Spala jsem s dvěma muži a nejsem si jistá, čí je mimi
Jsem tehotna 9tydnu z jednim jsem spala 9cervence a zdruhym 24cervence ale mesicky mi zkoncily 16cervence a tet si nejsem uplne jista kterej me oplodnil a nechci to rikat a posilat je na testy oba dva a chci ze zeptAT zda se to da nejak spocitAT aby nemuselo dojit k testum dekuji za odpoved 😒 😒 😒 😒 😒 😒 ☹ ☹ ☹
Ten druhy. Odpovida to tydny.
Mile damy, ktere se poustime do me 🙂 nekdakam, nestastna nejsem a narozdil od tazatelky mam i jasno, kdo je otcem mych deti 🙂 nemoralizuju, neurazim, pokud to tak nekdo citi ci vidi, neni to muj problem.
Ani jsem slecnu/pani nesoudila 😅 pouze jsem strucne napsala svuj pohled a odpoved na vec. Soudite vy a snazite se urazit, me, ne ja kohokoli z vas 🙂
Nevím proč by si měla dělat testy ovulace,to je zase posahanost žen co nemůžou otěhotnět, těhotenství odpovídá klasicky po MS 9tt tedy styk kolem 20. Jsi svobodná dospělá žena a jestli spíš s několika muži v týdnu nebo s jedním 10 let je tvoje věc a jak je známo již od starých dob, když nelze oplodnit je lepší pozvat jiného kohouta dnes je ale doba stresu honba za otehotnenim umělými cestami co je tedy spravne? Hodnotit něčí život je velká drzost. A proto slecno zakladatelko otec je vždy neznámí 😀 ale u tebe to bude dvojka 🙂
@ajausata pokud jsem to spravne pochopila tak prvni den posledni ms musel byt okolo 10.7. a s prvnim nuzem jsi byla pred MS. Takze u prvniho muzes tehotenstvi vyloucit. Podle tydnu ve kterem jsi si musela otehotnet po MS. Tehotenstvi se pocita od prvniho dne posledni MS (i kdyz k otehotneni fyzicky dochazi asi o 14 dni pozdeji) coz by odpovidalo a pokud s druhym jsi spala 24 .7. Tak by to akorat vychazelo na stred cyklu coz byva nejcasteji obdobi ovulace. Na testy je posilat nenusis. Myslim ze je to vice nez jasne 🙂
@gepe ano, teoreticky ano... ono výjimky jsou vždycky možné, někdy je i slabá menstruace během těhotenství....
a občas život napíše takový "scénář", že ve filmu bychom tomu nevěřili...
jinak lékař by to měl opravdu poznat na ultrazvuku
Myslela jsem to tak, že mě zajímá, které datum nakonec odpovídá nejpřesněji 🙂.
Samozřejmě tvůj soukromý život je mi fuk, je to přeci věc každého ;)
@bachovy_esence_poradna ano, prave 🙂 napr. moje mama mela menstruaci standardni jeste i ve tretim mesici, cekajic me. Byla to hypoteza, ze je to mozne, ne ze to tak je.
Uz davno nepluji na ruzovem oblacku, ze vse je propojene cistou laskou, aj. Vim o cem pises 🙂 ano, lekar pozna, proto jsem tazatelce psala i, ze ji to rekne gyndr vse.
@tery_s psala, ze presne vi, kdy ovulovala, resp mela nejvyssi ovulaci. To zjisti dle Dr. ci testu. Apropo k Tve narazce, my nemusime hlidat ovulaci doma, natoz resit umele oplodneni, ci kohouta. A tim, ze mam a uzivam xx let jednoho muze pouze, tak diky tomu vim, ze moje deti, jsou nase deti - jeho a moje. Nikdo jeji zivot nehodnoti, hodnotis a soudis Ty.
Zajimave je, ze mne pranyrujete za pohled a nazor, nazyvate me vulgarni slepici, nestastnou, neplodnou (i kdyz jsem az dost 🙂 ) aj., avsak tazatelka je pritom nevinna lilie, ktera se ma tesit z tehotenstvi a pritom behem 15dni mela 2 styky s ruznymi muzi a pta se, kdo muze byt otcem. Ano jeji vec, v zivote se stavaji ruzne veci, aspon si ma hlidat otehotneni a ne to resit na verejne diskusi. Kde nemusi dostat jen poplacani jak je dobra, at si uziva aj. Negativni zazitek ze styku 9.7. evidentne nema 🙂
Pokud chcete vědět názor Běžte k lékaři. Pokud čekáte že se k vašemu problému nikdo nevyjádři negativně tak asi bohužel. Chapu že jste položila otázku a chcete na ni odpověď a nic víc ale pustily jste se tu do dámy která vám odpověděla a k tomu napsala svůj nazor. no a? Mě se to taky nelíbí a připadá mi vaše chování dost nezodpovědné. A to nejsem ani nešťastná ani nemám potřebu si honit ego. Vzorná jsem Taky nikdy nebyla ale v tomto jsem měla vždy jasno a dávala si pozor. Taky si myslím že ten druhý každopádně na to nikdy nemůžete spoléhat .
