Chtěla jsem se zeptat jestli je cítit, když se miminko otáčí hlavičkou dolů, jelikož dneska jsem měla takový zvláštní tlak v břichu a když jsem si lehla tak jsem viděla jak mám bříško na jedné straně vyboulené a probíhalo tam něco jako zemětřesení 😀
jj tak to pravdepodobne bylo pretaceni mimca. Ja to ted zazivam poslednich cca 14dni tak 3x denne, kdy si maly strida polohu pricnou, podelnou a neco mezi 😖 Proste pocit, ze se ti roztrhne bricho vejpul, tlak jak hrom a pak se nekde vybouli. A taky o otoceni hlavou dolu jsou citelne citit nohy pod zebrama, casto na prave strane (je to ta nejobvklejsi poloha).
Já to cítila, až u porodu, že se malá komplet přetočila, to už fakt bolelo, ale myslim si, že takhle v průběhu těhu asi záleží, jakým veletočem se mimi přetočí, z jaké polohy, kde je placenta atp 😉
Ja to nepoznala.
Já jsem to teda nepoznala...taky se tam děly různé věci🙂 jako v břiše myslím, ale to že se otočil jsem opravdu nepoznala.
ja ten okamzik nepoznala. Ale poznala jsem to az podle toho, ze mi kope nozickami na levy bok a zadecek jen spuli na pravym boku- to jsou pak taky tlaky 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Ja pretoceni nepoznala ale tlaky na brise mam porad. jak vyspuluje zadecek. A to uz min mesic je hlavickou dolu. Tedy co mi to poprve potvrdila dr. Do te doby jsem to jenom tusila.