icon

Otěhotnění v červenci 2011

kixi
26. črc 2011

Ahoj holky, jsem tu nová. Pozitivní těhu test, asi 5. týden. Zatím cítím bolesti a únavu, příští týden poprvé na UTZ. Ráda popovídám s dalšími novými těhulkami a určitě budeme i rády za rady těch zkušenějších 😎 To co nás určitě nejvíc zajímá: máte také bolesti od samého počátku? co se děje na prvním vyšetření a kdy už si můžete říct, že jsem opravdu těhotná? Zatím mám strach si cokoliv připouštět, abych to nezakřikla 🙂

zdeniii
17. lis 2011

@verka_motylek to je hezký 🙂)

tina74
18. lis 2011

@zdeniii @chanellka Včera večer jsem se chvíli dívala na televizi a najednou mi na jedné straně podbřišku vyskočila boule 😕 😨 😕 Druhá strana se zase lehce propadla... Pak se to za chvíli postupně vyrovnalo. Co tam to naše miminko dělá?! Už se Vám něco takového taky stalo?

chanellka
18. lis 2011

@tina74 ahojky 🙂 mě už se to taky stalo a vydedukovala jsem si z toho že se malýmu asi moc nelíbí když ležím na zádech... to se v bříšku začne pěkně šmrdolit vždycky 🙂

terioza1
18. lis 2011

@tina74 ahoj, me se to taky stalo.. pak koplo a miminko zmizelo... 🙂 je to taaaak krasny 🙂

terioza1
18. lis 2011

@verka_motylek nas simra skoro celej den domecek... nejdriv jsem mylslela. ze me simra obleceni, ale simralo to, i kdyz jsem byla nahata .-D jsem si poprve rikala, "tak jsem blba nebo co" a ono m simralo miminko 😀

tina74
18. lis 2011

@chanellka @terioza1 Tak to jste mě holky uklidnily🙂 Myslela jsem, že boule se budou objevovat až později, když třeba vykoukně kopající nožička. Teď to musela být spíš hlava nebo zadeček 😀, protože to byla opravdu pořádně velká boule.

terioza1
18. lis 2011

@tina74 no hele, ja myslim, ze to mohlo bejt miminko zezadu.. vis jako cely zadicka i se zadeckem, pac to byla fakt boule na pavy strane a leva strana byla prazdna a mekka..a navic to bylo najednou krivy bricho 😀 takovej kopec nahoru 😀 to ja kdyz si pomackam brisko tak podle toho, kde je to vic tvrdy poznam, kde je.. pac zbytek briska mam mekkou.. dala bych fotku s boulickou, ale jsem na ni nahata, tak to sem nedam... 😀

zdeniii
18. lis 2011

@tina74 jéé to ti tam pěkně cvičí 🙂 malej mi to taky dělá takovýhle stojky 😀

zdeniii
21. lis 2011

Kampak jste zase všechny zmizely?

chanellka
22. lis 2011

Ahojky holky tak my odedneška ležíme v posteli, mám zánět prudušek ☹ naštěstí jsme dostali kapky a ne antibiotika.... No snad budeme brzy v pořádku....

verka_motylek
22. lis 2011

Ahoj holčiny🙂 tak jsem se právě vrátila z dalšího ultrazvuku:D šťourali jsme jak to šlo a pravděpodobně to vypadá na kloučka:D:D:D:D Manžel je v sedmim nebi🙂 byla to legrace zkoumat jestli je to malinkej pindík nebo velký pysky:D takže stále nevíme na 100% ale řekla bych, že na 70% je to jistý🙂 roztahoval nohy jak o závod a uznejte sami, holky přece takhle nohy neroztahujou🙂
@chanellka Tak přeji brzké uzdravení!!!!

zdeniii
22. lis 2011

@chanellka jeje tak ať je hlavně brzy lépe!!! držíme palečky!!!
@verka_motylek jéé tak to jsem zvědavá co z toho nakonec vyroste 🙂)) moje jsou oba dva šílený exibicionisti 🙂)) možná víc byla Helenka 🙂)))

tina74
22. lis 2011

@zdeniii Ahoj, tak co vystoupení? Už proběhlo?
My jsme dnes zase pokračovali v našich hodinách tance. Dnes jsme ale zjistili, že nám moc dobře nedělají krajní polohy velblouda, tak na toho se asi raději vykašleme...

