Pohlaví jako překvapení u porodu
Ahoj holky,
jaký jste měli pocit když se vám narodilo mimi a sdělili vám poprvé jeho/ její pohlavi?☺️
U prvního mimi jsme si nechali říct pohlaví hned když to šlo poznat a u dalšího bychom se chtěli nechat překvapit 😇
U druhého miminka jsme si nechali překvapení a v porodnici jsme poprosili, aby nám to neříkali oni, že se chceme podívat sami. Asi půl hoďky po porodu se nás PA ptala, co teda máme a až teprve pak nám napadlo, abychom se podívali. Ta poporodní euforie byla obrovská a překvápko bylo skvělý. Pokud bych někdy ještě rodila, chtěla bych to stejně. Je to mnohem emotivnější než to zjištění u UTZ a hlavně nemusíš furt přemýšlet, jestli se náhodou nesekli😂
@zelenaesmolda ani profi ultrazvuk není stoprocentní 😊
Mela jsem 3x kinder surprise a nemenila bych. Je to nejvetsi prekvapko zivota. Pocity byly nepopsatelne, ale asi ne ani tak z toho, zda slo o holku ci kluka, ale z toho, ze jsem se stala mamou a nasobnou mamou. Proste stesti z ditete, at uz jakehokoliv pihlavi. Jinak mam tri holky. 😂
My jsme pohlaví věděli, ale nikdo nic neřekl, když ho vyndali, ani se mě neptali, co to bude. Měli jsme uvedeny jméno pro obě pohlaví, a pak se koukli asi dodatečně, u vážení. Takže kdybych to nevěděla, tak vlastně to zjistím až s cedulkou. 😁
Uvažovala jsem o tom u každého z deti, ale ve světle toho, že manzel nakonec ani jednou nebyl u porodu, jsem ráda, že jsme si pohlaví nechali říct. Po porodu jsme oznamovali jméno, takže okolí o moment překvapení ani tak nepřišlo.

A k tomu tušení pohlaví. U našeho prvníhoho absolutně všichni tipovali kluka. Až mě u porodu překvapilo, že je to holčička. Teď znovu všichni tipují kluka a já jsem k tipům o něco skeptičtější 😅 vlastní tušení vůbec nemám 🙂