icon

Pozitivní test 3 měsíce po porodu

radulka57
25. dub 2018

Měl to někdo? Nemůže to být zbytkáč HCG po porodu?

Strana
z2
kac_kac
25. dub 2018

Nejspíš to bude přesně to k čemu je ten test určenej 😉 Takových sourozeneckých dvojic už běhá po světě docela dost. Bude to asi náročné, ale aspoň k sobě budou mít děti blízko. Gratuluju.

kepu
25. dub 2018

@radulka57 gratuluji .... 😘

eviks
25. dub 2018

Pokud si pamatuju, tak hcg z injekce se vztreba asi do tydne🙂)) Tak asi spis gratulace! Skoc si na krev a budes mit jistotu.

1miska
25. dub 2018

Ja mela tri mesice po porodu uplne dalnice, tri ruzne testy.... hned ambulance, nemocnice, pidezdreni na mimodelozni... nakonec plany poplach 🙂 nejaka cysta co praskla a ta muze nekdy vyloucit s tekutinou co je uvnitr ji hcg 🙂

radulka57
autor
25. dub 2018

@1miska no otázka je, proč sis ten test vůbec dělala? Měla si nějaké podezření nebo jen ze zajímavosti? Mě začalo divne píchat v břiše jako v těhu, uplně se mě vrátili vzpomínky a jen sem tak vtipkovala že jsem těhotná. Dnes sem zkusila test pro potvrzení že nejsem! Ale nějak se nemůžu vzpamatovat z toho co vidím.

evakaspar
25. dub 2018

Pokud proběhl nechráněný sexík tak je to jasné znám i také co zapadli ještě v 6 nedělí. A má příbuzná hned po 6 nedělí 😉 do roka porodila 2 děti

vendelinka08
25. dub 2018

Pokud mate sex a nechranite se...tak je mozne byt tehotna...

radulka57
autor
25. dub 2018

@evakaspar poběhl, dokonce 2x ... ale já měla vždy problém s plodností, o druhé sme se pokoušeli 2,5 roku a brala sem clostibegyt na ovulaci... a ted prostě po porodu mě nenapadlo se chránit , když mě to předtím tak nešlo.

radulka57
autor
25. dub 2018

@vendelinka08 no spíš mě šlo o to, jestli je vůbec možné mít pozitivní test ještě z HCG z předešleho těhu.

normalnimatka
25. dub 2018

tak to gratuluju. nespíš to bude sourozeneček. mě by mrsklo, upřímně řečeno🙂

pavca1982
25. dub 2018

@radulka57 To je velmi nepravděpodobné a bude se jednat o druhé těhotenství.Po porodu je to jako když pohnojíš (říká se)😉

maice
25. dub 2018

@radulka57 Z predchoziho tehotenstvi to urcite byt nemuze...

rnika
25. dub 2018

myslim, ze nemuze. ja otehotnela ctyri mesice po porodu ;)

kacasa
25. dub 2018

To je vtipny... nenapadlo chranit a ted se clovek silene divi....
Moc nechapu

vendelinka08
25. dub 2018

@radulka57 to by me asi nenapadlo...prece jen jsou to 3 mesice..ne 3 tydny. A otehotnet muzes temer hned po porodu...jsi plna hormonu. To je tak kdyz nekdo je neplodny..a po umelem oplodneni a porodu otehotni prirozene...a take je to o tom...ze jste se predevsim nesnazili!!!!! 😆

maritina
25. dub 2018

Urcite jsi v tom,ja to tak mela.

ivuska1986
26. dub 2018

Ty jo, no, snad to byl prirozeny porod a ne císař, to by bylo i o komplikaci navic, takže asi moc gratuluju, též by me mrsklo😂😇

verusky
26. dub 2018

gratuluji 🙂 bude to narocne, ale za dva roky to bude super (az do puberty) 🙂

radulka57
autor
26. dub 2018

@ivuska1986 jo měla sem přirozený, ale už čtu šílené scénaře jako že když jsou těhu hned po sobě tak mám větší šanči umřít a takový, asi se z toho zblázním

evakaspar
26. dub 2018

@radulka57 Blbost

verusky
26. dub 2018

@radulka57 naprosta blbost 🙂 dej se do klidu, setri si sily (budes je potrebovat) a raduj se 🙂

kafr
26. dub 2018

@radulka57 Šílené scénáře nečti! V dnešní době? Doktoři si tě ohlídají..

Zeptám se: HCG po porodu? Já měla za to, že je jen v začátku těhu, pak už vymizí...
Znala jsem kluka, který měl narozky v lednu a jeho brácha v prosinci- TÉHOŽ ROKU 😂

radulka57
autor
26. dub 2018

@kafr nevymizí, jen na začátku je vysoké, pak se sníží ale hcg po porodu ještě vylučuješ, ale četla sem že jen běhemm 2týdnu, vše je ale možné 😀

luciebx
26. dub 2018

wow.. gratulace

journals
26. dub 2018

Nenapadlo tě se chránit a teď se divíš a nechápeš jak můžeš být těhotná? 😀 😵

ojo
26. dub 2018

@radulka57 z minulého těhotenství to určitě nebude...takže se můžeš těšit na dalšího prcka, takhle jsem našla 3 měsíce po porodu // předloni, takže tu mám teď dvouleťáka a roční princeznu 🙂

radulka57
autor
26. dub 2018

@journals achjo, když má někdo za sebou to co já, opravdu je překvapen! Nedivím se že ze sexu bez ochrany vznikne dítě, divím se že moje tělo najednou funguje 🙂

evakaspar
26. dub 2018

@radulka57 protože jak se říká jepohnojeno é😉

dizi
26. dub 2018

Jsem s brachou presne o rok a dvacet dni. Nasi se o brachu snazili pres pet let. O mne se mamka dozvedela az skoro ve ctvrtem mesici.

j_l_2014
Autor odpověď smazal
Strana
z2