První monitor mimča. Kdy se dělá?
Ahoj holky...od kolikateho tydne se dela prvni monitor v tehotenstvi?trochu me zarazi ze jsem uz ve 36tt a jeste nemam natoceny ani jeden..Je to tak v poradku?k doktorovi jdu v pondeli to uz budu 35+6tt...myslite ze ho uz udela?stejne tak jeste nemam ster na streptokoka...dekuju za vase zkusenosti,jsem prvorodicka a docela na me uz zacina dolehat stres🤦🤷🙈
Ja jsem zacala na monitory chodit kolem toho 36tt. Streptokoka mi, myslim, delal kolem 30tt pri velkem ultrazvuku.
Jsem 36+2, k doktorce jdu v pátek a ještě se nic o monitoru neříkalo , u mladší jsem chodila od 36tt nevím zase asi nějaké změny .
V obou těhotenstvích jsem šla na první monitor v 38+0.
38tt
Poslední kontrola v 36tt bez monitoru, ster na streptokoka, dalsi kontrola za 2tydny, tedy v 38tt, monitor pry bude. Do porodnice nepředava, tedy až v 41tt
Loni se to měnily podmínky moje dr už je nedělá až v porodnici a tan to dělají až v datum porodu
Od 37tt, Streptokoka dělali nějak předtím.
Rodila som 39+0 a monitor som ziadny nestihla
S první jsem měla jeden monitor 37+0, s druhou žádný 😁
Rodila jsem 39+6 a úplně první monitor mi dělali až v porodnici při příjmu 🤔😂
38tt, ale měnily se podmínky, ted se monitor prý dělá až po předání do nemocnice 🤔
Dekuji za uklidneni🙂
Mne monitor nedeli ani tyden pred TP. Nijak mi to nechybělo. Pokud To dělali utz, bere to i srdecni akci. Monitory nejsou samosapsne ani zdravi zasadne prospesne, casteji ukazuji falesne chybu. U 7fyziol probihajiciho tehotenstvu to nnei ani potreba, stavi poslech dopplerem nebo utz. Neni n9c zanedbané 😉
Ja mela jit v r. 2019 na prvni v 39tt ale v tom tydnu jsem porodila. V r. 2017 jsem chodila od 37tt myslim, ty 4 tydny pred terminem. Ted jsem zvedava
První monitor mám za sebou teď a jsem ve 39tt. Streptokoka mi gynekolog odebiral tak ve 37tt cca.🙂
Měla jsem jít na monitor v 39 tt přímo do porodnice, můj doktor ho nedělá. Ale už jsem to nestihla, protože malý se rozhodl, že vykoukne na svět dříve.
Od 38.tydne
Děláme od 36 týdne.