TP červenec 2018 (jsem v tom? 😮 )
Ahojky ,,snad,, těhulínky 🙂
zkládám tuto diskuzi, aby jsme se mohli společně kochat výsledkama, pomáhat si v potížích a i pro nejkrásnější spolutěhulkování 🙂
Vkládejte testy, grafy, fotky, příznaky, no prostě cokoliv, o čem se dá skvěle bavit.
Doufám, že se tu sejdeme a všechny dorazíme skvěle až do cíle.
PS.: gratuluji k //
@loupgarou Vím, že většina nevěst si šaty kupovat nechce, protože co pak s tím, ale kdybys náhodou zvažovala tuhle možnost, doporučuju ti kouknout na obchod Ever Pretty (http://www.epretty.cz/). Když jsme tam byly před mou svatbou vybírat šaty pro družičky, tak tam právě jedna maminka s bříškem vybírala v bílých šaty na svatbu a vypadaly všechny moc krásně. Mají jednoduché střihy... A cenově zpravidla levnější než půjčení šatů v salonu... Jinak při vybírání šatů volných přes břicho bacha na prsa, na to tenkrát doplatila moje mamka. Vybírala dopředu šaty s vůlí přes břicho a pak před svatbou zjistila, že je břicho dobré, ale neobleče je přes prsa, takže musela vzít za vděk jinými...
Ahoj holky, můžu se k vám přidat ? 🙂 TP mi zatím vychází na začátek července 😉 .Mám doma 2,5 letou holčičku........ s holkama před tím jsme také měly soukromou diskuzi a bylo to super, tak bych taky byla pro soukromou 🙂 🙂
@brokovich taky mame skupinku z prvniho tehu do dneska 🙂 ... Kdo to zaridi??? Nemam na spravcovani cas. Jsem furt v praci
@janapuma ty jo, doufam. Jednou sem si kapla a uz lip vidim, jen trochu cmouhy, ale vidim. Premyslim ze to asi necham byt. Ona mi sice rekla, ze ta chemie v oku je o dost horsi, nez tohle, ale vis jak. Ted je nejdulezitejsi cast tehu a vsechno plod ovlivnuje a fakt se bojim. U holky jsem v tehu nasekala spousty chyb, kterych se chci ted vyhnout, za kazdou cenu. Tak mam hrozne dilema.
@terykraky ahojky a urcite vitej mezi nami 😊 je to fajn, je to soukrome a clovek se nemusi bat kdo na to pak civi 😂
Holky ztak diskuze soukromá asi nepůjde. 😒 Tedy alespoň na mobilu mi to nenabídlo. Vím že tu proběhly nějaké změny... Jedině tajná skupina...
Jinak u nás jsme to o víkendu oznamovali, a všichni byli nadšení 🙂
Holky tak jsem zkusila založit soukromou diskuzi , zkusím vás tam všechny pozvat a uvidíme, jestli se nám to bude líbit 🙂 Když jsem někdo napíše nový , hned ho tam přidám 🙂
@misak48 Tak to se asi zastavím někdy podívat cestou do školy 🙂 U nás tady máme Nuanci a pak asi 3 jiné salony z toho 2 se zasekly v devadesátkách a jeden je takový zvláštní,že se tam objednává na zkoušení a platí se tam i za to,že člověk dýchá. 😕 Já si vždycky chtěla nechat šaty ušít,ale to si teď vůbec nelajznu.
Měřím ani ne 160 cm a s břichem a prsama to bude fakt oříšek něco najít 😖
Holky, tak pozvánky rozeslané, kdybych na některou zapomněla , dejte mi tady prosím vědět 🙂
Ahoj holky, tak jsem se do skupiny přidala, ale nevím jestli Vás neodpustím. Dnes kontrola na gynde nedopadla ☹. Brečím a brečím . Podle poslední MS ma byt 8+1, ale je menší a bez srdíčka. ☹ tak mi vzali hcg a ve středu jdu na další odběr, jestli roste hcg nebo ne. Doma jsem si teď dělala TT, krásná dálnice, tomu nerozumím...nevím jestli doufat, že ovulace byla později
@arevb to ještě nic neznamená, ovulace mohla být později :-* jaké jsi měla cykly před tím? Pravidelné? Jak dlouhé? U prvního mi doktor řekl podle gestačniho váčku,že jsem v 8tt, a že ❤ není.. Po vikendu se ukázala, že jsem na začátku 6tt a na lepším UTZ bylo už i srdíčko.. Držím palečky 😘
@elwe tohle tak závidím, že to máte za sebou :D a jak jste to tedy oznamovali?? My to máme docela složité :D a ještě dolaďuju ostatní věci, no mazec, jestli to vyjde :D
@arevb pokud si nejsi jistá ovulací, tak to bude rozhodně tím. Udávat TP dle menstruace je velmi nepřesný ;) neměj strach 🙂 taky to čekám, protože dle ovu a ms mám v termínu porodu téměř týden rozdíl :D Bude to dobré, uvidíš ;) Jen se hlavně zkus nestresovat, protože to vůůůbec nepomáhá a spíše naopak.
