icon

Šimon, Matyáš nebo jiné jméno. Jaké vybrat?

21. říj 2025

Jakse vám líbí jméno? Favority máme Šimona a Matyáše, kterému byste daly z těch dvou jmen přednost? A z těch dalších jmen byste zvolily jaké jméno? Díky 🙂

Matěj
Matouš
Kryštof
Oskar
Vojtěch
Aleš
Jindřich
Vítek

nanyh
21. říj 2025

Matyáš a Kryštof

lv
21. říj 2025

Aleš

alianan
21. říj 2025

Z těch prvních dvou Šimon
Z toho seznamu Jindřich a Vítek

hannii18
21. říj 2025

Líbí se mi víc Šimon. A z těch dalších Kryštof nebo Matouš 🙂

cherie24
21. říj 2025

Vítek. To jsem měla vybrané pro první miminko, kdyby to byl kluk. Měli jsme to jako překvápko. Z vybraných 2 Matyáš.

chumlee71
21. říj 2025

@anonym_autor za Matyáš a druhé jméno Oskar

georginka15
21. říj 2025

@anonym_autor za mě Vojtěch. 🙂

korin
21. říj 2025

Líbí se mi nejvíc Vojtěch, Vít a Jindřich. Ale zdají se mi to být jména celkem častá. Z těch, co se v mé bublině nevyskytují, bych vybrala Aleše. Kryštofů a Matýsků v různých obměnách znám fakt hodně. Nějaké Šimony taky (dřív to byl můj favorit, ale manželovi se nelíbil). Oskara bych nedala.

kristyn86
22. říj 2025

Ja jsem chtela Matyáše,ale neprošel u manžela,takže mame Tomáše a jsem rada. Protoze Matysku mel syn plnou skolku. Takze na prvni otazku tikam Šimon. A pak s mi libi Aleš 😀 Jo a Matyas,Matej,Matous...se pak za me rika stejne Maty.

1pomnenka
22. říj 2025

Matyáš, Matěj Matouš je na jedno brdo, všichni mu budou říkat Maty, jak píše @kristyn86. Dala bych Vítka nebo Jindru.

miryp
22. říj 2025

My máme doma Víta, z vašich favoritů bych brala Šimona.

kakba
22. říj 2025

Šimon a Matous

xxx3d
22. říj 2025

Matyáš a Oskar

marketa1218
22. říj 2025

Šimon a Jindřich 🙂

autor
22. říj 2025

Moc děkuji 🙂
Ještě jsem zapomněla uvést Jeroným a Dalibor, nad těmi taky uvažujeme..

marsul
22. říj 2025

Mně se z tamtěch nejvíc líbí asi Matěj 🙂

petlep
22. říj 2025

Vojta nebo Matej. Ja jsem ovlivnena, ze mam oba doma no 🙂 To jsem si vyslechla radoby vtipku proc jsme jeste nemeli Kubu /viz vecernicek Medvedi od Chaloupka/ 😝 Me se Matyas vylozene nelibi.

zlataberta
22. říj 2025

Šimon a Matouš

izz76
23. říj 2025

Me se jméno Matyáš hodne líbí,ale v současné době bych dítěti kvůli četnosti Matýsků nedela. Šimon neni špatně jméno a myslim,ze populární byl hlavně před 15-20 lety, ted uz jich asi tolik neni. Nelíbí se mi,ale ze se jim často říká Šíma. Z dalších jmen je nejlepší Vojtěch.

mabs
23. říj 2025

@anonym_autor
Matyášů je všude spousta a Šimon se mě osobně nelíbí.
Vybrala bych Vojtěch nebo Vítek.

lokesa
23. říj 2025

Kromě Matěje a Matyáše jsme měli, alespoň jeden, ve výběru všechna jména, která máš vypsaná, včetně Jeronýma a Dalibora. Poslední dvě mi nakonec neprošla u manžela, takže závist a Jeroným, nebo Dalibor 😄. Spíš bych vybrala ale podle příjmení, než toho co se líbí cizím.

pajusz
24. říj 2025

Máme Matyáše ale už bude plnoletý, dnes bych ho nedala je jich hodně a volila bych právě Matouše. Aleš je taky fajn.

sayast
24. říj 2025

Z favoritu Simon.
Z dalsiho vyberu Oskar, Ales jeste i Vitek. Jeronyma mam brachu a za me super,mozna ze vsech vybranych nejlepsi.

prvomamka
24. říj 2025

Za mě nejde nikde nezakopnout o deset Máťů. V jakékoliv variantě ne. Z ostatních podle příjmení.. já k výběru prostudovala 3 knihy a stejně vybral tatínek, který se nezajímá a nestará 😥

penny87
24. říj 2025

Z favoritů Šimon. Ale jinak top je Matěj (ano, mám ho doma), další pak Vojta nebo Vítek.