TP červenec 2018 (jsem v tom? 😮 )
Ahojky ,,snad,, těhulínky 🙂
zkládám tuto diskuzi, aby jsme se mohli společně kochat výsledkama, pomáhat si v potížích a i pro nejkrásnější spolutěhulkování 🙂
Vkládejte testy, grafy, fotky, příznaky, no prostě cokoliv, o čem se dá skvěle bavit.
Doufám, že se tu sejdeme a všechny dorazíme skvěle až do cíle.
PS.: gratuluji k //
@tynka07 No počkej "měla" strach. Klidně se můžou dvě ještě vyloupnout. 😀
@adelajda89 Mně v těhu pomáhalo jen se najíst, vůbec jsem ale neměla chuť na sladký, já musela jíst kuřecí rolády, holandský řízky, pařížský saláty a tak 😀 To jediný zabíralo. Takže závidim těm, co slíznou lízátko a jsou v poho 🙂
@adelajda89 já si lízátka koupila, ale je mi po nich snad ještě hůř. Zázvor není vůbec cítit, chutnají jako obyčejný dětský lízátka
@tynka07 lízátka zkusím, ale zase nechci každý den sníst pět lízátek, bych se za chvíli valila jak koule 😀
@brokovich mě to na chvilku přejde po rohlikach, normální jídlo jím jen k obědu, to je mi pak těžko, ale říkám si, že aspoň něco sníst musím... A to sladké celkem mi nevadí, ale taky ho nemůžu moc...
@elwe nestraš, ale stejně je zkusím, pak teda by mě ještě zajímaly ty homeopatika, jestli by nebyly třeba lepší 🙏
@brokovich no nemuzou, ja videla judnu dutinku a jedna tam taky zustane 😂😂 ani mne nedes!!! 😂😂
@adelajda89 to uz je na tobe, bud se valet jako koule (coz ke komvi stejne budes) a nebo problejes buh vi kolik tydnu 😂😂
Me na nevolno zabiraji banany. Jak je nemusim, tak je zeru denne 🐒🍌
@adelajda89 ja mam nevolnosti misto rannich cely den a nejhorsi je to vecer. Minule mi to vydrzelo tak do pulky sesteho mesice. ☹Za celou dobu jsem neprisla, co na to funguje. Jinak moje mama blila jeste na porodnim sale, takze si rikam furt dobry. Zhubla jsem 5kilo a za cely tehotenstvi nabrala jen 7 nahoru, takze jsem si odnesla z porodnice mimi a svoji vahu, ktera sla furt dolu, jak pribirala mala. Nekdo by rekl, ze super, ale mam tak 5kilo podvahu a moc dobre se necitim. Kdyby to melo byt ted stejny, tak skoncim brzy akorat na kapackach. ☹ A to se fakt snazim jist pravidelne a dost.
@tynka07 zatím nezvracím, naštěstí 😀 ale ta nonstop kocovina nic moc 😝 banány bych taky mohla zkusit, to je fakt... Třeba mandarinky mi taky nevadí 🙂
Jinak já mám 188cm a už teď skoro 90kg, tak chci právě té kouli co nejvíc vzdorovat, nerada bych, aby to odnesly klouby... Paradoxně jsem stěží bývá začátku listopadu objednala krabičkovou dietu a druhý den krabiček jsem zjistila, že jsem těhotná 😍 no krabičky už nadšen zrušila, na hubnutí není vhodná doba 😇
@adelajda89 https://www.maminka.cz/clanek/homeopatika-na-te...
Tu sepii a coculine, při prvním tehu mi trošku pomohly
I ty lizatka
A dobře mi fungoval i studený pomerančovy džus
Ahoj holky, tak ja dnes zasla radsi na gyndu, kvuli tomu svedeni a paleni, dostala jsem globule a mast, prej se to stava v tehotenstvi.
Rovnou mi udelal ultrazvuk a rikal, ze je to 6 + 1 a bylo videt plodove vejce a uvnitr gestacni a zloutkovy vacek 👍
Rikal at prijdu za 14 dnu a ze uz budeme videt mimco 😍
Na spineni jsem se ptala a rikal at to neresim, ze se to nekdy stava. Pak jsem se ptala na ty moje nevolnosti a rikal at jsem rada, ze je mi blbe 😇
protoze za nasich babicek se pry rikalo, ze kdyz je nekomu spatne v tehotestvi, tak je to prosperujici tehotenstvi 😀
Já jsem marná!!! Úplně bez energie a síly :( Už jsem asi zapomněla, jak to bývá, myslela jsem si, že to musí být lehce zvladatelné. A není! Neudělám ani kousek práce :(
No, naštěstí mě alespoň ty nevolnosti zatím míjejí 🙂
@brokovich noooo,ale to nas vubec bezajima, je tam jen jedno 😊😂😂
@adelajda89 teeeda, ty jsi dlouhan :O
Ale chapu, zase na druhou stranu, kdyz to pomuze...