A na nevolnosti nedávej, mne zase u první nic nebylo a teď mi je blbě denně a hodně ... vážně klid. A že pokaždé byl cyklus stejný neznamená, že musel být i tento 🙂 ... vážně, držím palečky a dávej vědět
Zdravím, v pátek jsem byla na kontrole, podle MS bych měla byt 5+2. Byl vidět gestacni Vacek o velikosti 13mm a v něm malá tečka. Zatím tedy bez srdeční akce. Na další kontrolu jdu 15.12.2017. už teď bych to nejraději vykricela do světa, ale musím ještě vydržet. dny do další kontroly se neskutečně táhnou. Tak to máme určitě vsechny😲
@leeniik01 ahojky 🙂 tak to máme téměř stejný :D já byla ve středu (dle ovu 5+4) a měla jsem zatím jen dutinku 8cm se čmouhou :D a na další kontrolu díky bohu už 4.12. a doufám, že se mi dutinka zaplní 🙂
Tvou touhu sdílím, též bych to vykřičela, ale pro klid duše a super překvápko na vánoce čekáme až do ježíška 🙂
Díky bohu mám toho doma dost a ještě práce, takže mi to utíká docela rychle :D
@elwe už jste oznamovali rodině? 😲 ty jo...já jsem při prvním těhu čekala do 12 tt. Jsem na tyhle věci docela pověrčivá ☹ i teď chci počkat až do další kontroly toho 19. 12. jak to vše bude a pak oznamovat o Vánoce...přijde mi blbý to oznámit dva tři dny před Vánoci 🙂 což bych teoreticky měla být 10tt...Ale tak jako kamarádka to oznamovala ihned po první kontrole někdy v 5tt a to teda je dle mého sakra brzy...ale jako proč ne 😉
Jinak co se týče tématu oznamování.
U přítele to proběhlo tak, jak jsem chtěla...přišli jsme z procházky, šla jsem malou převléci- do body s nápisem Budu velká ségra, mezitím, co on dojídal svačinu, dala jí do ruky ultrazvuk pidi fazolky a poslala to odevzdat tátovi 😅 táta nejdřív kde si to vzala- malá nám věčně vybírá šuplíky 😅 potom jsem mu řekla, že se má na ní podívat pořádně...prohlédl si dcéru s body...no a cože?? říkám no fazolka naše má už šestej tejden 🙂 mno jako já tam viděla slzičku on tvrdí, že teda jako ne no 😅 pak to bylo samý jako fakt? to je super, Símo budeš ségra...a kdy porodíme a kdy jsme počali a jaktože mi lžeš (už se mě jednou ptal, jestli jsem v tom) 😅 no sranda
Oznamování u rodičů bude boj 😅
Při prvním těhu jsme dávali oběma rodičům magický hrneček- byl černý a když se do něho nalila horká káva, tak zbělal a objevil se na něm nápis: Tímto si pověřen/a k hlídání vnoučátka od června 2016. Na druhé straně byl nápis Babička/Dědeček. Mělo to úspěch 🙂
No a přítel chce stejně nebo podobně oznamovat i tohle těhotenství- chce dát fotku Simči s ultrazvukem v ruce v tom body. Ale já říkám, že jakmile uvidí hrneček bude jim to jasné...
Já chci dát krabičku s dortíky nebo cukrovím a na jednu tu vrchní stranu (bude to vidět až se krabička otevře) nápis, že to mají sníst sami, aby maminka neměla jediná velké bříško....a to by bylo napsané kolem fotky z ultrazvuku
No jako nemůžeme se dohodnout??? 😅 Tak jsme nakonec řekli, že to asi uděláme tak, že dáme krabičku do té jak cukroví ultrazvuk nápis tak i hrneček s tou fotkou 🙂 no prostě aˇt žijí kompromisy, spokojený budeme oba 😅 Dáme to jako dárek pod stromeček 🙂
@matla8 jee a ty hrnky se dají koupit už hotové nebo je to na zakázku? Já bych právě k Vánocům chtěla dávat hrnečky, našim, tchýni, bráchovi a taky babičce a dědečkovi, ale hrnky pro praprarodiče se asi nedělají 😀

Asi by jsme mohli Jani ... A krasnej pupicek 😍😍😍
Jinak holky 😨 v praci sem si strikla omylem lestidlo do mycky do oka a ted jedu z pohotovosti. Na oko nevidim a dali mi na to atb, ze nic jineho nepomuze :( mam strach :( a to chteli i kortikoidy, ty jsem odmitla 😰😭