TP červenec 2018 (jsem v tom? 😮 )
Ahojky ,,snad,, těhulínky 🙂
zkládám tuto diskuzi, aby jsme se mohli společně kochat výsledkama, pomáhat si v potížích a i pro nejkrásnější spolutěhulkování 🙂
Vkládejte testy, grafy, fotky, příznaky, no prostě cokoliv, o čem se dá skvěle bavit.
Doufám, že se tu sejdeme a všechny dorazíme skvěle až do cíle.
PS.: gratuluji k //
@nicmenenapada tak to je krásný ❤ gratuluji
@lesjana moc gratuluji a urcite to plany nebude ;)
Moc drzim palecky, at carka sili a male krasne roste 🙂
A neboj, vse se vyresi. Porad je na vse nejakych 8 mesicu ;)
@katy48 ty jo, kolik presne (cca :D ) jsi?? Koukam ze 5tt jako ja 🙂 ja dnes 4+3 (dle MS 5+0)
@arevb ja sem u prvniho nic nepsala a strasne mne to mrzi. Ted uz mam svuj denicek kdy jsem zacala uz od cervna, kdy jsme se zacali snazit a je tam vse :D , strasne mne to bavi 🙂
@moxha ahojky, to je docela zvlastni, a co zkusit TT 10.?? Treba by to bylo lepsi. Ja zatim jedu jen pres ne (+25 Clear digi).
Drzim palce a ono staci, jestli se ti hcg zveda pomaleji. a hlavne se vetsinou zvysuje kazdy druhy den ;)
Drzim pesti at zesili, zitra uz urcite bude. Na druhou stranu mi ten vpravo prijde silnejsi :D
@nicmenenapada jee, takbjen at kulihrasek pekne roste 🙂 a ted uz vazne gratuluji
@nicmenenapada to chapu, hold kdyz si clovek neco zazije, tak ma pak strasaka, preju jen at zadneho uz nemas 🙂
A holky, koho tu ceka kontrola tento tyden,??
Ahojte holky...nikam jsem nikdy nepsala ale budu ráda za každou pomoc a radu =) dneska mi bylo potvrzené těhotenství od paní doktorky z krve ale včera tam ještě špuntík nešel vidět tak snad příští kontrolu kterou mám v pondělí =) ještě děti nemáme jenom dva pejsky =) a strašně jsme mimiko chtěli už od srpna minuleho roku kdy jsme se brali....už jsem začínala být zoufalá a myslela že pujdem na vyšetření a ono konečně 😍 ...jsem 5+2 tak doufám že bude vše v pořádku ptž mi pani doktorka napsala tablety na udrženi těhu kvuli špinění ...tak držte palečky
Zdravím 🙂 Mám doma 17 měsíční dcerunku a teď v sobotu se mi na testu ukázala druhá čárka ❤ Druhé miminko je plánované a už teď se na něj hrozně těším. přítel zatím nic netuší...nechala jsem si totiž udělat body pro dcerku s nápisem Budu velká ségra a chci aby mu v něm předala dvoje ponožtičky- chceme se nechat překvapit a nechceme vědět pohlaví 🙂 jenže body ještě nepřišlo 😂 navíc přítel jako policajt má hloupě služby a naplánovat něco jako oznámení těhotenství je fakt oříšek jako 😂 zatím to ví jenom moje ségra a doktorka ke který jsem objednaná na 21. přemýšlím, že počkám až do toho 21 abych přinesla dom fotku ultrazvuku a místo ponožtiček by dcerka předávala fotečku...no ale kdo to má vydržet, když se tak hrozně těším 😂 Jinak dle aplikace jsem 5t a 3 dny 🙂 ani v předešlém těhu jsem neměla problémy tak doufám v to samé i teď...
@jaaaninda jé taky mám body s nápisem Budu velká ségra.
Akorát přemýšlím jak to provést s tím oznámením na Vánoce v body....chtěla bych dcerce na Vánoce dát nějaké šatičky....a navíc...to ho svlékneš hned jak přijdete? Nebo až pod stromečkem? Kolik je vůbec malému velkému bráškovi?
