icon

TP červenec 2018 (jsem v tom? 😮 )

tynka07
11. lis 2017

Ahojky ,,snad,, těhulínky 🙂

zkládám tuto diskuzi, aby jsme se mohli společně kochat výsledkama, pomáhat si v potížích a i pro nejkrásnější spolutěhulkování 🙂

Vkládejte testy, grafy, fotky, příznaky, no prostě cokoliv, o čem se dá skvěle bavit.
Doufám, že se tu sejdeme a všechny dorazíme skvěle až do cíle.

PS.: gratuluji k //

nicmenenapada
14. lis 2017

ahoj holky, tak už jsem po první kontrole 🙂 zatím je prý kulihrášek o týdne menší, ale už bylo vidět ❤
Janča (6+6)

jaaaninda
14. lis 2017

@nicmenenapada tak to je krásný ❤ gratuluji

tynka07
autor
14. lis 2017

@lesjana moc gratuluji a urcite to plany nebude ;)
Moc drzim palecky, at carka sili a male krasne roste 🙂
A neboj, vse se vyresi. Porad je na vse nejakych 8 mesicu ;)
@katy48 ty jo, kolik presne (cca :D ) jsi?? Koukam ze 5tt jako ja 🙂 ja dnes 4+3 (dle MS 5+0)
@arevb ja sem u prvniho nic nepsala a strasne mne to mrzi. Ted uz mam svuj denicek kdy jsem zacala uz od cervna, kdy jsme se zacali snazit a je tam vse :D , strasne mne to bavi 🙂
@moxha ahojky, to je docela zvlastni, a co zkusit TT 10.?? Treba by to bylo lepsi. Ja zatim jedu jen pres ne (+25 Clear digi).
Drzim palce a ono staci, jestli se ti hcg zveda pomaleji. a hlavne se vetsinou zvysuje kazdy druhy den ;)
Drzim pesti at zesili, zitra uz urcite bude. Na druhou stranu mi ten vpravo prijde silnejsi :D

tynka07
autor
14. lis 2017

@nicmenenapada jee, takbjen at kulihrasek pekne roste 🙂 a ted uz vazne gratuluji

nicmenenapada
14. lis 2017

@jaaaninda
@tynka07 dekuju holky,mela jsem hlavne strach aby to znova nebylo mimodelozni tak jsem se vetsiny obav uz zbavila :D

tynka07
autor
14. lis 2017

@nicmenenapada to chapu, hold kdyz si clovek neco zazije, tak ma pak strasaka, preju jen at zadneho uz nemas 🙂

A holky, koho tu ceka kontrola tento tyden,??

jan_on
14. lis 2017

@tynka07 Já jdu zítra 6+2tt

lul0
14. lis 2017

Ahojte holky...nikam jsem nikdy nepsala ale budu ráda za každou pomoc a radu =) dneska mi bylo potvrzené těhotenství od paní doktorky z krve ale včera tam ještě špuntík nešel vidět tak snad příští kontrolu kterou mám v pondělí =) ještě děti nemáme jenom dva pejsky =) a strašně jsme mimiko chtěli už od srpna minuleho roku kdy jsme se brali....už jsem začínala být zoufalá a myslela že pujdem na vyšetření a ono konečně 😍 ...jsem 5+2 tak doufám že bude vše v pořádku ptž mi pani doktorka napsala tablety na udrženi těhu kvuli špinění ...tak držte palečky

katy48
14. lis 2017

@tynka07 já se teda vůbec neorientuji v tom jak poznat tydny a dny. Jsem 16DPO a kalendář na mobilu mi to podle ms spocital na 4 tyden 4 den takze 4+4???

matla8
14. lis 2017

Zdravím 🙂 Mám doma 17 měsíční dcerunku a teď v sobotu se mi na testu ukázala druhá čárka ❤ Druhé miminko je plánované a už teď se na něj hrozně těším. přítel zatím nic netuší...nechala jsem si totiž udělat body pro dcerku s nápisem Budu velká ségra a chci aby mu v něm předala dvoje ponožtičky- chceme se nechat překvapit a nechceme vědět pohlaví 🙂 jenže body ještě nepřišlo 😂 navíc přítel jako policajt má hloupě služby a naplánovat něco jako oznámení těhotenství je fakt oříšek jako 😂 zatím to ví jenom moje ségra a doktorka ke který jsem objednaná na 21. přemýšlím, že počkám až do toho 21 abych přinesla dom fotku ultrazvuku a místo ponožtiček by dcerka předávala fotečku...no ale kdo to má vydržet, když se tak hrozně těším 😂 Jinak dle aplikace jsem 5t a 3 dny 🙂 ani v předešlém těhu jsem neměla problémy tak doufám v to samé i teď...

