icon

Otěhotnění v červenci 2011

kixi
26. črc 2011

Ahoj holky, jsem tu nová. Pozitivní těhu test, asi 5. týden. Zatím cítím bolesti a únavu, příští týden poprvé na UTZ. Ráda popovídám s dalšími novými těhulkami a určitě budeme i rády za rady těch zkušenějších 😎 To co nás určitě nejvíc zajímá: máte také bolesti od samého počátku? co se děje na prvním vyšetření a kdy už si můžete říct, že jsem opravdu těhotná? Zatím mám strach si cokoliv připouštět, abych to nezakřikla 🙂

terioza1
25. pro 2011

@verka_motylek Tam ym ho meli doma ve svetlounce zluty barve po neteri, byl na pude 9let... Tak jsem ho chtela podle pohlavi mimca renovovat a jenom renovace( tj. nastrikat na ruzovo a udelat novy polstrovani s perinkama a keramicka rukojet) vyslo na neuveritelnych 10.000,- !!! :-/ Hrozna cena.... fakt trosku predrazeny... ale je krasnej... 🙂

terioza1
25. pro 2011

@verka_motylek a to je tvoje brisko ve 22tt??? Ty bdo, my ho takovy mame ve 26tt 😀 Krasny, moc ti to slusi....

favofrenki
25. pro 2011

@terioza1 Ten je nádhernej 😉

verka_motylek
25. pro 2011

@terioza1 no to mi ani neříkej, mě přišlo ještě mrňavý:D tak to se mám na co těšit za měsíc:D:D:D:D:D:D ono mi teď takhle vyskočilo přes 1 týden🙂

terioza1
25. pro 2011

@favofrenki dekuju 🙂

@verka_motylek za tyden? Me taky prijde, ze ho mam malinky... tak cekam, kdy mala si domecek pristavi 🙂

zdeniii
25. pro 2011

@terioza1 jéé a s tím se dá jezdit i v terénu? 🙂

zdeniii
25. pro 2011

@verka_motylek krásný bříško máš!!! naní tak veliký neboj 😉 já koukala dneska na fotky z vánoc a na jedné stojím za zdí a jsou vidět jen prsa a břicho 😀 a pak Helenka u stromečku - jsem se chtěla schovat a zapomněla jsem že jsem vyrostla 😀

verka_motylek
25. pro 2011

no fakt! každý ráno větší a větší:D:D:D

terioza1
26. pro 2011

@zdeniii podle toho, co je pro tebe teren 🙂

verka_motylek
28. pro 2011

Tak holky pochlubte se, co jste dostaly na Vánoce pro mimča:D

verusa.j
28. pro 2011

@verka_motylek - 🙂 nic

fifca
28. pro 2011

@verka_motylek já jsem nic nechtěla, ale i přesto jsme dostali... 🙂 dupačky, nádherný fotoalbum (tak už tam má prďolka první fotky z ultrazvuků), první botičky, poukázku do bejby centra, ponožtičky 🙂 no prostě víc jak maminka 🙂 🙂

A co u vás?

verka_motylek
28. pro 2011

:D my taky nic nechtěli🙂 ale přesto jsem dostala 2 sady dupaček, rukavičky (zimní, který nám asi budou v dubnu k ničemu 🙂 a kojící polštář 🙂

verusa.j
29. pro 2011

@verka_motylek - ten polštář je super, možná si ho taky ještě pořídím.
Jinak jsem dnes byla na tom cukru, voda mi chutnala, bych toho vypila i více, ale za hodinu to začlo působit a mě se udělalo blbě, třes, horkost, ale jak jsem si lehla, tak to pak bylo dobré,nevyzvracela jsem se 🙂

zdeniii
29. pro 2011

@verka_motylek hmm tak my taky nic, všechno sostala Helenka 🙂 holt je to jiný když už jedno je 🙂)

@verusa.j kojící polštář je vážně super!!