Já jsem se nevyjadrovala k vám, proč to berete jako narážku na vaši osobu. Je to hodně nadnesene a většina to jistě pochopila nikoli nevztahovala na sebe. Hezký den
Jestli jsi měla normální MS, tak ten druhý. 🙂
@ajausata Vypadá to na toho druhého. Menstruace byla normální? Myslím, že u toho prvního je to hodně nepravděpodobné. Já bych asi pak ten test otcovství udělala, sama pro sebe, abych měla 100pro jasno. před časem tu psala holka podobný příběh a otec byl ten první! Ale tam myslím nebylo 14 dní, ale méně. Takže za mne je to ten druhý, ale pro naprostý klid duše bych si ten test pak dala udělat. Ale cestou domu zlikviduj výsledky. Držím palce🙂
@ajausata neni moc co řešit http://kalkulacka.org/tehotenska-kalkulacka-a-t... ten první sex byl mimo ovulaci pak klasické krvácení . Já zadala 1 den ms 16.7 takže to bylo o něco dřív a 24. byla asi i ovulace takže je to ten z 24. července 😉 . Toho 9.7 bylo těsně před ms a pokud by jsi otěhotněla, budeš min o 2 týdny víc těhotná.
@astyna ano jste velmi inteligentní člověk, bohužel dnešní doba to pochopila jinak. Co by jiné ženy daly za to, aby otěhotněly tak snadno jako slečna zakladatelka, at už s Petrem nebo Pavlem. Ono ve skutečnosti, když manžel/životní partner není vhodný muž k oplodnění, žena si dojde pro muže do zkumavky a to je v pořádku? Kdo je otcem dítěte potom 🙂 Velký byznys plný peněz ovulační testy, hormony, IVF, invazivní zákroky atd. a v mnoha případech po několika letech žena otěhotní, ale s jiným partnerem... Nehledě na psychiku a trauma páru, který musí toto každý měsíc podstupovat dělat dálnice ovu testů, močit na těhu testy každý den a modlit se za duchy na papírkách...Pracuji v této oblasti a i kolegové z centra reprodukce to takto vidí...
@ajausata Určitě toho druhého z 24.7. S prvním by muselo k otěhotnění dojít 2 dny před začátkem menses a to je holý fyziologický nesmysl (troufám si říct).
A jak píšou další, pokud ještě stáří mimi odpovídá v těchto počátečních týdnech, tak už opravdu není pochybností a je to ten druhý.
Ja si myslim,ze je fajn ze je moznost tu prirodu tak trochu "'ocurat'' a dopomoci si k diteti tak trochu ''umelymi''prostredky...spis me zarazi jina vec....ty neustale debaty o tom...''co myslite....''muzu byt tehotna....to jsou casto otazky na ktere je schopny kolikrat odpovedet jen lekar...100 lidi vam na stejnou otazku muze odpovedet ruznymi zpusoby....myslim si ze to v konecnem dusledku muze byt spise na skodu nez k uzitku....''holky na foru rikali,ze by to melo byt takto tak proc neni?" Psychika je potvora
@astyna holt máte štěstí že jste bez problémů plodná a přijde mi že trochu na to hřešíte. Jak jsem si zažila, většinou se nejhalasněji ozývají ty, které problém neměly a mají tendence poučovat a odsuzovat ty, které problém mají - bez ohledu na to, že za to nemohou - a neuvědomují si jakou bolest tím mohou druhým ženám působit. Obávám se, že jak otěhotnění tak kojení může být velkým problémem, přestože obojí je přirozený proces... A přeju vám ze srdce abyste to nikdy nezažila, já jsem si tím prošla obojím (myslím těmi problémy) a to nejsem nijak pošahaná, ani žádný exot. Kdo to nezažil, neumí si představit jaké je to psychické utrpení když zjistíte, že ten naprosto běžný, přirozený proces není vůbec samozřejmý a zrovna u vás nefunguje. Proč jsem měla potíže s otěhotněním to víme, ale proč jsem nekojila (resp. neměla mléko přes veškerou snahu o rozkojení), to mi nikdo vysvětlit nedokázal, podle lékařů nebyl důvod. A že příčinu vím a nejde s ní nic dělat - tak co, mám skočit z mostu, nebo co jako mám dělat? Dodávám že jsem otěhotněla nakonec přirozeně ale po velmi dlouhé, namáhavé a nákladné snaze.
No, ale k původnímu tématu - domnívam se že druhý muž je téměř jistě otcem.
No budete se asi divit, ale můj muž měl velmi špatný spermiogram - jen 5 % spermií bylo schopné oplodnit vajíčko. Já jsem měla oboustranné cysty velké jako vaječníky. Mizivé procento přirozeného početí, tak jsme k tomu také přistupovali. Buď to půjde nebo ne. A světe div se, netrvalo to ani 3 měsíce a já držela v ruce těhotenský test. A za 2 roky opět po stejné době. Nikdy jsme to nehlídali, nesledovali, doktory neposlouchali. Jen si to vše užívali 🙂 To je spíš takový vzkaz pro ty, které to předčasně vzdávají.