TP červenec 2018 (jsem v tom? 😮 )
Ahojky ,,snad,, těhulínky 🙂
zkládám tuto diskuzi, aby jsme se mohli společně kochat výsledkama, pomáhat si v potížích a i pro nejkrásnější spolutěhulkování 🙂
Vkládejte testy, grafy, fotky, příznaky, no prostě cokoliv, o čem se dá skvěle bavit.
Doufám, že se tu sejdeme a všechny dorazíme skvěle až do cíle.
PS.: gratuluji k //
@janapuma s tím bříškem opatrně, nic netahat a být spíš v klidu (vím, haha s dětmi :D ) a s tou nechutí chápu, taky to tak mám a jím jen z nutnosti :/ No ale nebojím se, že bych neměla z čeho brát živiny :D
No, tak to je taky dobrý :D tak hold musíš začít nosit volný oblečení :D Já se takhle bojím v práci. Teď mne tam uvedla šéfová, jakože čekací na nějaký zákrok (kvůli důvodu uvolnění z mé práce a přechod na lehčí) a když se s nimi převlíkám, tak většinou nosím tílka a tam se to moc krááásně zesiluetuje :D
Prsa jsem měla velká už před tím, na ty už radši nikdo nekouká :D
Kdy jdeš na další kontrolu??
@ssandy no je to i možný a nebo není třeba nachlazená, zoubky,... ?? Nebo nějaká jiná změna doma?? A nebo prostě chce být jen s maminkou <3
@sarka2009 jo taaak. Já jsem v tomhle hrozná a pořád bych skákala dopředu :D . Klidně bych se přepsala na 18tt :D
@coreprincess fakt? Tak to je fajn, ale počítá se to z nějaké doby a tak by jsi tam měla mít i nemocenskou a předchozí práci atd ne?? Zas jestli by nebylo lepší počkat, pár měsíců aby se ti navýšil příjem za více měsíců. Jestli mi rozumíš a já rozuměla dobře tobě :D
@adelajda89 určitě se ze sklenky nic nestane :D babička mi u holky říkala, že sklenka denně mimi jen posílí (čehož jsem se nedržela, vadí mi to :D ale v létě jsem pila ochucená piva :D ) a zas než se prokecnout...
A s váma, jak tam jdete po sobě, to je vážně vtipný :D a úplně jsem si vzpomněla, když vejdu k nám na gyndu, tak Dr.nechává od posledního pacienta obrázek mimi na monitoru :D tak aby ji to třeba taky netrklo :D
Já vím 100% že to asi takhle dlouho neututlám :D Sice téměř (na 24.12.) mi vychází začátek 11tt :D ale i tak to bude fuška do těch vánoc.
A prostě nejhorší je, že to chci vykřičet radostí do světa :D
Jinak v práci to ví 3 nadřízení, který mi pomáhali, jak jsem měla ty silné křeče. Jedna to na mne poznala a už sem ji nic nevymluvila, druhá, za tou sem šla sama s brekem a vysvětlila ji, co se děje a jestli by mne pustila domů a třetí jsem to oznámila včera, kvůli uvolnění z práce (těžké na lehčí). Ale pro zbytek jen řeším gyn.problémy a proto musím být v klidu :D No bude to těžké.
Byli jsme pár dní zpátky u taťky v práci a ten mi pořád čučel na to břicho. Buď si říká, jaký jsem prase, že jsem tak přibrala a nebo mu to taky došlo, páč asi 3x zmínil další vnouče :D ale nikomu prostě nic nepotvrdím :D
@tynka07 tak já nic v práci netahám, včera nam přivezli mléko tak jsem poprosila kluky z 5.třídy aby mi pomohli, mají radost z dobrého skutku 🙂 ale už prostě cítím že to není jako dřív, už i schody mi dělají problém, moje fyzička je ta tam. 😒 V práci nosím volné trika právě raději ale doma legíny a tričko no. 😃 Prsa jsem měla taky větší ale teď se zase dofoukly, hold přibyl tuk no.
