Setkaly jste se při screeningu s vadou obličeje?
Prosim, setkal se tu někdo na prvním screeningu s vadou obličeje? Lékařka řekla, že se jí zda malé čelo a propadlý obličej :( že celý obličej je nějaký propadlý, nosní kůstka přítomna. Rizika syndromů se nepotvrdila. MUDr se ptala, zda nemáme v rodině genetické vady obličeje, ale to opravdu nemáme. Vubec nevim na co se připravit :(

Taky bych zkusila ještě jiné zařízení.
@anonym_autor také bych šla ještě jinam.
Nemam zkušenosti, ale sla bych jeste jinam, treba k nekomu, kdo ma vice zkusenosti
@misha31 děkuji; v úterý se má na mě podívat primářka, případně zkusím jiné zařízení. Jsem z toho smutná
Tak nám pak dej vědět prosím jak to dopadlo🙏
@anonym_autor Ahoj, zkušenost nemám, ale pokud jsou výsledky na UZ nejasné, za sebe mohu doporučit paní doktorku Frisovou z Profemy (nevím, jestli Praha není pro Tebe z ruky, ale kdyžtak si udělejte výlet), opravdu je skvělá, naprostá profesionálka, milá a hlavně - snad největší machr na UZ diagnostiku. Pokud by ona řekla, že je to ok, přestala bych se tím stresovat. Držím pěsti ❤️🍀🙏
@anonym_autor Ahoj, zkušenost nemám, ale pokud jsou výsledky na UZ nejasné, za sebe mohu doporučit paní doktorku Frisovou z Profemy (nevím, jestli Praha není pro Tebe z ruky, ale kdyžtak si udělejte výlet), opravdu je skvělá, naprostá profesionálka, milá a hlavně - snad největší machr na UZ diagnostiku. Pokud by ona řekla, že je to ok, přestala bych se tím stresovat. Držím pěsti ❤️🍀🙏
@slecnami take doporucuji,hodne mi pomohli.
Tak nám pak dej vědět prosím jak to dopadlo🙏
@reeeza tak dneska kontrola, paní primářka řekla, že žádné anomálie v obličeji nevidí, screening negativní, všechno v pořádku 🥺🩵
Ano, nebyla přítomna nosní kůstka. Dcera se narodila zdravá a s frňákem, že by mohla šňupat rodinné domky. Takže to může být dobré.
@anonym_autor no teda tak to jsou skvělé zprávy. Zkus se tím už tolik nestresovat 🙏 držím moc palečky 🥰
@reeeza no, byly to nervy 😩 moc všem děkuji za podporu 🩵

Nemam zkušenosti, ale sla bych jeste jinam, treba k nekomu, kdo ma vice zkusenosti