Jak budeš přesně oznamovat? Díky
@matla8 gratuluji k // 🙂 malému je taky 17měsíců 🙂 mám v plánu mu dát to bodyno, kalhoty a na to ještě triko s dlouhým rukávem.. Až budou rozdané všechny dárečky, tak mu triko sundám, s tím ze je teplo..a počkám jestli si rodiče nebo jiní všimnou 🙂 a jak pojedem k přítelově rodině, tak asi obdobně, až se to uklidní kolem dárečků, tam je vždy šrumec 🙂 přítele jsem nechala malého svléknout, kdyz jsme přijeli z plavání, ale pokazila mi to moje máti, ta umí přijít zrovna,když to já nepotřebuji 🙂 stejně to pořádně nepobral a nepochopil, kdyz jsem pred tim dostavala injekce na vyvolani ms.. Ze to bodyno je pravdive pochopil az podle meho vytlemeneho výrazu 🙂
@lul0 rozhodne pesti drzim a gratuluji ke stesti 🙂
My uz mame doma ctyrletacku, ale je nam lito ze je sama a snazili jsme se od cervna t.r. a na kontrolu presne za tyden :o :D
@katy48 ahojky, pokud jsi ve 4.tydnu a 4 dny tak jsi 3+4 a podle ovu, kdyz jsi 16DPo, tak jsi 4+3 :D =5tt 🙂
Tydny mas:
1tt=0+0 - 1+0
2tt=1+1 - 2+0
3tt=2+1 - 3+0
Atd atd ;)
@matla8 gratuluji a drzim pesti, si fakt dobra, ze to vydrzis. Tez sem chtela, ale 3.dwn po zesileni testu jsem proste musela :D
@matla8 njn, hold kazdy si kde za stestim jinak 😂 ja sem do toho fakt ponorena a strasne mne vsechno zajima :D
Ale to je mile, takhle na rychlo. To jsme meli i s pravni dcerkou 🙂
@katy48 když jsi 4+4,tak to znamená, že 4. týden máš již ukončený + 4dny z 5. týdne.. Takže jsi v probíhajícím 5. týdnu.. Je to jasnější? 🙂
Hodnota HCG má strašně velké rozpětí, takže takhle těžko říct.. U každé z nás budou hodnoty úplně jiné.. Důležitější jsou přírůstky. Za dva dny by se hodnota měla zdvojnásobit až ztrojnásobit..
@katy48 pro uklidneni mrkni sem. Chtela sem poslat obrazek, ale pres tel mito nejak nejde
http://www.naseporodnice.cz/hladina-hcg-v-krvi-...
Holky, ve mne je dnes takovej divnej ppcit a strach :(
Vcera jsem si rano jeste delala test a prisel mi bud stejnej, nebo o droooobet slabsi nez vcera a dneska mi uz nebylo ani blbe a poboliva mne v tom ppdbrisku. Mam fakt blbej pocit.
Vim, asi panikarim, ale je to tam :/
@tynka07 asi bych poradila si už testy nedělat a vyčkat doktora.. Já už naštěstí žádné doma nemám 😀 hodnota hcg v moči je dost kolísavá.. Záleží na mnoha faktorech..
Jak jsem zjistila tehu,tak mi v tom týdnu začínalo byt špatně a teď už par dnů ani náznak... Přece jen ti nemusi byt špatně kazdy den.. V prvnim tehu jsem mela spatne dny ale i dny,kdy jsem si těhu neprisla.. Pobolivani v podbrisku take nic neznamena.. To je v tehu normalni, samozřejmě pokud nekrvacis... Zbytecne se nenervuj, co se ma stat se stejne stane... Ja se asi i diky vam,ze jsem se mohla vymluvit, uklidnila a bud tam srdicko na kontrole bude nebo ne.. Samozrejme se modlim, aby tam bylo... Ale ted se mi tech 13dni do kontroly nezdá, tak strasnych 🙂
@tynka07 je to bud naprosto v klidu. Já to mela to stejný. Na testu carka slbla a akorát me pychalo v podbřišku. A ted sme byli u doktorky a je všechno jak má byt. V podbřišku te bude pychat ještě dlouho. 🙂
@jaaaninda moc moc moc diky, ze dvou skupin odesli tri, prave ze se jim stalo a nejak to na mne dolehlo.
Trosku znatkuju u Ell jsem na to prisla nekdy v 11tt, takze celej zacatek je prp mne neznamy :D
Ale moc diky 🙂 trosku jsem potrebovala prpbudit
@andreaseda diky dik 🙂 ... Tyyy jo, uz 9tt , to je krasa 🙂
@katy48 ja se na ty testy asi vykaslu :D zitra asi udelam posledni co mam. Sem dneska chtela kupovat dalsi ale prdim na to 🙂
Verim ze tam mimisek je a to zatim staci. Jeste 6dni a uvidim ho ❤❤❤ snad 😂
Holky a tim, ze to chcete davat rodicum k vanpcum, tak jakou formou?? Mam rada originalitu a pprad tak premyslim 🙂
Ahoj ženy 🙂 V první řadě děkuji za vysvětlení počítání týdnů, těžce v tom plavu 😀 Dnes jsem 4+1 a včera mi doktor potvrdil gestační váček a hcg jsem měla nějak 1083 (krev brána v 3+6, test jsem si dělala den předtím, protože mě podezřele bolely prsa). Sranda je,že minulý týden jsem byla na gyndě na preventivce (vždy si pro jistotu dělám test a nikde nic) a byl mi dán polygynax na ztvrdlý čípek, jestli to neni zánět 😲 No a plánované to nebylo. Musím přesunou svatbu, co jsem měla už celou zařízenou na červen. V práci mě musí přeřadit, protože jsem v rizikovém prostředí a jako bonus bych ještě měla v květnu státnicovat. Jinak rodičům to chci také říct na Vánoce. Myslím,že je to pěkně dorazí 😅 Tak doufám, že budeme všechny v pořádku! Další kontrolu mám 1.12. tak se těším jak malá 🙂

ahoj holky, tak už jsem po první kontrole 🙂 zatím je prý kulihrášek o týdne menší, ale už bylo vidět ❤
Janča (6+6)