Na kontrolu jdu 29.11.už se nemůžu dočkat. 😍
@janapuma jeee, to je už za 4 dny, tak to určitě dostaneš průkazku. To možná bude i prvotrimestriální screening?? To už bude mimiko jakože miminko :D
A fyzička, no :D taky se o ní bojim. Byla jsem docela dost zdatná a jak teď kvůli těm bolestem nic nemůžu, tak sem zvědavá, jestli se do konce budu moct pohnout :D
@tynka07 jj průkazka bude, pak odběry a screening snad do Vánoc. 🙂 Doufám v nějaký dobry termín. Tak uvidíme. Pojedeme do Zlína do Predika u nás to nikdo nedělá.
No já byla zvyklá hodně cvičit, v práci jsem lítala dolů nahoru po škole. Zboží jsem nosila do skladu... Jsem teď jak zdechlinka. 😁
@janapuma to jo, při oznámení mít už tak krásnou fotečku <3 doopravdy s miminkem 🙂 Jo to takhle musíš ještě jezdit jo?? Teda, v tomhle jsem strašně ráda, že má gyndař všechno u sebe a vlastně až do konce krom cukrovky a streptokoka, tak nikam nemusím a i tak v obou případech jen MHD o kousek dál :D . Ale zase pro hezké věci si člověk rád dojede :D
Tohle fakt chápu, taky jsem cvičila, v práci denně naběháno cca 9km (měřili jsme to na krokoměru :D a byli i o doooooost vyšší hodnoty), tahání i 35kg zboží atd atd a teď jen na pokladně :D se mi takhle roztvaruje opečovávané pozadí :D
Hele a neboj, za chvíli zase nosit začneš :D jen sama sebe a dá to fušku :D
@tynka07 no já to oznámím asi dřív, mám narozeniny na začátku prosince tak by se asi všichni divili proč si nic nedám 😄 My to spojíme s výletem a případnými nákupy. 🙂 Na cukrovku snad zase nepůjdu.
Já se toho přibíraní hrozně bojím. 😒 Dost jsem se nadřela abych to shodila, sice při kojení to šlo dolů hezky. No nebudu nad tim přemýšlet stejně to neovlivním.
Já už půjdu konečně k doktorovi v pondělí, už se těším, ať vím co a jak. 🙂 měla bych být 8+1. Taky jezdím 25 km k doktorovi, jsem zvědavá jak to ty kontroly budu dělat s dcerou. Jinak budu muset s pravdou dřív než bych chtěla, jak se pořád vymlouvat, že si nedám svarak nebo punc 🙂
Holky, nestalo se někomu,že se vám osypal obličej? Mám ho komplet posetý takovou suchou krupičkou, která strašně,ale strašně svědí. Nikdy jsem se mi to nestalo a co mám klasickou niveu, tak to vůbec nepomáhá. Asi se udrbu, mám ten obličej uplně rudý 😢
@tynka07 Jsem ti teď koukala na fotky a máš teda bříško už pěkné 🙂 Si myslím, že může taťka tušit 🙂 Já mám teda taky pocit, že mi na břicho moje babi kouká. Ti to ještě neví, ale minulý víkend jsem odjeli na Moravu a já jsem v koupelně zapomněla návod k těhutestu. Starali se nám tu o pejsky, tak si myslím, jestli nenašla... :D Chci jim to říct na Mikuláše, den předtím mám kontrolu 🙂
@loupgarou no já to sice nemám svědivý tolik, ale xicht mám jak puberťák :( všude strašné akné a ne jen tam. I mokvající různě po těle. Jak tohle nedělám, tak musím používat make-up :/ a nic na to nepomáhá. Ale jestli to svědí :/
@janapuma ale tak když si to člověk umí spojit s příjemným :D a narozeniny, to bude taky dobrý. Prostě nějaká taková příležitost 🙂
Jo a s přibíráním chápu. Nabrala jsem s Ell 30kg a kurně špatně se to dávalo dolů a k tomu mi 10 nahoře ještě zbylo :( . Teď to chci trošku jinak, věnovat se sobě v těhu víc a stejně tak víc po těhu. Prostě vše 🙂
A parádně si užij narozeniny, kdy slavíš?? 🙂
@arevb teda, už 9tt 🙂 a tak to už uvidíš krásně i srdíčko, všechno 🙂 Tak si to pořádně užij!!!