favofrenki
31. pro 2011

@verka_motylek pár hraček, bryndáky, žínky a ručníky 🙂

chanellka
2. led 2012

Ahojky Holky tak se hlásím po Vánocích 🙂 my dostali na malého je pár drobností, osušku světlo nad postýlku a takové ty klipy na dudlíčky 🙂

Jinak jak jste na tom s kilama?? Já už mám nahoře 8 kilo ☹ Ach jo no snad to půjde brzo po porodu dolů 🙂 Jsem ale ráda že malej roste, pohyby cítím už každý den a je to někdy fakt mazec jak se tam vrtí 🙂 😵

tina74
3. led 2012

Ahoj holky, naše miminko dostalo pár dárečků od svých babiček a od nás velikou hromadu 🙂 Oblečení, toaletní potřeby, hrací deku... Před Vánoci už jsme mu taky koupili kočárek.
A co se týká příbytku na váze, já mám nohoře už 10-11 kg. Kolem 20. týdne to šlo strašně nahoru, ale teď se to naštěstí docela zastavilo a Vánoce jsem po této stránce ustála🙂
No a pohyby už taky cítím nejen večer, ale prakticky pořád, když miminko zrovna nespí. A chvílemi je to docela síla! Jsem ale moc ráda, že o sobě dává takhle vědět a nemusím si dělat starosti.

verusa.j
3. led 2012

@chanellka - Já před Vánocema shodila 2 kila, měla jsem střevní chřipku a už mám nahoře tři 🙂 takže celkem 6 kilo nahoře. Pohyby jsou každodenní, spíše kopance, ale je to super, že o ní vím, že je v pořádku

finka13
3. led 2012

Ahoj holky všem přeji do nového roku hlavně zdravíčko, ať to všechno, co nás čeká dobře zvládnem🙂

fifca
3. led 2012

Tak máme dneska po kontrole, na 90 % je to holka, je hlavičkou dolů a váží 1417 gramů 🙂 Jedinej problém je, že se paní doktorce přestává líbit čípek a na kontrolu jdeme už za dva týdny....tak doufám, že tam holka ještě chvilku vydrží...

finka13
3. led 2012

@fifca Určitě vydrží, moje kamarádka měla problémy s čípkem od půlky těhotenství a rodila skoro 42 tt takže určitě bude vše v pořádku🙂

verka_motylek
3. led 2012

Ahoj holčiny! I já přidávám další info po dnešní kontrole🙂 Vše je v naprostém pořádku a holčička se potvrdila🙂 teda trochu mě mrzelo, že mi doktorka nařekla míry ani váhu, ale hlavně že jsem jí zas viděla! Hezky nám zamávala a má obrovský oči:D asi po mě🙂 Nahoře mám 4 kila - až jsem se divila jak jsem ty Vánoce ustála, ale moc dobře vím, že v následujícím měsíci bude určo váhový přírůstek pořádný:D:D za 3 týdny na tu blivajzovou sladkou vodu:D no snad to nebude tak hrozný 🙂 Pohyby cítím taky už celý den a dokonce mě někdy zbudí i v noci!! Ale taky jsem za každý kopanec ráda, je fakt super o ní takhle vědět🙂 ty měsíce předtím jsem se pořád strachovala jestli je jí u mě v ,,inkubátoru" dobře 🙂 Občas mě někdy trápí křeče v lýtkách - tak už jsem dostala i recept na nějaký hořčík. Žáha zatím naštěstí moc netrápí tak snad to dlouho vydrží🙂 Tak se holky držte ať je vše bez problémů🙂

favofrenki
4. led 2012

Ahoj tak já mám nahoře skoro 6kg
holky taky vás trápí nespavost? Já ať si jdu lehnout sebedřív tak prostě neusnu dřív jak po půl noci a pak se stejně budím co hodinu na záchod. 🙂 Už to není sranda, pořád mě pálí žáha a když se chci protáhnout tak mě chytají křeče 🙂 V pondělí nás čeká kontrola tak se těším až mrně zase uvidím. A ještě mě napadá už máte jména?? My ještě stále ne nějak se nemůžeme shodnout 😠

