TP červenec 2018 (jsem v tom? 😮 )
Ahojky ,,snad,, těhulínky 🙂
zkládám tuto diskuzi, aby jsme se mohli společně kochat výsledkama, pomáhat si v potížích a i pro nejkrásnější spolutěhulkování 🙂
Vkládejte testy, grafy, fotky, příznaky, no prostě cokoliv, o čem se dá skvěle bavit.
Doufám, že se tu sejdeme a všechny dorazíme skvěle až do cíle.
PS.: gratuluji k //
Máte nějaký nápad jak vydržet ještě 14 dní do kontroly? Přijde mi to jako věčnost ☹ zatím jen týden za mnou, v kterém jsem stihla umýt okna, aby mi to trochu utíkalo... A ještě před kontrolou mám sraz ze základky.. Nějaký nápad jak se vymluvit, proč nepiju? Objednat si víno a vodu a pak dolivat jen vodu? Nebo se zkusit domluvit na baru,aby mi přeleli Birella do normálního pullitru? Ale když zapomenou
zapomenou,tak asi nepoznám rozdíl..
@jaaaninda já sem měla strašnou touhu mu to říct, hlavně kolem mě chodil, že se furt tlemim jak debil :D i ten další den a hlavně jsem byla furt na tel a něco hledala atd atd :D
A další den ráno se tak tulil a já mu to tak chtěla říct (čekala jsem, až bude právě silnější testovací proužek, aby nemusel hledat) a když už to bylo jakš takš vidět, tak jsem mu to prostě napsala :D ... a nejlepší, si sedl, dala jsem mu čas a on: Jo, takže nebudeme kupovat jeden jogurt, ale dva :D ... to je prostě moc :D
A s tím časem ... já jsem nonstop v práci a zabavuje mne dcerka, furt malujeme, tvoříme, takže čas mi vážně utíká a rychleji, než bych chtěla. Ale taky se nemůžu dočkat středeční kontroly <3 až tam uvidím alespoň něco :D
Tj. to budu 5+4, to už by mohlo být vidět srdíčko ne?
@tynka07 ta práce dělá hodně, to si pamatuju z prvního těhu 🙂 Já sedím s malým doma na mateřský.. Na nějaké tvoření je ještě vcelku malý, teprve na Vánoce dostane něco na malování a do pokojíčku stoleček s židličkama.. Dneska byl s námi doma tatínek, tak to utikalo zas trochu pomaleji...
Srdíčko by jít vidět mohlo..ale kdyby nebylo,tak to vůbec nic neznamená, ještě má čas 🙂
Tak mne fakt zajima vsechno :D jsem nenasytna informacema :D
A to kojeni jsem taky ppdcenila a chci nasrudovat, ale to je daleko.
A sice porod jsem mela super, ale tez chci umeny, hlavne na sale. A chci zmenit i cele tehu.
A asi i proto chci vsechno vedet
Holky taky sem hledela ale Vacek tam už byl a to už se jako těhotenství bere. No a minule sem ji dostala v 7tt. Teď v 5+3.
Doktor řekl ze to Věrou ze sem v 6tt a ze za týden si mam už zavolat na genetiku a objednat se. A ke svýmu jdu 6.12. na další kontrolu.
