Prenatální test otcovství, existuje?
Ahoj, chci se zeptat, zda existuje nějaká možnost zjištění otcovství před narozením dítěte? Pokud ano, máte zkušenosti? Zřejmě budete chtít vědět i proč mě to zajímá. Můj přítel má už dvě děti z předchozího manželství, obě přes ivf. Vyšetření spermio, které jsme podstoupili pár měsíců zpět, nám potvrdilo, že na IVF budeme muset i my. Jenže nějakým zázrakem se nám povedlo otěhotnět přirozenou cestou. Přítel věří, že je jeho, já jsem si tím stoprocentně jistá. S nikým jiným jsem nic neměla, ale ničí mě názory našeho okolí a jeho rodiny. Nikdo z nich mi nevěří a dělají ze mě dívku do větru, která si někde uhnala dítě a teď to hází na něj. Prosím, nepište mi sem ať se na to vykašlu a jsem v klidu, že my dva víme jak to je... opravdu je to psychický teror a já bych kvůli miminku všem chtěla dokázat, že to je tak, jak říkám a mít už konečně klid na šťastné těhotenství. Takže prosím ... k věci 🙂 Předem děkuji za odpovědi
@lrg No to tady ale mícháš jabka s hruškama 😉 Tady autorka vědomě neubližuje miminku ani nikomu jinému,je v docela na psychiku těžké situaci a místo rad se ji dostává nesmyslné kritiky.Tak laskavě nesrovnávej.Jsou ženské,které jsou,abych to tak slušně řekla,pitomé a potřebují aby se jim rozsvítilo - viz.když ženská hulí jak fabrika a ještě nad tím pláče. A pak jsou holky v situaci zakladatelky,jsou nešťastné a cítí se zatlačené ke zdi. Absolutně neznáš její životní situaci,to co si třeba denně prožívá,slýchává.Myslím,že už tak toho má až až a do toho ještě takové pipiny co hážou ramenama a udílejí blbé rady. No nepřeju ti aby ses ocitla v nějaké nemilé situaci a místo podpory jsi slýchávala jen pitomosti. To je asi tak vše,nemá cenu se s tebou vůbec bavit,nikam to nevede
@stajnyyy koukam ze si ted v 8 tak sem nasla ze testy jdou nekde od 9tt nekde od 12tt(samotnou me to zajimalo ) a vysledky jsou do 14 dni ... pokud te to uklidni tak na ne jdi, ale pocitej s tim ze to stejne nikoho neumlci, najdou si jiny duvod jak ti ublizovat..nejlepsi je vazne ignorace, na facu je vyhaz z pratel, zmen si klidne i cislo .
@stajnyyy no tak nevím, jestli nedošlo k nějakým změnám od loňského ledna, ale ještě loni v lednu to takhle jednoduché bohužel nebylo.. vím to z případu sestry... rozvedla se na podzim, rodila v lednu a jediná možnost jak se tomuto vyhnout byla svatba s pravým otcem dítětě.. a myslím, že je tomu tak pořád...
@v_anilka Svatba,nebo prohlaseni vsech u soudu.Test DNA opravdu neni potreba 🙂
@lrg No tak si tu diskuzi znova a pořádně pročti od začátku,já měla pocit,že tu z ní některé dělala pěknou holku do větru atd.... dokonce se tu začaly řešit a rozebírat i takové věci jako jestli jí byl či nebyl chlap nevěrný,což promiň,ale co je pro boha komu do toho!!!!!!To je totálně od věci a mimo dotaz.
@ronyx Souhlasim s tebou.Uz tak je chudak holka ve stresu z okoli,hormony,atd.a jeste do toho se nektere holky tady navazeji.
@stajnyyy
@andrrriiik tak možná se to opravdu změnilo 🙂 tím líp, byl to opravdu nesmysl, ale vím, že s tím ségra měla velké problémy.. svatbu stihli 14 dní před porodem 🙂
Když mám hormony v prd.... nezakládám takové stupidní diskuze, informace lze mnohem efektivněji získat jinde. Jste už nějak moc hysterické holky, tak se omlouvám, koho jsem urazila a hezký den! 😉
@v_anilka Tak to mela stesti,ze se mimco nenarodilo tesne pred svatbou 😉 Ale i tak to musel byt zahul,vdavat se v takovem stupni tehu.Ja byla rada,ze jsem rada,a ne jeste vlastni svatbu.Ja se sice taky vdavala tehu(poprve ve 2.mesici,podruhe ve 3,5mesici),ale jeste to nebylo tak fyzicky narocne 🙂
Co je stupidního na tom se zeptat??? Ach jo.. jedno vím jistě.. sem už otázku nikdy dávat nebudu...
@andrrriiik no a to se jí malej narodil ještě o 14 dní dřív... takže to bylo fakt o fous 😀 byla na začátku 9. měsíce... bylo to tenkrát hrozně zamotaný....rozvod se táhnul, měli se brát už v prosinci, jenže do toho měl její budoucí manžel autonehodu, tak to museli odložit.... svatba byla jen na radnici, ale byla to srandovní dvojka.. ségra v s velkým pupkem a švagr s korzetem na těle po té autonehodě.. ale hlavně že to dobře dopadlo.. 😀
Za prvé chci napsat, jak mě štve, že se to tu řeší, přestože autorka to VYSLOVENĚ nechtěla. Každý máme svoje důvody pro svoje rozhodnutí. A komentáře typu "stačí to zadat do googlu, proč tady zakládáš diskuze" jsou nanejvýš trapné po tom, co tady jen o prdíčkách najdu deset stejných diskuzí. Myslím, že @stajnyyy chtěla znát zkušenosti těch, co to zažily, ne názory všech na její rodinnou situaci.
@stajnyyy Já bych počkala do porodu, peníze sice nejsou všechno, ale určitě se budou spíš hodit na výbavu pro mimčo. A možná bych zkusila zaměstnat přítele - najděte si na netu nějaké věrohodné případy, kdy to i po IVF šlo přirozeně a ať to do rodiny hustí se stejnou kadencí, jako oni do vás. Na plodovku prosím nechoď, i 1% riziko je moc.. ☹
Držím pěsti, ať už máš klid a pohodu. 🙂
@lrg Seš fakt trapná..Jdi si raději odpočinout a nebo připravit výbavičku..máš to za pár..Asi ti taky hormony pěkně pracují,já teda v těhu protivná nebyla,ale toto.. 😉
@leniczka23 Ty jsi teda fakt intelektuálka, teď mám z toho úplně mindrák, že jsem těhotná 🙂
@chris_n no tím,že příjdeš a reaguješ jako trubka na člověka která brání někoho ses sama zařadila mezi ty drbalistky tady 😀 víc k tomu nemám co dodat.Běž si snad raději najít nějaké téma kde to můžeš někomu osladit,mě jen nudíš,nic víc. Protože normální člověk by přidal spíš komentář reagující na ty,které se pletou do osobních věcí zakladatelky a znepříjemňují jí to tady 😀
Diskusi zamykám pro opakované urážení, ponižování a nevhodné příspěvky.

@lrg sousedka tě neuhání všemi možnými způsoby jen aby se bavila na tvůj účet, nepíše ti z nově založených profilů, ze všech možných čísel, nemanipuluje s okolím a nesnaží se tě prostě a jednoduše zničit... já chci jen tomu okolí, které se tím vším nechalo zblbnout, rodině atp. dokázat, že pochybnosti tady nejsou na místě a tím pádem se dostat do psychické pohody a užívat si děťátka, ale to tobě evidentně nevysvětlím