matla8
14. lis 2017

@tynka07
ty bláho takový grafy a studie 😲 😂 to neznám 😨
Já jsem vysadila prášky v polovině září cca, 7, října měla poslední MS a dle výpočtů z netu jsem asi kolem 20. otěhotněla 🙂 měla jsme aplikaci a ta mi ukazovala plodné dny ale ty byly dle ní dřív...tuším že od 16...

matla8
14. lis 2017

@jaaaninda jé taky mám body s nápisem Budu velká ségra.
Akorát přemýšlím jak to provést s tím oznámením na Vánoce v body....chtěla bych dcerce na Vánoce dát nějaké šatičky....a navíc...to ho svlékneš hned jak přijdete? Nebo až pod stromečkem? Kolik je vůbec malému velkému bráškovi?
Jak budeš přesně oznamovat? Díky

moxha
14. lis 2017

@tynka07 děkuji.ten vpravo je právě ovulační test....

jaaaninda
14. lis 2017

@matla8 gratuluji k // 🙂 malému je taky 17měsíců 🙂 mám v plánu mu dát to bodyno, kalhoty a na to ještě triko s dlouhým rukávem.. Až budou rozdané všechny dárečky, tak mu triko sundám, s tím ze je teplo..a počkám jestli si rodiče nebo jiní všimnou 🙂 a jak pojedem k přítelově rodině, tak asi obdobně, až se to uklidní kolem dárečků, tam je vždy šrumec 🙂 přítele jsem nechala malého svléknout, kdyz jsme přijeli z plavání, ale pokazila mi to moje máti, ta umí přijít zrovna,když to já nepotřebuji 🙂 stejně to pořádně nepobral a nepochopil, kdyz jsem pred tim dostavala injekce na vyvolani ms.. Ze to bodyno je pravdive pochopil az podle meho vytlemeneho výrazu 🙂

tynka07
autor
15. lis 2017

@lul0 rozhodne pesti drzim a gratuluji ke stesti 🙂
My uz mame doma ctyrletacku, ale je nam lito ze je sama a snazili jsme se od cervna t.r. a na kontrolu presne za tyden :o :D
@katy48 ahojky, pokud jsi ve 4.tydnu a 4 dny tak jsi 3+4 a podle ovu, kdyz jsi 16DPo, tak jsi 4+3 :D =5tt 🙂

Tydny mas:
1tt=0+0 - 1+0
2tt=1+1 - 2+0
3tt=2+1 - 3+0
Atd atd ;)
@matla8 gratuluji a drzim pesti, si fakt dobra, ze to vydrzis. Tez sem chtela, ale 3.dwn po zesileni testu jsem proste musela :D
@matla8 njn, hold kazdy si kde za stestim jinak 😂 ja sem do toho fakt ponorena a strasne mne vsechno zajima :D
Ale to je mile, takhle na rychlo. To jsme meli i s pravni dcerkou 🙂

katy48
15. lis 2017

@tynka07 tak z toho nejsem vubec moudřejší 😅 a ještě dotaz dneska jsem byla na krvi a hcg mam 250 je to malo nebo hodně na 17DPO???

jaaaninda
15. lis 2017

@katy48 když jsi 4+4,tak to znamená, že 4. týden máš již ukončený + 4dny z 5. týdne.. Takže jsi v probíhajícím 5. týdnu.. Je to jasnější? 🙂
Hodnota HCG má strašně velké rozpětí, takže takhle těžko říct.. U každé z nás budou hodnoty úplně jiné.. Důležitější jsou přírůstky. Za dva dny by se hodnota měla zdvojnásobit až ztrojnásobit..

tynka07
autor
15. lis 2017

@katy48 pro uklidneni mrkni sem. Chtela sem poslat obrazek, ale pres tel mito nejak nejde
http://www.naseporodnice.cz/hladina-hcg-v-krvi-...

tynka07
autor
15. lis 2017

Holky, ve mne je dnes takovej divnej ppcit a strach :(
Vcera jsem si rano jeste delala test a prisel mi bud stejnej, nebo o droooobet slabsi nez vcera a dneska mi uz nebylo ani blbe a poboliva mne v tom ppdbrisku. Mam fakt blbej pocit.
Vim, asi panikarim, ale je to tam :/

katy48
15. lis 2017

@tynka07 já tě naprosto chápu taky panikařím naprosto ze všeho, ale musime věřit, že pokud to ma být v pořádku tak to v pořádku bude. Já jsem třeba měla ranní test slabsi než den předtím odpolední
@jaaaninda no snad uz trochu jo takze ano jsem podle ms 4+5 dnes takže za 2 dny budu 5+0??

