icon

TP červenec 2018 (jsem v tom? 😮 )

tynka07
11. lis 2017

Ahojky ,,snad,, těhulínky 🙂

zkládám tuto diskuzi, aby jsme se mohli společně kochat výsledkama, pomáhat si v potížích a i pro nejkrásnější spolutěhulkování 🙂

Vkládejte testy, grafy, fotky, příznaky, no prostě cokoliv, o čem se dá skvěle bavit.
Doufám, že se tu sejdeme a všechny dorazíme skvěle až do cíle.

PS.: gratuluji k //

adelajda89
24. lis 2017

@tynka07 tak se mi cestou na večeři udělalo zázrakem dobře, takže jsem normálně jedla a cucala celý večer jednu sklenku vína, to se snad nezblazni a jinak už se alkosituacím vyhnu v pohodě. Další sklenku jsem už jen předstírala, že něco piju, naštěstí už byli všichni velmi v náladě, tak to už nevnímali. V práci to nikdo neví, jsme mini firma, tak to na začátku ledna řeknu šéfovi a pak klidně i ostatním. Když se ptají, jestli už jsem těhotná, spíš teda z legrace už od léta, tak vždycky odpovídám ne, dnes jsem v tom pokračovala. 😎 Ještě perlička je, že kolegyně z kanclu se taky snaží, ale to vím, že jim nejde, teď lítá každou chvíli na folikulometrii. Shodou okolností máme stejnou doktorku a teď na pondělí jsme objednané hned po sobě. Neptala se proč jdu já, případně si něco vymyslím, za žádnou cenu nechci, aby se to dozvěděli dřív než po 12tt 🙊

tynka07
autor
25. lis 2017

@janapuma s tím bříškem opatrně, nic netahat a být spíš v klidu (vím, haha s dětmi :D ) a s tou nechutí chápu, taky to tak mám a jím jen z nutnosti :/ No ale nebojím se, že bych neměla z čeho brát živiny :D
No, tak to je taky dobrý :D tak hold musíš začít nosit volný oblečení :D Já se takhle bojím v práci. Teď mne tam uvedla šéfová, jakože čekací na nějaký zákrok (kvůli důvodu uvolnění z mé práce a přechod na lehčí) a když se s nimi převlíkám, tak většinou nosím tílka a tam se to moc krááásně zesiluetuje :D
Prsa jsem měla velká už před tím, na ty už radši nikdo nekouká :D
Kdy jdeš na další kontrolu??
@ssandy no je to i možný a nebo není třeba nachlazená, zoubky,... ?? Nebo nějaká jiná změna doma?? A nebo prostě chce být jen s maminkou <3
@sarka2009 jo taaak. Já jsem v tomhle hrozná a pořád bych skákala dopředu :D . Klidně bych se přepsala na 18tt :D
@coreprincess fakt? Tak to je fajn, ale počítá se to z nějaké doby a tak by jsi tam měla mít i nemocenskou a předchozí práci atd ne?? Zas jestli by nebylo lepší počkat, pár měsíců aby se ti navýšil příjem za více měsíců. Jestli mi rozumíš a já rozuměla dobře tobě :D

