Prosím o vysvětlení výsledků vyšetření v 36tt
Ahoj holky muzete mi prosim poradit? Jsem 35+2 a dr me uklidnoval ale ja vim ze se to blizi :(
V papirech mam zkratky muzete mi poradit prosim hak to vidite nebo jaky mate zkusenosti vy?
Deloha 1-2cm mekka S tesne pro prst
Placenta ZS typ 1 -vzdy byla 0
Co se tyce delohy tak se to umenilo od uterka takze se neco chysta a jsme stale hlavickou nahore moc prosim za rady a vase zkusenosti dekuji
Ja mam maleho porad za male miminko nemuzu si pomoct :D
Spise te placente ta me trosku znepokojila a uz se to asi chysta na porod to hrdlo ze?mebhrozi predcasny uz od 22tt tak jsem takova spatna z toho :(
@kajunka01 Myslím, že se stresuješ zcela zbytečně. Placentu máš na zadní stěně, o žádných patologiích Dr asi nic nepíše.... jinak mi přijdou výsledky vcelku normální, kdyby bylo cokoliv špatně, lékař by tě o tom informoval. Jinak pokud je miminko zadečkem dolů, měla bys zkusit cvičit tzv "kočičí hřbet", to by mělo pomoci se miminku otočit do správné polohy.
@kajunka01 O tuhosti cipku nectu a nevidim nic, muze byt stale polotuhy. Navic jeho stav nerika nic o tom, kdy se dite narodi. Placenta bezne "starne" a jak se blizi termin porodu, cislo se zvysuje, nebyva tam 0 az do konce. U tebe vidim naprosto fyziologicky, normalni nalez vzhledem k tydnu. Snaz se byt v klidu, jinak udalosti rozhoupes stresem. Navic, vsechno nad 32+0 je dobry.
Jeste dodam, me od 24+4tt nikdo neprohlizel vaginalne (rukou), takze o tuhosti cipku vim prdlacku a mam klid. Dokud je dite uvnitr, tak tam proste je. 😉
bat se dle mého nemusíš.. a i kdyby nahodou k porodu doslo, ted uz mimi ma dost tydnu a bude ok.. ja rodila ve 30 + 5 a syn je v poradku..... kazdopadne také myslim, ze nalez je ok, kdyby s e lekari něco nelíbilo, uz by te nahnal do nemocnice..

@kajunka01 Ahoj, a čemu přesně nerozumíš?