jaaaninda
15. lis 2017

@katy48 přesně tak, budeš 5+0, to je poslední den 5. týdne.. Od 5+1 jsi na začátku 6. týdne 🙂

katy48
15. lis 2017

@jaaaninda Aha už to chápu, ale dalo mi to pořádně zabrat 😂 moc děkuji

jaaaninda
15. lis 2017

@tynka07 asi bych poradila si už testy nedělat a vyčkat doktora.. Já už naštěstí žádné doma nemám 😀 hodnota hcg v moči je dost kolísavá.. Záleží na mnoha faktorech..
Jak jsem zjistila tehu,tak mi v tom týdnu začínalo byt špatně a teď už par dnů ani náznak... Přece jen ti nemusi byt špatně kazdy den.. V prvnim tehu jsem mela spatne dny ale i dny,kdy jsem si těhu neprisla.. Pobolivani v podbrisku take nic neznamena.. To je v tehu normalni, samozřejmě pokud nekrvacis... Zbytecne se nenervuj, co se ma stat se stejne stane... Ja se asi i diky vam,ze jsem se mohla vymluvit, uklidnila a bud tam srdicko na kontrole bude nebo ne.. Samozrejme se modlim, aby tam bylo... Ale ted se mi tech 13dni do kontroly nezdá, tak strasnych 🙂

andreaseda
15. lis 2017

@tynka07 je to bud naprosto v klidu. Já to mela to stejný. Na testu carka slbla a akorát me pychalo v podbřišku. A ted sme byli u doktorky a je všechno jak má byt. V podbřišku te bude pychat ještě dlouho. 🙂

tynka07
autor
15. lis 2017

@jaaaninda moc moc moc diky, ze dvou skupin odesli tri, prave ze se jim stalo a nejak to na mne dolehlo.
Trosku znatkuju u Ell jsem na to prisla nekdy v 11tt, takze celej zacatek je prp mne neznamy :D
Ale moc diky 🙂 trosku jsem potrebovala prpbudit
@andreaseda diky dik 🙂 ... Tyyy jo, uz 9tt , to je krasa 🙂
@katy48 ja se na ty testy asi vykaslu :D zitra asi udelam posledni co mam. Sem dneska chtela kupovat dalsi ale prdim na to 🙂
Verim ze tam mimisek je a to zatim staci. Jeste 6dni a uvidim ho ❤❤❤ snad 😂

katy48
15. lis 2017

@tynka07 naprosto souhlasím taky pozitri udelam posledni test a pak se uvidi v utery v CARu co mi tam reknou 🙂

tynka07
autor
16. lis 2017

Holky a tim, ze to chcete davat rodicum k vanpcum, tak jakou formou?? Mam rada originalitu a pprad tak premyslim 🙂

loupgarou
16. lis 2017

Ahoj ženy 🙂 V první řadě děkuji za vysvětlení počítání týdnů, těžce v tom plavu 😀 Dnes jsem 4+1 a včera mi doktor potvrdil gestační váček a hcg jsem měla nějak 1083 (krev brána v 3+6, test jsem si dělala den předtím, protože mě podezřele bolely prsa). Sranda je,že minulý týden jsem byla na gyndě na preventivce (vždy si pro jistotu dělám test a nikde nic) a byl mi dán polygynax na ztvrdlý čípek, jestli to neni zánět 😲 No a plánované to nebylo. Musím přesunou svatbu, co jsem měla už celou zařízenou na červen. V práci mě musí přeřadit, protože jsem v rizikovém prostředí a jako bonus bych ještě měla v květnu státnicovat. Jinak rodičům to chci také říct na Vánoce. Myslím,že je to pěkně dorazí 😅 Tak doufám, že budeme všechny v pořádku! Další kontrolu mám 1.12. tak se těším jak malá 🙂

elwe
16. lis 2017

@tynka07 já to vidím na klasiku, foto z ultrazvuku a k tomu nějakou čepičku nebo bačkůrky, aby to bylo jasnější. Jen nevím, jak dárek označit, jestli jako vždycky, nebo už rovnou napsat pro babičku a dědu 🙂

elwe
16. lis 2017

@tynka07 u nás to ale asi bude docela sranda, protože se nebude vědět od koho to je, jestli od nás nebo od bráchy se švagrovou, u kterých se spíš očekává miminko. Tak jsem zvědavá na reakce 😀 A ještě je možný, že bude nějaký překvápko i od nich 😀

Strana