tynka07
autor
25. lis 2017

@adelajda89 určitě se ze sklenky nic nestane :D babička mi u holky říkala, že sklenka denně mimi jen posílí (čehož jsem se nedržela, vadí mi to :D ale v létě jsem pila ochucená piva :D ) a zas než se prokecnout...
A s váma, jak tam jdete po sobě, to je vážně vtipný :D a úplně jsem si vzpomněla, když vejdu k nám na gyndu, tak Dr.nechává od posledního pacienta obrázek mimi na monitoru :D tak aby ji to třeba taky netrklo :D
Já vím 100% že to asi takhle dlouho neututlám :D Sice téměř (na 24.12.) mi vychází začátek 11tt :D ale i tak to bude fuška do těch vánoc.
A prostě nejhorší je, že to chci vykřičet radostí do světa :D
Jinak v práci to ví 3 nadřízení, který mi pomáhali, jak jsem měla ty silné křeče. Jedna to na mne poznala a už sem ji nic nevymluvila, druhá, za tou sem šla sama s brekem a vysvětlila ji, co se děje a jestli by mne pustila domů a třetí jsem to oznámila včera, kvůli uvolnění z práce (těžké na lehčí). Ale pro zbytek jen řeším gyn.problémy a proto musím být v klidu :D No bude to těžké.
Byli jsme pár dní zpátky u taťky v práci a ten mi pořád čučel na to břicho. Buď si říká, jaký jsem prase, že jsem tak přibrala a nebo mu to taky došlo, páč asi 3x zmínil další vnouče :D ale nikomu prostě nic nepotvrdím :D

janapuma
25. lis 2017

@tynka07 tak já nic v práci netahám, včera nam přivezli mléko tak jsem poprosila kluky z 5.třídy aby mi pomohli, mají radost z dobrého skutku 🙂 ale už prostě cítím že to není jako dřív, už i schody mi dělají problém, moje fyzička je ta tam. 😒 V práci nosím volné trika právě raději ale doma legíny a tričko no. 😃 Prsa jsem měla taky větší ale teď se zase dofoukly, hold přibyl tuk no.
Na kontrolu jdu 29.11.už se nemůžu dočkat. 😍

tynka07
autor
25. lis 2017

@janapuma jeee, to je už za 4 dny, tak to určitě dostaneš průkazku. To možná bude i prvotrimestriální screening?? To už bude mimiko jakože miminko :D
A fyzička, no :D taky se o ní bojim. Byla jsem docela dost zdatná a jak teď kvůli těm bolestem nic nemůžu, tak sem zvědavá, jestli se do konce budu moct pohnout :D

janapuma
25. lis 2017

@tynka07 jj průkazka bude, pak odběry a screening snad do Vánoc. 🙂 Doufám v nějaký dobry termín. Tak uvidíme. Pojedeme do Zlína do Predika u nás to nikdo nedělá.

No já byla zvyklá hodně cvičit, v práci jsem lítala dolů nahoru po škole. Zboží jsem nosila do skladu... Jsem teď jak zdechlinka. 😁

tynka07
autor
25. lis 2017

@janapuma to jo, při oznámení mít už tak krásnou fotečku <3 doopravdy s miminkem 🙂 Jo to takhle musíš ještě jezdit jo?? Teda, v tomhle jsem strašně ráda, že má gyndař všechno u sebe a vlastně až do konce krom cukrovky a streptokoka, tak nikam nemusím a i tak v obou případech jen MHD o kousek dál :D . Ale zase pro hezké věci si člověk rád dojede :D

Tohle fakt chápu, taky jsem cvičila, v práci denně naběháno cca 9km (měřili jsme to na krokoměru :D a byli i o doooooost vyšší hodnoty), tahání i 35kg zboží atd atd a teď jen na pokladně :D se mi takhle roztvaruje opečovávané pozadí :D
Hele a neboj, za chvíli zase nosit začneš :D jen sama sebe a dá to fušku :D

janapuma
25. lis 2017

@tynka07 no já to oznámím asi dřív, mám narozeniny na začátku prosince tak by se asi všichni divili proč si nic nedám 😄 My to spojíme s výletem a případnými nákupy. 🙂 Na cukrovku snad zase nepůjdu.