zdeniii
5. led 2012

@chanellka ahojky 🙂 to jste dostali krásné dárečky! 🙂

Co se týká kil tak mám 12 kilo 🙂) o dvě víc než s Helenkou, jinak vše stejné až na to že ona už byla otočená hlavičkou dolu a tenhle uličník zatím nic. Ale času ještě spooousta 🙂)
Na pohyby jsem si stežovala že jsou málo cítit, tak mi to ted dává opravdu sežrat, hlavně v noci že se nedá ani spát jak tam skáče a dělá kotrmelce, protoože tohle není opravdu kopání .-) akrobat jeden 🙂)

@tina74 přesně tak, není nad to když sebou hází, aspoň člověk ví že tam je 🙂

@fifca neboj malá vydrží, jsou to držáci 😉 JInak krásná váha, Helí měla ve 30tt 1800g 🙂 a kamarádky holčička má teď ve 30tt 2660gr což je fakt masakr 😀

@verka_motylek krásné zprávy!! 🙂 bude to holčinka nádherná! Oči je jediné co po mně dcerka má a vypadá to, že ani bráška nebude mamince podobnej 😀

@favofrenki tak já chodím spát o půlnoci a pak v jednu na WC ve 3 a pak už se ani nedívám na hodiny 😀 malej se vrtí tak, že stejně nemůžu spát 🙂 takže v noci toho moc nenaspím, asi mne připravuje na to že bude noční pták 😀 My jméno už konečně máme a bude definitivně 🙂 ale byl to boj to ti řeknu!! u dcerky jsme si byli jistí hned, ale Vítek dělal kůžičky 🙂))

tina74
5. led 2012

@favofrenki Poslední tři týdny mi trvá docela dlouho, než usnu, i když si jdu lehnout hodně unavená. Pořád se přetáčím (což už je docela výkon - břicho strašně ztěžklo), několikrát po sobě jdu na WC, hlavou se mi honí různé myšlenky, nespím a nespím... Je to nezvyk, protože skoro celou první polovinu těhotenství jsem spala neskutečně dlouho. Na začátku (asi i díky Utrogestanu) 14-16 hodin, pak už "jen" 10-12. Teď se mi třeba týden před Vánoci stalo, že jsem několik dní po sobě spala necelých 6 hodin a stejně jsem večer hned neusnula.
A náběh na křeče už jsem taky párkrát měla - když jsem se ráno chtěla protáhnout. Naštěstí se mi ale podařilo lýtka zavčas uvolnit... Občas piju Magnesii nebo si rozpouštím ve vodě hořčíkové tablety.
A co se týká jmen - několik už jich máme v uzším výběru, ale ještě nejsme napevno rozhodnutí. Musíme si připravit dvě, protože jsme se rozhodli, že se necháme překvapit, jestli to bude holčička nebo chlapeček.

sylvka
5. led 2012

@tina74 přesně jak popisuješ to usínání to mám taky,je to šílený 😠

chanellka
5. led 2012

@tina74
@sylvka Ahojky holky já ane ne tak to usínání jak pak spánek, usnu hned jak lehnu do postele ale pak se budím a pořád přetáčím, malýmu se to asi taky moc nelíbí tak v noci děsně kope, no takže tak... 🙂 Ale aspoň o něm vím o bobečkovi 🙂

My máme ve jménu jasno bude to Jakub, vím že je to dost často dávané jméno ale nám se prostě líbí tak ho dáme... Spoustu lidí nás ale z něj odrazuje že Kuba je každej druhej 😠 ale co, je to krásný český jméno 🙂

tina74
5. led 2012

@chanellka Nám se teď taky nejvíc rýsuje Kubíček a pro holčičku Karolínka🙂 Ale ještě to nevíme jistě...

tina74
5. led 2012

@chanellka Se jmény pro holčičku je to nějak jednodušší. Těch by se mi líbilo hodně. Ale u klučičích je spousta naprosto nepoužitelných a pak další spousta zase nadužívaných. To je pak těžké...

Strana