliver, Marek.

klaarka
15. lis 2021

@mamater Já mám Alfreda.

Strana
z2