Já se toho přibíraní hrozně bojím. 😒 Dost jsem se nadřela abych to shodila, sice při kojení to šlo dolů hezky. No nebudu nad tim přemýšlet stejně to neovlivním.

arevb
25. lis 2017

Já už půjdu konečně k doktorovi v pondělí, už se těším, ať vím co a jak. 🙂 měla bych být 8+1. Taky jezdím 25 km k doktorovi, jsem zvědavá jak to ty kontroly budu dělat s dcerou. Jinak budu muset s pravdou dřív než bych chtěla, jak se pořád vymlouvat, že si nedám svarak nebo punc 🙂

loupgarou
25. lis 2017

Holky, nestalo se někomu,že se vám osypal obličej? Mám ho komplet posetý takovou suchou krupičkou, která strašně,ale strašně svědí. Nikdy jsem se mi to nestalo a co mám klasickou niveu, tak to vůbec nepomáhá. Asi se udrbu, mám ten obličej uplně rudý 😢

mi83
25. lis 2017

@loupgarou A nebude to nějaká alergická reakce? Asi bych s tím zajela na pohotovost.

mi83
25. lis 2017

@tynka07 Jsem ti teď koukala na fotky a máš teda bříško už pěkné 🙂 Si myslím, že může taťka tušit 🙂 Já mám teda taky pocit, že mi na břicho moje babi kouká. Ti to ještě neví, ale minulý víkend jsem odjeli na Moravu a já jsem v koupelně zapomněla návod k těhutestu. Starali se nám tu o pejsky, tak si myslím, jestli nenašla... :D Chci jim to říct na Mikuláše, den předtím mám kontrolu 🙂

loupgarou
25. lis 2017

@mi83 Nic nenormálního jsem nejedla ☹ Odpoledne jsem to zkusila namazat infadolanem a je to malinko lepší,tak uvidím co s tím. Byla jsem se ukázat mamce a ta se stejně osypala před porodem na stehnech a břiše.😲

tynka07
autor
25. lis 2017

@loupgarou no já to sice nemám svědivý tolik, ale xicht mám jak puberťák :( všude strašné akné a ne jen tam. I mokvající různě po těle. Jak tohle nedělám, tak musím používat make-up :/ a nic na to nepomáhá. Ale jestli to svědí :/
@janapuma ale tak když si to člověk umí spojit s příjemným :D a narozeniny, to bude taky dobrý. Prostě nějaká taková příležitost 🙂
Jo a s přibíráním chápu. Nabrala jsem s Ell 30kg a kurně špatně se to dávalo dolů a k tomu mi 10 nahoře ještě zbylo :( . Teď to chci trošku jinak, věnovat se sobě v těhu víc a stejně tak víc po těhu. Prostě vše 🙂
A parádně si užij narozeniny, kdy slavíš?? 🙂
@arevb teda, už 9tt 🙂 a tak to už uvidíš krásně i srdíčko, všechno 🙂 Tak si to pořádně užij!!!
@mi83 to je příšerný, jak se mi zvětšilo, ale fakt to bylo před MS, jako vždy, jen se mi nevyfouklo :D a trošku přibývá a přitom váha jde dolů :D no hrůza děs. Takže to musí být jasné asi všem co jsou pozornější, tak snažím dělat, že jsem tlustý prase no :D
@mi83 to je krásný 🙂 se mi to taky nechce držet tak daleko, ale chlap tlačí, že prostě Ježíšek, jen nemůžu přijít na ten nejlepší způsob jak to rodině oznámit 🙂
A kolikátej přesně budeš?? 4.12. jinak to mám taky kontrolu 🙂 a nemůžu se dočkat, já budu cca 7+1

janapuma
25. lis 2017

@tynka07 no ja u prvního nabrala jen 10kg ale základ už byl, nechtěla jsem začínat na stejné váze ale bohužel je stejná. No nic ... Já to mam vse v břiše a prsou. 😀

Narozeniny mám 6.12. Ale netuším kdy to oslavíme. Všichni mají firemní akce. 😒 Jeee my vlastně taky 7.12.a nebudu muset řídit sakra. 😁

tynka07
autor
25. lis 2017

@janapuma Tak ja v brise, prsou a nohach. Jediny co mi zustalo, je zadek 😂😂
Ty jsi taky dobra, by jsi tam chybela 🙊 :D

tynka07
autor
25. lis 2017

@mi83 jo, tak jsem si dnes delala dalsi foto + mereni a od min.nedele zas +2cm pres bricho 🙊🙊🙊

janapuma
25. lis 2017

@tynka07 ti zítra vyfotím to moje 😃 a už mám i kilo nahoře...