Jo a manželovi už sem to doma řekla 🤪
Ahojky, já jsem dnes 5+2, zjistila jsem to v úterý, hned jsem posílala manželovi fotku, chodí do práce dřív než já... Ve čtvrtek jsem si dělala znovu test, v pátek jsem měla narozeniny, takže jsem si ještě dala trochu vína, aby rodičové nic nepoznali 😎 S manželem jsme spolu 7 let, v létě jsme se brali a od jara tomu nechávali "volný" průběh. Já si teda občas dělala ovulační testy a od srpna si "tajně" měřila BT, protože potřebuji mít všechno pod kontrolou 🙊 každopádně v říjnu se sex s ovulací náhodou sešly a voilà 😍 Cca od září beru GS Mimistar, ale rozhodně jsme nečekali tak rychlý průběh, mně je 28, manželovi 37, do toho ty příběhy v okolí, kdy to nešlo... Jsme děsně šťastní a hrozně se těšíme ❤ Rodičům to chceme sdělit k Vánocům a pak všem ostatním 😀 Jinak dnes jsem si dělala Clearblue (byl 2-3) a volala na gynekologii, tam mě objednali za dva týdny, to budu 7+2, takže už snad bude ❤
@adelajda89 ahojky a gratuluji, dalsi stastni prarodice co si uziji darek 🙂 ... Moje mamka bude v sedmem nebi :D se ji to furt plni :D
Nejdriv, at uz si me chlap vezme , pred dvema roky mne pred ni o stedrym dnu pozadal o ruku, ted porad at uz mame sourozence k Ellie, tak pod stromecek dostane oznameni :D
A ja bych brala novy auto :D
Spis nez vacek je dulezita pritomnost srdecni akce,vacek jeste nic neznamena,jen ze se ryhuji bunky. Ale urcite tam to srdce bude 😊
@adelajda89 ahojky, vitej 🙂 v 7+2 by už mělo být 🙂 taky jdu za dva týdny, to budu cca 7+5...
Toho se děsím, že se jedná o prázdný váček ☹ přijde mi,že jsem si toto těhu nejak moc vsugerovala.
Ač jsem neměla klasické známky ovu, tak se mi objevila bolest zaměřena na jednu stranu a po par dnech spis v prostředku.. Tak jsem si představovala, že je teď ve vejcovodu, pak ze se uhnizduje a ja přitom ani nemela dukaz,ze ovu probehla 😀 jen pocit... A pak ten sen,ktery mi vlastne rekl,že jsem tehu.. To vůbec nechapu, nikdy se mi nestalo...
@tynka07 s těmi informacemi jsem to samé.. Co nevim a zajímá me,tak hned googlim😀 o těhu i kojeni jsem mela nastudovane snad všechno 🙂
to už neovnlíš...já jsem asi hodně negativní, ale poté, co ségra 4x potratila, jsem už nikdy na gyndu nespěchala. Užilaj sem si toho dost u prvního syna, kdy jsem tam šla v 6.týdnu a oni viděli jen prázdnou dělohu, takže žádanka na výškrab, hormální antina na srovnání cyklu a nashle za měsíc. No já tam nikam nešla, našla si jinou gyndařku a ona měla lepší uzv a o 2 týdny později již bylo vidět srdíčko. Ale ty 2 týdny strachu, výčitek, zda dělám dobře a dotazů okolí "tak co?", jsem si užila dost. U druhého těhotenství jsem tam šla až v 9.tt a to bylo ještě i tak brzo, ale protože v rodině máme mimoděložní těhotenství, musela jsem vlastně co nejdříve...
@astyna musím zaklepat,že u nás v rodině žádné takové problémy u ženských s těhotenstvím nebyly. Jen teta potratila první dítě na začátku těhu, ale to proto,že v práci přehazovala výhybku... A jedno mimodelozni,ale to byla manželka bratrance.. Ja jsem chtěla počkat, původně jsem chtěla volat na objednání tento týden, ale minulý týden mi to nedalo a zavolala jsem, předpokládala jsem,ze me objedná az tak za tyden a ona hned druhy den.. Tak jsem si řekla, ze aspon budu vedet, ze je tam kde ma byt 🙂
Ahoj holky, taky se přidávám do diskuze, protože to musim nutně někde vyventilovat :D
