TP červenec 2018 (jsem v tom? 😮 )
Ahojky ,,snad,, těhulínky 🙂
zkládám tuto diskuzi, aby jsme se mohli společně kochat výsledkama, pomáhat si v potížích a i pro nejkrásnější spolutěhulkování 🙂
Vkládejte testy, grafy, fotky, příznaky, no prostě cokoliv, o čem se dá skvěle bavit.
Doufám, že se tu sejdeme a všechny dorazíme skvěle až do cíle.
PS.: gratuluji k //
@adelajda89 hrnky jsme kupovali ve Fototrendu- dělají se tam fotky i na polštářky a klasické atd...ale taky jsem je viděla v nějakém copy centru...myslím, že je budou mít i všude jinde 🙂 jinak jsme si nápis sestavovali sami, takže určitě není problém napsat tam něco i pro prarodiče...vybírali jsme si i barvu a písmo a vše 🙂 jestli to vše trvalo týden....max 14 dní, ale to už si moc nepamatuju 🙂
@matla8 díky za tip, otázka je, jestli i teď před Vánoci to stihnou... ale za zkoušku nic nedám...
Tak jsem se dockala kontroly, byl to fofr,jen rychly ultrazvuk spodem i pres bricho a premereni. Tedy, je v deloze, je jen jedno!, je dost velky. Dle uz 8+5,podle MS 9+0, ale to neni zadnej rozdil. V tom fofru jsem nestihla ani srdicko, kazdopadne honem objednat na screening. V po jdu na krev, pred Vanoci na screening k Brestakovi a to se rovnou muzu jit zapsat do Motola. Prukazku teda jeste nemam, ale ani minule nebyla hned. Mnoo, nejak to leti... Termin mi spocitaj az na screeningu, mozna to nebude ani do cervence. Ted si musim jeste zkratit rodicak a za chvili budem balit do porodnice!
@adelajda89 já si myslím, že určitě 🙂
Ještě jedna otázka, když už se tu nakousl ten rodičák....při minulém těhu jsem měla nárok na mateřskou...na tu jsem nastupovala v dubnu a na konci března mi skončila smlouva na dobu určitou...pak jsem byla na mateřský a jsem na rodičáku (na 2 roky, nejvyšší částka)...takže otázka: budu mít nárok na mateřskou nebo budu pobírat až rodičák a před tím jen podpora? Rodičák by mi měl teoreticky končit někdy květen/červen. Půjdu se určitě ptát sem k nám na socku, ale tak jestli náhodou někdo tady netuší 🙂
Holky a nechcetevjit na ten fb? Tam je ta diskuze prehlednejsi... pokud ne, lrosim taky.o pridani do soukrome skupinky
Ty preklepy :D uz napul spim :D
@matla8 jestli ti netrvá ta smlouva, tak nemáš vyměřovací základ pro mateřskou a rovnou nastoupíš na rodičák. Sice se od ledna mění, ale částka je stejná, jen je možné čerpat rychleji i pro ty, co minule nemohli.
No jo, když pro mě ten stav těhoteství není nic příjemnýho. Ale vím, že to skončí porodem, na kterej se těším a bude to pak dobrý, takže já už mám jasno, už aby byl červen!🙂
Tady to nejak umrelo, nebo kde vsichni jste?
Prosim take o pozvánku. Dekuji ❤
Ahoj holky, muzu taky poprosit o pridani do skupiny?
též prosím ;)
Ahojte, ráda bych se k vám též připojila 😊
@lillit
@tinky_winky2
Pozvanky poslane. 😉
Také Prosím 🙂

@matla8 Jeste ne. Na jare jsem potratila v 7tt a byli jsme oba s muzem radi, ze nemusime vsem toto sdelovat a prijimat "kondolence". Nechame si to jako u prvniho tehotenstvi az po 1trim. screeningu.