arevb
25. lis 2017

@tynka07 taky se mi nějak zdá, že se to břicho zvětšuje rychleji než u prvního 🙂

adelajda89
25. lis 2017

@tynka07 tomu rozumím, když máš těžkou práci, já jsem v kanclu, takže v tomhle směru mám s oznamováním klid a stačí to až po novém roce... zase to nechci tajit moc dlouho a radši jít s pravdou ven, než aby kolovaly nějaké blbosti... Ale jinak přesně, do Vánoc jako hrob 😀
Já jdu naštěstí do ordinace až druhá, takže to naštěstí nehrozí, uff 🙂

tynka07
autor
25. lis 2017

@janapuma klidne, miluju rostouci pupky, ja dam zitra, pres tel mi to nejde a pro notas nejdu ja 😂😂
@arevb dobry, uz jsme tri 😂
@adelajda89 tak to mas kliku 😂😂 a dobry, ze to nemusis resit. Je mi neprijemne, ze to vedi v praci driv jak rodina :/

tynka07
autor
26. lis 2017

Přidávám foto 6+0 ... přes břicho 105cm :O :D
Jinak dnes luxusní nevolnosti až do zvracení a nevím jak jíst, protože mi kručí žaludek hlady, ale jakmile myslím na jídlo, tak se mi chce zvracet, i teď jen když to píšu, tak už mám kyselé sliny :/ to je docela blbý a nemám tu ani moje banány :D :(

tynka07
autor
26. lis 2017

joo a na mne moc nekoukat, nepřečesaná, nenamalovaná :D prostě v rychlosti, než mne jak trubku uvidí chlap :D

loupgarou
26. lis 2017

A já jsem zrovna na sebe včera koukala v koupelně, jestli jsem zvládla vykrmit špek nebo se začíná nějak klubat břicho 😂 To už to fakt začíná takhle brzo? To budu teda na svatbě vypadat! 😅
Jinak dneska ráno jsem měla taky solidní nevolnost, už jsem objímala kýbl, ale nakonec nic. Tak snad to bylo jen hlady 😵

tynka07
autor
26. lis 2017

@loupgarou no asi jo. U holky to trvalo dlouho a ted uz tohle 😂😂 ... Zatim nevybirej saty 😂 ty nech az na konec. Kdy ze to bude??
Jinak tez sem mela hlavu v mise a nic. A jen diky tomu mymu zlaticku malymu sem lezela az do osmi, pac sem od tri vzhuru a budu dneska v praci dloooouho a domu se dostanu o pulnoci 😩

janapuma
26. lis 2017

Tak já 8+5tt, přes břicho 98 cm 🙂😃 přes víkend bez nevolnosti. Dokonce mám chuť i na oběd co jsem uvařila 😃

sarka2009
26. lis 2017

Mate hezky briska holky 🙂 ja dnes cely den spim 😀

loupgarou
26. lis 2017

@tynka07 Přesouváme to z konce června na začátek března. Tak snad to bude ještě v pohodě 😀 Přemýšlím, jestli někam neskočit už teď, říct jak na tom jsem a zamluvit si třeba dvoje volné přes břicho. Stejně to vidím na nějaký svršek + kytku,aby se co nejvíce schovalo 😇

janapuma
26. lis 2017

@sarka2009 já taky polehávám. Udělala jsem oběd, ala si polévku a usnula 😁 teď peču jablečnou buchtu 🙂 večer zase usnu v 8h u tv. Aspoň se můj může dívat na co chce.

janapuma
26. lis 2017

Holky, tak mě napadlo co potom dat tu diskuzi jako soukromou, jestli to tedy jde. Budeme si rady dávat fotky atd a nemusí to vidět všichni. Je to tedy jen nápad. 🙂

Strana