@loupgarou jo taaak, sem si rikala, ze sem zas neco zaspala :D
@sarka2009 aaa, to je krasny, tak si to prepis, nejsi tedy 6.,ale 7.tt 🙂
@mi83 tak jo, diky ... Hele, odpocivej, te to pak prejde ;) a energie bude na rozdavani
Holky, taky mate tolik hlenu??? Ja sednu na wc, nezacnu curat a uz to ze mne faaaakt dost tece :O :D
@tynka07 dlouhán jsem, ale počítám, že v létě budu fakt jak tank plný velryb 😀 každopádně lízátka už dnes cucam, homeopatika přijdou zítra, tak snad proboha něco zabere... Dnes máme firemní večeři, tak jsem zvědavá, jak budu předstírat, že jím normálně a piju víno apod.... 😎
@sarka2009 to potěší, ale už nejsme v dobách babiček, tak ať koukají vymyslet, co s tím, až tak přesvědčivý důkaz o prosperitě nepotřebuju 😝
@jaaaninda
@loupgarou
no holky ja sem hlavne ve zkusebce..takze rict ze sem tehotna nemuzu nebo me vyhodi :D takze bud to vydrzet a nebo jit na nemocenskou. Ale pracuju v docela rizikovem pracovisti(chemie, mokre podlahy-delam v laznich)
no a holky dotaz cislo dva.. ve smlouve mam uvedeno 13 000 hrubeho, 2 000 tis měsíční premie odměny(za to, že sem vedouci). A tedle mesic mam jeste hodinama docela naddelano, ze bych mela mit na vyplatnici asi 17 500kč.
Z čeho se mi teda bude ta nemocenska pocitat? :D když jakoby muj hrubej zisk teda bude tech 17 500(13 000hr+2 000odmeny+ 2 500kc (za dalsi hodiny)
@adelajda89 nooo, to pak dej vědět, jak jsi to dělala s tím vínem :D páč lít ho za sebe by asi po chvíli bylo poznat. Tam to nikdo neví??
@coreprincess jestli si to pamatuju dobře, tak je to za měsíční čistou mzdu a ne hrubou, ale teda teď si nejsem jistá :D jen ať ti to vydrží co nejdéle, ty zkušebky jsou na nic. Taky jsem chtěla odejít z práce, dostala jsem i fajn nabídky do kanclu, ale pak jsem si říkala, že když se snažíme, tak je to blbost :D
No a ještě že jsem to neudělala, no stress kvůli práci, že by mne vyhodili. Dneska jsem to oznámila vedoucí a bylo i fajn, že mi umožnila přestup na pokladnu a k tomu aby to nikdo nevěděl, tak oznámila, že mám nějaké problémy se spodkem a čeká se na nějaké vhodné řešení, takže to nikdo neví, což jsem ráda. A hlavně až budu vyběhávat papíry kvůli mateřský, tak nemusím tam a tam a tam :D
Držím palce, za jak dlouho to budeš mít na neurčito??
@tynka07 taky mam dost hlenu 😒
Dnes mě hodně bolí břicho za cely týden už toho mam dost. Opět nemám chuť na jídlo, jenže když si nic nedám tak mi bude blbě. 😒
No a byla tu ségra z Čech na návštěvě, chtěla jsem ji říct že čekáme druhé ať ji tobpak nevolám, osobně je to lepší. No a ona to hned poznala. 😁 Prej ty máš nějaké břicho ale takové jiné. 🙂 No takže už je na čase aby mi dal doktor průkazku a já mohla jít s pravdou ven, protože už to dlouho neutajím. Břicho a prsa mě prozradí. 😃
Ja mam dneska zas krizi, cely den mi je zle, jeste jsem se dohadala s mamkou a vecer ruply nervy male, takze si me pekne povodila. Uz nekolikaty den nechce usinat sama, porad na me visi a vrcholem bylo dneska, kdy si po hodine revu ustlala u me na brise a usnula. Ze by neco tusila? Ja jsem teda uplne hotova, nemam silu se ani nacpat do postele a usnout, jak je mi hrozne. ☹
@adelajda89 to jo 😀
😉
@tynka07 no ja se na netu docetla ze se to počítá z hrubé a i se vsema premiema a nadcasama za ten měsíc. Takže zvazuju nemocenskou aby se mi to počítalo teď z příjmu za listopad bude 17700hrubyho což je nakych 10500+- čistého..
kdybych šla až další měsíc bude se mi to pocitat z 13000hrubyho a to bych měla jen 6900 takže se asi nechám vypsat
@sarka2009 diky za uklidneni 🙂 mela jsem trochu vycitky, ze jsem si "v klidu" jela do skoly, misto abych to zkusila resit s doktorkou. Jenze to je tezke, kdyz jim ve skole nemuzu jeste rict, ze mam zavazny duvod neprijit a oni se tvarili, ze kdo dneska na prezemtace nedorazi, toho snad nepustej ke statnicim... a zase si rikam, ze kdyz budu doktorku porad otravovat jen proto, ze jsem vyplasena prvorodicka, ale vlastne se nic zavazneho nedeje, tak me bude mot brzy tak akorat plne zuby 😀

@brokovich z toho jsem mela prisernej strach ja 😂 manzelova mamka z trojcat a ma babicka z dvojcat 😂😂
Kde porad berete to hCG?? :D ... Ja jen testy tyjo, asi jsem zaostala 😂
@katy48 asi bych sla normalne na gyndu. Nebo si treba zitra zavolej a to ti urcite povi ;)
@adelajda89 a zkousela jsi bonbony ci lizatka proti nevolnostem?? Jsou v prodeji v lekarnach.