Originální jména pro chlapce: Jaké máte favority?
Ahoj holky chtěla by se zeptat na vaše favoriti na klučičí jména ale aby to nebyl prosím Samuel Tobiáš Sebastián :D ale něco taky né českého jako je Pepíček Franišek atd :D Dcera se jmenuje Elizabet a u syna absolutně nevíme 😂
David, Jakub...
Frederik, Vincent
Robin ❤️
Znám sourozence Elizabeth s Oliverem 😉
@mamater Jinak Elizabet je krásné jméno, moje první co jsem dala svému prvnímu "dítěti" mé psí dámě než jsem měla prvního syna před 20ti lety a dožila se krásných 18 let na to, že to byl jorkšír, tak poměrně vysoký věk. U prvního syna jsem chtěla Kristýnu, u dalšího jsem měla vybranou Viktorii a u dalšího jsem měla opět Viktorku, protože mi bylo jasný, že u nás budou jen kluci 😀 U čtvrtého jsem byla nerozhodná tak měl mít dvě Sofie Patrície. Když ono je spoustu krásných jmen 🙂
My máme Ernesta. Říkáme mu Ernie, ale mě se čím dal tím víc líbí mu říkat proste Erneste. 😁 Dal jsme měli Erwin, Axel, Amadeus, Augustýn, Dorian, Montgomery, Merlin.
Ja mam Maxmiliana, druhej bude nejspis Tadeas
Mně se hodně líbí Artur, ale to mi neprojde, jelikož máme psa Artura 😃 Takže jestli budeme mít syna, bude to nejspíš Maxmilian, možná Alexandr. Aby se to hodilo k Viktorii, kterou máme doma 😊
@littlebee124 je koukám, že většinou, se líbí podobná jména... Máme doma Štěpánka a teď vybíráme mezi Hynkem a Jonášem, ale byl ve výběru Mikuláš, Eliáš, Jindřich a Florián.
Já mám doma Matyáška, ale líbil se mi i Kristián
Nemám klucici top jméno, nakonec jsem ho ani nikdy nepotřebovala.. Ale pro případného kluka jsem v prvním těhotenství měla vybrané jméno Samuel, při druhém to byl Richard. Ještě se mi líbí Michal, Lukáš, Oliver, Marek.

@mamater nechtěla jsem po manželovi Honzu, hlavně by to byl v rodině 6 Honza...tak když manžel po nějaké době ustoupil vybral Filípka 🙂