icon

Po jaké době na Vás začalo být vidět těhotenské bříško?

kokika
25. říj 2015

Ahoj holky, po jake dobe na Vas zacalo byt videt tehotenske brisko?

Strana
z2
yildiz
25. říj 2015

@kokika ahooj u me u vsech tehu az kolem 6-7mes 🙂 ted jsem taky tehu nacinam 28tt a zatim nikdo nic nepoznal 😉 max po jidle nebo vecer vypadam jak precpana nebo lehce nafoukla...takze pravidlo, ze druhe a dalsi tehu je brisko vetsi ci drive videt u me moc neplati 🙂 ja obleknu vse co mam doma dziny atd...stale muzu spat na brise 😉...brisko me pak narostlo ne extra veke cca 14 dni pred porodem...zatim jsem nabrala 2.5-3kg....a deti mam i velke 3600g, 3800g, 3710g a ted to taky bude poradny mimi..delku meli 51cm...a kazdy rikal kde jsem to mela a nosila ;)

pekkaa
25. říj 2015

@kokika to je pry strasne individualni. A u druhyho byva videt drive nez u prvniho. Ja jsem ted tehotna poprve. Jsem v 15tt a zatim jsem stale jenom takova prejedena🙂

karlajasmine
25. říj 2015

To je strašně individuální.. Ja jsem už v 8,9tt nedopnula svoje běžné kalhoty a ve 12tt jsem už v práci nosila dlouhé volné kosile, a v práci to na mě přesto tři kolegyně už poznaly. Lidé mě v dopravních prostředcích pouštěli sednout od 16-18tt a teď když jsem venku tak na mě koukají jako kdyby čekali kdy se prevratim 😀 ale někdo to v pohodě skryje až do 30tt..fakt individuální

lumixii
25. říj 2015

@kokika určitě je to individuální. Čekám třetí miminko, jsem 14tt, břicho mám jak pumlíč, a nepřibrala jsem vůbec nic. Tak jak vypadám teď jsem při prvním vypadala v 6 měsíci. 😀 😀

verunatom
25. říj 2015

já u obou těhu cca od 22 t že to poznalyi lidi

petzy
25. říj 2015

U prvního těhu mě poprvé pustili sednout v autobusu už ve třetím měsíci 🙂 ale měla jsem malé bříško, bylo to tím že bylo léto a oblečení dělá svoje. Teď čekám druhé, jsem ve 27 týdnů, bříško mám asi trošku větší než s prvním, ale zatím zase nic hrozného, ale díky svetrům a bundám to nikdo moc nepozná. Včera jsem byla u dr, místa k sezení obsazená, mě to nevadilo, ale pobavilo mě, že chvilku po mě přišla paní s jasně viditelným bříškem a hned ji pouštěli sednout 🙂

markyska88
25. říj 2015

@kokika cekam prvni a zaclo to byt videt kolem 16.tydne

ivetkavysocina
25. říj 2015

ahoj, já jsem ve 20tt a bříško moc vidět není, spíše až odpoledne a hlavně večer, ale byla jsem předtím hubená, ploché bříško 🙂 zatím jsem teda ani nic nenabrala, ale doktorka říkala že to je OK, mimčo má akorát 😉

diniki
25. říj 2015

No ono určitě záleží na postavě. Já jsem korpulentnější, takže u mě bylo těhotenské břicho vidět až asi v pátem měsíci. Taky jsem ho dost maskovala volnějším oblečením 😉

karlajasmine
25. říj 2015

Podle me hrozne zalezi ne na tom, jak je zena pred tehotenstvim hubena/pri tele, ale na tom, jestli ma dlouhy nebo kratky telo a jak ma siroka zebra a panev... Ja mela pred tehotenstvim uplne normalni postavu, spis hubenejsi, ale mam hodne kratky telo, uzky zebra a uzsi panev, takze to mimco tam proste nema misto a muselo to hned rust smerem ven... Kdezto kamaradka s dlouhym a sirsim telem, ktera je uplne stejne hubena jako ja, nemela brisko hrozne dlouho zadny..

izzybickerstaff
25. říj 2015

znám holky, které i normálně mají bříško vyklenuté jak někdo jiný v šestém měsíci, takže záleží na každém....🙂

andy80
25. říj 2015

Pří prvním až někdy v 20tt, při druhém asi v 16tt a teď už ve 12tt 😀

lucykal
25. říj 2015

@ivetkavysocina ve 20TT ani deko navíc?