@mi83 to je příšerný, jak se mi zvětšilo, ale fakt to bylo před MS, jako vždy, jen se mi nevyfouklo :D a trošku přibývá a přitom váha jde dolů :D no hrůza děs. Takže to musí být jasné asi všem co jsou pozornější, tak snažím dělat, že jsem tlustý prase no :D
@mi83 to je krásný 🙂 se mi to taky nechce držet tak daleko, ale chlap tlačí, že prostě Ježíšek, jen nemůžu přijít na ten nejlepší způsob jak to rodině oznámit 🙂
A kolikátej přesně budeš?? 4.12. jinak to mám taky kontrolu 🙂 a nemůžu se dočkat, já budu cca 7+1
@tynka07 no ja u prvního nabrala jen 10kg ale základ už byl, nechtěla jsem začínat na stejné váze ale bohužel je stejná. No nic ... Já to mam vse v břiše a prsou. 😀
Narozeniny mám 6.12. Ale netuším kdy to oslavíme. Všichni mají firemní akce. 😒 Jeee my vlastně taky 7.12.a nebudu muset řídit sakra. 😁
@tynka07 tomu rozumím, když máš těžkou práci, já jsem v kanclu, takže v tomhle směru mám s oznamováním klid a stačí to až po novém roce... zase to nechci tajit moc dlouho a radši jít s pravdou ven, než aby kolovaly nějaké blbosti... Ale jinak přesně, do Vánoc jako hrob 😀
Já jdu naštěstí do ordinace až druhá, takže to naštěstí nehrozí, uff 🙂
@janapuma klidne, miluju rostouci pupky, ja dam zitra, pres tel mi to nejde a pro notas nejdu ja 😂😂
@arevb dobry, uz jsme tri 😂
@adelajda89 tak to mas kliku 😂😂 a dobry, ze to nemusis resit. Je mi neprijemne, ze to vedi v praci driv jak rodina :/
joo a na mne moc nekoukat, nepřečesaná, nenamalovaná :D prostě v rychlosti, než mne jak trubku uvidí chlap :D
A já jsem zrovna na sebe včera koukala v koupelně, jestli jsem zvládla vykrmit špek nebo se začíná nějak klubat břicho 😂 To už to fakt začíná takhle brzo? To budu teda na svatbě vypadat! 😅
Jinak dneska ráno jsem měla taky solidní nevolnost, už jsem objímala kýbl, ale nakonec nic. Tak snad to bylo jen hlady 😵
@loupgarou no asi jo. U holky to trvalo dlouho a ted uz tohle 😂😂 ... Zatim nevybirej saty 😂 ty nech az na konec. Kdy ze to bude??
Jinak tez sem mela hlavu v mise a nic. A jen diky tomu mymu zlaticku malymu sem lezela az do osmi, pac sem od tri vzhuru a budu dneska v praci dloooouho a domu se dostanu o pulnoci 😩
Mate hezky briska holky 🙂 ja dnes cely den spim 😀
Holky, tak mě napadlo co potom dat tu diskuzi jako soukromou, jestli to tedy jde. Budeme si rady dávat fotky atd a nemusí to vidět všichni. Je to tedy jen nápad. 🙂

@tynka07 tak se mi cestou na večeři udělalo zázrakem dobře, takže jsem normálně jedla a cucala celý večer jednu sklenku vína, to se snad nezblazni a jinak už se alkosituacím vyhnu v pohodě. Další sklenku jsem už jen předstírala, že něco piju, naštěstí už byli všichni velmi v náladě, tak to už nevnímali. V práci to nikdo neví, jsme mini firma, tak to na začátku ledna řeknu šéfovi a pak klidně i ostatním. Když se ptají, jestli už jsem těhotná, spíš teda z legrace už od léta, tak vždycky odpovídám ne, dnes jsem v tom pokračovala. 😎 Ještě perlička je, že kolegyně z kanclu se taky snaží, ale to vím, že jim nejde, teď lítá každou chvíli na folikulometrii. Shodou okolností máme stejnou doktorku a teď na pondělí jsme objednané hned po sobě. Neptala se proč jdu já, případně si něco vymyslím, za žádnou cenu nechci, aby se to dozvěděli dřív než po 12tt 🙊