Po amniocentéze mi odtekla všechna plodová voda, stalo se to některé z vás?
Je to 14 dni,co jsem po vyvolanem potratu v 16 tt a porad se z toho nemuzu dostat.Par hodin po amnio,me odtekla vsechna plodova voda,musela jsem na vyvolany porat.Ta bolest v srdicku a bezmoc se neda popsat,cele dny v nemocnici jsem probrecela a porad se z toho nemuzu nejak dostat.Pry se tak deje,kdyz ma mimi nejakou vadu,jenze vysledky z plodove vody jeste nejsou.stalo se tu nekomu,ze po amnio prisel o zdrave mimi?
@merope Pomalu se s tim zacinam smirovat,rikam si asi to tak melo byt,i kdyz porad se mi honi hlavou vselicos,ale snazim se venovat jinym vecem.Akorat dnes mi bylo zase do breku,jsou dusicky a svatek ma Tobiasek(nase jmeno pro chlapecka)....Jak si psala,o mimi ve 40tt to si nechci ani predstavit jaky to muselo byt pro maminku peklo,je statecna,ze to nevzdala a ma dalsi deti.🙂
@lucousek81 Tak on docela dobrý "lék" na podobné problémy je přesně další dítě - většinou zvláště je-li to opakované, tak tě doktoři vyšetří ze všech stran a zkusí zjistit, proč to nastalo. Takže pokud to je jenom trošku možné, pokusíš se tomu problematickému v dalším těhotenství vyvarovat (medikace, v extrémním případě třeba i IVF s genetickým vyšetřením embryí, více sledování...) a případně i třeba porod ve specializovanějším zařízení "kdyby něco".
Ale samozřejmě ten strach v dalším těhotenství tam je - ale i doktoři jsou opatrnější - takže "asi se mi rozbíhá porod" "nene, to ještě není, jděte domů... pohled do anamnézy... moment, ano, jestli chcete, můžete zůstat..." (pro ten klid maminky, že kdyby něco... přecejenom v nemocnici je lepší kontrola než doma)
@lucousek81 Tak jsem dnes byla na dalsi kontrole a mam i vysledky z plodove vody,VSE BYLO V PORADKU,byl to chlapecek☹ zase jsem vse obrecela a doktor mi povida,mate doma uz 3 zdrave deti,to uz je kompletni rodina.Pripadala jsem si jako mimon,ze jsme chteli 4 ditko☹
@lucousek81 to me mrzi. :( a doktor je pekny kreten. Co ma on co hodnotit cizi rodinu a pocet clenu? :(
@lucousek81 ty jo, tak to je mi moc lito... Drz se...
@myjusiatko Asi se ji snažil utěšit... trochu nešťastně, ale snažil se.
Debil a mohu vědět ve které porodnici jste byla?
@lucousek81 je mi to hrozne moc lito 😢😢😢 ono to je sice celkove smutne, ale kdyby byl vysledek spatny, bylo by to lehci,.kdyz vis, ze mimi bylo naprosto zdrave a lekari to podelali, boli to o to vic 😢 a Tvuj doktor mel raci mlcet, udelal by lip, nez takove trapne reci
@priefi je to smutne...ale neni pravda ze doktori neco podelali...oni nemohou za to..ze po zakroku odtekla voda....s rizikem do toho jdeme.....nikdy si vsak nepripoustime..ze se to muze stat prave nam...je to strasna zkusenost...ale tak to je...
@mijecka nemocnice Svitavy
@ilonne zjistí vše jak z amnio,ptala jsem se v centru

@merope to je hrozne smutne 😢