izzybickerstaff
25. říj 2015

@lucykal šťastná to žena...🙂

ivetkavysocina
25. říj 2015

@lucykal nene,na první kontrole v 6tt+ 64,8kg , pak jsem šla trochu o desetiny dolů (ale žádné zvracení) a teď v říjnu 19tt+ 64,7 kg. Taky už mi to bylo divný, tak jsem se na to radši dotazovala a jsem ráda že není žádný problém 😉 snad už teď začnu kynout aspoň přes bříško 😀

janesafari
25. říj 2015

Foto s 16 tt...Čekam třetí ditě a břicho mam viditelne od 5tt...Bouleni je viditelne od 12 tt a ode dneška-18tt-citim silné a viditelné kopance...
A nahoře mam 6 kg...

lucykal
25. říj 2015

@ivetkavysocina já jsem přibrala právě 5,5 kg den před porodem jen 3,5kg a dost často jsem slyšela, že to bylo málo. Mám 172cm 61kg

lucykal
25. říj 2015

@izzybickerstaff já jsem taky přibrala málo, ale pravda neměla jsem žádné extra chutě teda ano na rukolu:D a nepřejídala jsem se.

andelka
25. říj 2015

Kolem 20tt, u obou. U prvního možná i dřív než u druhého. Do 20tt jsem nepřibrala v podstatě nic.

izzybickerstaff
26. říj 2015

@lucykal já se taky nepřejídám a chutě nemám, a přibírám. Tohle podle mě člověk moc neovlivní 🙂

yildiz
26. říj 2015

@janesafari tedaa to uz je domecek..takove brisko jako mas ty na fotce, jsem mela u tretiho az 14dni pred porodem..do te doby nic - takze to rceni ze je brisko pak driv, u me nesedi ..ted cekam 4. Jsem dneskem 28tt a brisko zatim nic...tak snad zase vykoukne az na konci...mam ted +2.5-3kg me se to obaluje zatim jen kolem dokola, mimi pribira super az i moc ale nemam to videt na vaze..a vse krasne obleknu...ale tak hlavne ze je vse ok a zdravi..🙂 tak uzivej tehu

janesafari
26. říj 2015

@yildiz tak to máš fakt mini bříško...večer najezená mam ted už přes pupik 98 cm...ale uz to taky hodne pocituju a funim a chodim hak před porodem 😀

izzybickerstaff
26. říj 2015

@janesafari jooo, břicho zatím nikde, ale i tak chodím jak kachna už teď 🙂 🙂

janesafari
26. říj 2015

@izzybickerstaff jooo-přesně jak kačena...včera v praci sem se ohýbala pro krabice a už byl celkem problem a bylo to vidět-hned přiskočili kluci a krabice podali-byť byly prázdné 🙂

yildiz
26. říj 2015

@janesafari no uvidime az na samem zaveru jak bude...ja mela pred porodem brisko 96cm....ted mam cca 78-79cm...uz jsem se nejaky tyden nemerila..ale vzhledem k tomu ze jsem se moc nezmenila tak...to bude stejne..

janesafari
26. říj 2015

@yildiz já sem merim a vážim pravidelne...
U prvniho ditka sem skončila na 108 cm a u druheho na 113 cm...tohle třetí to chce asi prekonat...
Zrovna sedim u dr a cekam na ko....tak uvidime co nam povi... 😀

yildiz
26. říj 2015

@janesafari tedaa asi chce trhnout rekord 🙂 tak at je ko v pohodee 😉 drzit pesti!

janesafari
26. říj 2015

@yildiz děkuju...a vidím že mimi má termín 26.ledna ??? Přesně na mé narozky...už je to druhé mimi,o kterém vím 😉

janesafari
26. říj 2015

tak holky -našla sem v pc fotku ze 40 tt s Tobiškem...na mě nekoukejte-už sem byla fakt vyřízená a to sem ještě zase týden přenášela...A v těch šílených vedrech to byl masakr se tahat s takovým pupkem

lucykal
26. říj 2015

@janesafari ty bláho to je bříško to si neumím představit já rodila v 33 týdnu.

Strana
z2