icon

Rodí tu někdo v Dubnu? 🙂

pupinda
6. led 2021

Ahoj holky je tu někdo, kdo má termín v Dubnu? 🙂 Čekám první miminko tak bych potřebovala někoho kdo se semnou bude bát :D

Strana
z2
klokanka31
7. led 2021

@mamio Já rodila dohromady nějakých 32 hodin ( i když jsem nevěděla že rodím ☺), moje máma jen 6 hodin, a přitom prý trpěla jako pes...Takže ani délka porodu neznamená co je horší... Podle mě záleží hodně na fyzické aktivitě, na psychice, i na tom, jaký kdo má práh bolesti...

mamio
8. led 2021

@klokanka31 i to je vše možný,ale já jsem sportovec v rámci možností 😃a pokud je tím myšlena fyzická aktivita při porodu,tak nad tím sem taky přemýšlela,ale byla jsem schopna se maximálne přetočit na bok 😃 psychiku jsem měla nastavenou výborně, nebála jsem se ani za mák,a stejně s tím oxytocinem to bylo neunosny...to samý sestra -baletka.Spis tam šlo o ten oxytocin od začátku a žádný otvírání...tak uvidím jak odrodim tentokrát jestli konečně samovolně...

klokanka31
8. led 2021

@mamio To já myslela spíš fyzickou aktivitu v těhotenství. Podle mě když je celou dobu žena aktivní (v mezích možností), pak bude mít lepší porod než ta co celé těhotenství jen leží a jí. Ale nevím, nejsem doktor... Já se porodu šíleně bála, ale když to přišlo, tak jsem byla absolutně v klidu, do porodnice jsem dojela na 8 cm, a furt jsem si říkala že to bude blbost, že tohle ještě nemůže být porod... No a to že rodím, jsem si uvědomila až když malá byla venku 🤔

mamio
8. led 2021

@klokanka31 šťastná to žena 😃ale co vím jistě a co mám ověřený tak proti póly strachu... když se bojím nakonec dobrý, když jsem hrdina a nadveci z něčeho, odnesu to... což platí v tomto případě i u tebe, bála ses porodu a nakonec si ho měla úplně v klidu.😊

klokanka31
8. led 2021

@mamio To je pravda, taky to tak mám, když mám z něčeho psycho, taky to nakonec dopadne dobře 🙂

klokanka31
8. led 2021

@mamio Ale taky kdo by neměl psycho, když mu ostatní povídají hororový scénáře z porodů... 😥

Strana
z2