Pohlaví miminka podle příznaků: Jaká jsou vaše zkušenosti?
Hezky den, zajímalo by me jak jste to měli vy...
Říká se ze kdyz čeká zena děvčátko ze je ji více špatně a zvraci a ma i horší pleť..
A u kluka je to zase naopak,skoro zadne nevolnosti, krásná pleť, vlasy, nehty...
Řekněte jak jste to měli vy?
Jsem v 10 tydnu a uz me nevolnosti celkem presli ale prvnich 14 dni šílený ale bez zvracení, pleť samý pupinek,vlasy mastný..
U prvního miminka jsem to nemela takove a mame kluka..
Chlap tvrdí ze to bude holka ..😀 Zajimaji me nazory, zkušenosti maminek 😀 Jak to bylo u vas ?
@teplaka1 já měla taky žaludek na vodě, ale nemusela jsem rozdychavat a preslo to asi za měsíc. Jedla jsem denne 1 kg hroznoveho vina. A teď je mi zle, ale mám furt hlad…i v noci chodím jist. S cukrovkou pocitam už od začátku. U malého jsem zas maso chtěla, teď moc ne. My byli na IVF, ale embrya byly spontánně oplodněné, takže i doktorka říkala, ze by nepocitala s holcickou, když jsme dávali jednickovou kvalitu. Teď jsme dali poslední a byly 2-. Takže z hlediska biologie by to mohla být holka, protože byly oplodněné později. Víš jak spermie s holkama jsou pomalejsi.
Tuhle pověru znám. Mě bylo zle od začátku do konce druhého trimestru, pleť stokrát horší než v pubertě, celkově jsem byla nehezká. A čekala jsem kluka 🙈😂 Dokonce jsme to měli potvrzené poměrně brzy nejen z ultrazvuku, ale i z krve. Nejvíc to ale zabila kolegyně, která mě někdy v polovině těhotenství vehementně přesvědčovala, že ne, že určitě čekám holku, že holky ubírají na kráse 🤦♀️
@teplaka1 máme dvě holky, u první me šíleně bolely prsa, snad 5 měsíců, každý den mi kolem posledního bývalo těžko, špatně, občas jsem si ublinkla, ale da se říct, spíš takový větší krkanec🤦♀️😁, všichni říkaly, jaknki to sluší, ze bude kluk... U druhé... Prsa mě od začátku vůbec nebolela, ale zle mi bylo, ze jsem nemohla nic pozrit, cokoli jsem snědla tak během chvile letělo ven... Jinak pleť bych řekla, ze jsem u u obou měla stejnou, lepší než pred otehotnenim...
V prvním těhotenství mi bylo hrozně zle. Nevolnosti, zvracení, slabost. A byl to kluk. V druhém těhotenství mi nebylo vůbec nic. A byl to zase kluk.
1 těhotenství žádné příznaky vůbec nic - kluk
2 těhotenství, bylo mi zle snad už od chvíle kdy se tam ta spermie dostala 😃bylo mi příšerně zle až do porodu - kluk.
@teplaka1 první těhotenství- bylo mi zle od první chvíle, zvracela jsem do 5.mesice, pak měsíc klid a od 7.mesice neskutečné bolesti zad. To že jsem zvracela u každého čištění zubů nemluvím. Nemohla jsem jíst maso a pečivo, jinak hned zvracení. Strašně mi vonělo pivo. narodil se kluk.
Druhé těhotenství - bylo mi zle od první chvíle, každodenní zvracení a to přestalo až když jsem porodila. Každé čištění zubů se rovnalo zvracení. Záda nebolely, nemohla jsem jíst maso a pečivo nebo jsem hned šla zvracet. Jakmile jsem cítila pivo = se zvracení. A taky se narodil kluk.
@teplaka1 mám 2 holky, nezvracela jsem ani jednou, pleť i vlasy jsem měla hezký.. Podle mě jsou to jenom povídačky. I podle břicha mě u první všichni tipovali na kluka a my s chlapem se tomu smáli, protože jsme věděli svý..
@teplaka1 mám 3x holky a teď čekám kluka 🤣 u holek mo bylo zle, akné úplně všude, chutě na sladké, byla jsem schopná denně sežrat celou milku, teď u kluka mi bylo taky zle, dyl než u holek, ale pleť úplně čistá a chutě spíš na slané.
Mám kluka a holku. U obou jsem problila 7 měsíců z 9ti. U obou jsem přibrala cca 8kg, u obou šla z porodnice s vlastní vahou. Pleť u obou super. Takže u mě na stejno
Jedno těhotenství problito, druhé ani ťuk. Každé úplně jiné a pohlaví stejné 🙂
@teplaka1 mám holčičku, prozvrcela jsem se prvníma třema měsícema, plus měsíc a půl před porodem, kvetla jsem v obličeji tak střídavě oblačno, žáha mě palela celé těhotenství jak sviňa a mám i podle toho vlasaté dítě 😁 , maso jsem nemohla vidět v žádné podobě,ujizdela jsem si na syrech.něco na tom bude, hlavně já si ani kluka nepřipouštěla, od začátku jsem cítila a věřila, že je to holčička a aji než nám řekli pohlaví jsem na ní už mluvila jako na holčičku ♥️ jinak malé riziko preeklamsie, vysoký tlak a chudokrevnost plus křeče v končetinách, rodila jsem týden po termínu, už bříšku byla pěkný číslo 😁 teď nevím, jestliže neměla být spíše kluk, neboť furt ji zajímají jen kolečka u všeho, když ji dám šatičky, tahá si za ně s pohledem co to sakra je 😁😁♥️
U prvního těhu mi bylo fajn jako kdybych nebyla těhotná. Jen zvýšený čich a větší prsa. Pleť jsem měla hroznou a vlasy byly krásné. A máme holku. Teď mám úplně stejný příznaky 😂 občas se stalo že mě něco nakoplo ale nezvracela jsem. Tak sama jsem zvědavá co budeme teď mít. Jsem 11+0tt

U mě na pohlaví nesešlo, mám kluky i holku a bylo mi zle u všech, u kluků teda o něco víc, u holky sem byla zas unavenejsi. U holky sem taky víc nabírala na váze (jak u obou kluků dohromady :D )