tina74
22. lis 2011

@zdeniii Jéé, už to vidím v profilu🙂

tina74
22. lis 2011

@zdeniii Už jsem i prošla fotografie a pročetla článek - nádhera!!! 🙂

zdeniii
22. lis 2011

@tina74 moc děkujuuu!!! Je fakt že velbloud je dost náročnej, takže opatrně.. ale jak říkáš sama nedělá vám dobře tak vynechejte 😉

chanellka
23. lis 2011

@zdeniii No sakra, soklo vám to, musela to být bomba 🙂

Jsem uplně zapoměla napsat že jsme byli v pondělí na ultrzvuku, všechno je v pořádku a čekáme na 100% Kubíka tak jsme z toho šťastní 🙂

Holky jak jsem tak doma, zašínám přemýšlet co budu péct na Vánoce za cukrovíčko 🙂 Jak jste na tom vy?, Budete péct a máte už nějaké vánoční dárky?? 🙂

fifca
23. lis 2011

@zdeniii koukala jsem na fotky a krásný, vypadáš super s bříškem 🙂až budeš malýmu ukazovat, kde všude byl 🙂

fifca
23. lis 2011

@chanellka taky už vymýšlím, co všechno budu muset ještě stihnout...teď ve čtvrtek mám akci pro dětičky a pečeme s nima perníčky, tak bude sranda 🙂
jinak s vánočníma dárkama to máme letos jednoduchý...jdeme 20.12. na 4D ultrazvuk a fotečky namnožíme a dáme do vyrobených přáníček, a předáme všem příbuzným 🙂 🙂

chanellka
24. lis 2011

@fifca jé to je super nápad, my jsme ale 3D ultrazvuk zavrhli, zdá se nám to dost pěněz... tak budeme muset vymyslet něco jiného 🙂

kate013
24. lis 2011

Ahoj holky,

před nedávnem jsem se vás ptala v kolika jste otěhotněli a jak jste to zvládali i při škole...tak jsem se jen chtěla pochlubit, že mi vyšel pozitivně těhotenský test..mám ohromnou radost🙂) a 7.12. jdu k doktorvi a už se nemůžu dočkat🙂

verka_motylek
24. lis 2011

Ahoj @kete013 to je úžasná zpráva!!!!Moc gratuluju!!!! držím palečky ať máš krásné těhotenství a vše je ok🙂

terioza1
24. lis 2011

@kate013 moc gratulujeme a drzime palecky, aby bylo vsechno ok 🙂)))

zdeniii
24. lis 2011

@fifca děkujuu 🙂

@kate013 jeee paráda a krásné rozhodnutí!!!

kate013
25. lis 2011

Děkuju holky🙂 mám ohromnou radost..Můžu se zeptat, jak probíhala vaše 1. prohlídka u doktora a jaké byly začátky??🙂

verka_motylek
25. lis 2011

@kate013 na první prohlídce ti udělají vaginální ultrazvuk a potvrdí ti, že vajíčko je tam kde má být no a to je vlastně všechno:D samozřejmě se tě zeptají kdys to naposled dostala, aby si ověřily délku těhotenství s velikostí vajíčka 🙂 Začátky jsou super tada pokud ti není blbě! Ale mě nebylo tak jsem se mohla jen radovat (no i když radovat - já se teda dost bála, protože už jsem jednou potratila). Nejhorší pro mě bylo, že jsem to nikomu nemohla říct. Dohodli jsme se s manželem, že to budeme tajit až do 12tt. Samo jsem to řekla našim a svý nej kamarádce🙂 Ale užívej si to je to supeeeeeeeer:D:D:D:D

kate013
25. lis 2011

tý jo..vždycky jsem se na gyndu bála a teď se jí nemůžu dočkat😀 No zatím mi není nějak extrémě blbě, tak je to fajn🙂..ty jo to jsi fakt dobrá. Já bych to nevydržela..musela jsem to říct těm nejbližším🙂

zdeniii
25. lis 2011

@kate013 já to taky hnedka řekla všem 🙂 jak u prvního tak i teď 🙂 není na co čekat 🙂))

jinak ti verka_motylek popsala tak nějak co se na té první prohlídce děje plus se tě budou ptát na zdravotní stav tebe, otce a rodiny... tak jsme to měla já 🙂 nebo už nai nevím, těď to se mnou nikdo moc neřešil jak už měly papíry z minula 🙂 jo a taky mi měřili pánev, boky a tak 🙂

terioza1
25. lis 2011

@kate013 a me mrkli na prsa a bradavky.... vypocitaj ti TP 🙂

chanellka
26. lis 2011

@kate013 moc moc moc gratuluji to je super, uživej si těhulkování a ať je vše v pořádku 🙂

Strana