Chtěla jsem testovat až po víkendu, ale včera večer jsem četla tuhle diskuzi a nevydržela...:D Tak sem šla testovat ještě o půlnoci, čůrala jsem asi po půl hoďce a vypitém čaji, takže moč téměř čirá, ale přesto tam byl téměř neznatelnej duch a dneska ráno už takto 🙂 Jsem 14DPO, tak doufám že už to nebude jen planý poplach :D Jinak to tedy vypadá, že se nám zadařilo první měsíc kdy sme tomu dali příležitost 🙂 Sice sem to tak rychle nečekala a bude to asi mazec, protože budem muset rychle vyřešit stěhování do jiného města, odejít z práce, ale to se nějak vyřeší 🙂 Nevim jak vydržim do večera v práci, už to strašně chci říct manželovi! 🙂
Ahoj holky jsem Katka a s přítelem jsme se snažili už rok a půl a snad se nam to povedlo. K doktorovi jdu až 21.11, tak jsem nervózní. Dítko ještě nemáme takže jsem v tomhle naprosty nováček úplně ve všem. Dnes jsem 32DC a 16DPO ale prijde mi ze testy mám pořád slabé. Tak se docela bojím. Bazální teplotu neměřím protože jsem se tom nikdy nevyznala ☺ přidávám fotky prozatimních testů. Dělala jsem si jich 5 a vše pozitivní. Prvni fotka z pátka 12DPO ale odpoledne dělán, druhý 13DPO ráno, třetí digi 14DPO, další 15DPO odpoledne a posledni z dnešního rána. Snad se tom vyznáte
@lesjana ahojky, vítej a gratuluji k // 🙂 jestli můžu radit, doporučuju se objednat k doktorovi až tak za 2-3 týdny, ať už je to nejlépe i se srdíčkem 🙂
@katy48 i tebe tady vítám a gratuluji 🙂 myslím,že na poslední fotce je / trochu výraznější než na prvnich dvou fotkách.. Každopádně bych doporučila testovat alespoň ob den, teď ty nárusty ještě nejsou tak veliký,aby to dělalo na testu nejake větší rozdíly...naskočí to pořádně za pár dnů 🙂
@tynka07 ahoj, děkuju, no ty Vánoce se prostě tak nabízejí 😉 a tvé mamce se to zázračně plní, tak ji popros, ať si pro vás přeje nové auto 😂
@jaaaninda díky za přivítání, snad nám ty dva týdny utečou a bude vidět vše, co má být 🙂 dobrý je, že takové prtě se tam ještě nemůže mrskat a nebude rozmazané 🙂
@katy48 ještě si pamatuju ty pocity u prvního těhu 🙂 zbytečně se nenervuj, zkus si test udelat za 2 nebo 3 dny a budeš moudřejší 🙂
@adelajda89 dělám vše pro to,aby to utikalo 🙂 postupně Vanocni uklid, když mě malej nechá 🙂 a zase jsem se pustila do šití latkove knížky pro malého, tak snad to uteče 🙂
Taky se k Vám pridavam 🙂 měla bych dnes být 6+2, zítra se ještě pro klid otestuji 🙂 a ve čtvrtek se objednam na gyndu. Zadarilo se po 3 měsících a termín dle menstruace má stejný na den jak u prvního těhotenství. Osud. Dcera bude mít 2,5 roku
U prvního těhotenství jsem si všechno pěkně zapisovala, tak jsem teď zvědavá, jestli i nevolnosti přijdou na den přesně
@arevb gratuluji 🙂 to je pěkné, ze TP vyšlo stejně 🙂 můj kluk je počatý 25.10. a toto mimčo kolem 17.10., tak jen kousek 🙂
@moxha ahojky, zkušenosti s těmito testy (25) nemám a testovat ovulačním testem těhu mě nenapadlo.. Asi bych zkusila se otestovat TT s citlivostí 10 a za dva dny znovu.. Je možné, že kdyz ma ta 25 mensi citlivost, že je na nich špatně vidět i rozdily. Nevim, tipuji.. Jinak příští tyden k doktorovi, uz by to mohlo byt i se ❤ jsem taky v 6tt a příznaky skoro žádné.. Na priznaky je ještě relativne cas, u prvniho mi nevolnosti a nechutenstvi prislo nekdy kol 7.-8.tt...

a jinak :D
Taťkovi jsem to už řekla (viz obrázek) a ta reakce naprosto úžasná, já nás stejně zbožňuju :D
A testy sílí, krásně sílí a dneska jsem se objednala a na první kontrolu jdu 22.11. = příští středu, juhů. Už se nemůžu dočkat 🙂
Jinak dle Ovu jsem 4+2 🙂)