TP červenec 2018 (jsem v tom? 😮 )
Ahojky ,,snad,, těhulínky 🙂
zkládám tuto diskuzi, aby jsme se mohli společně kochat výsledkama, pomáhat si v potížích a i pro nejkrásnější spolutěhulkování 🙂
Vkládejte testy, grafy, fotky, příznaky, no prostě cokoliv, o čem se dá skvěle bavit.
Doufám, že se tu sejdeme a všechny dorazíme skvěle až do cíle.
PS.: gratuluji k //
Asi bude fakt vadný, zkousela, ale už před více dny, zkusím znovu. S citlivostí 25 nic a s desítkou slabý duch, ještě asi počkám, ale MS naposledy 14.10.
@loupgarou tak gratuluji <3 to je pekne zjisteni 🙂 a jak dlouho spolu jste??
Jinak s tou gyndou je fakt pech, ale divim se, ze jemu ten cipek nebyl divnej :D
@elwe :D tak to je dobry :D ale po pravde mam necio podobneho. Svagrovci se tez snazi o mimi a ted kolem toho stini jak ja 😂😂😂 takze si myslim, ze dostaneme stejny darek, jako oni od nas :D a ta radost od mamky kluku, ze bude zase babicka a hned 2* najednou 😂
Ale nevim jak to udelat. Chtela jsem to zajimavejsi, asi s utz neco doma vyrobim, ale chci neco postupne s pribehem ci tak neco :D ... se musim juknout na net 🙂
Tata ma ted 50 a manza do me spupe, at to dame k narozkam, ale nechci, aby to vedel driv, jak mamka :D
Ještě mám dotaz počítáte těhu k poslední ms nebo k ovulaci??
Ahoj holky, ještě nevím, jestli jsem těhotná, vysvětlím...s manželem se snažíme o miminko 8.měsíc, poslední ms 17.10., cykly mám pravidelné 30-31 dní, tedy dnes jsem 31.DC a menses zatím nikde, pár dní cítím takové tahání hlavně na pravé straně podbřišku, ale níže jakoby k tříslu, občas i na levé straně. Před více než měsícem jsem prodělala akutní zánět močových cest, v nemocnici jsem měla antibiotika v kapačkách , asi po týdnu na odběrech ještě zvýšené leukocyty a bolesti v uchu a nateklý krk, zřejmě další zánět vlivem snížené imunity + další antibiotika na přeléčení. Po 14ti dnech kontrolní odběry, mezitím mě chytl průjem, který trval 5 dní, takže mi vzali stěr a potvrdila se campylobakterie. Teď už je týden po všem. Dnes jsem dělala dopoledne TT a byl negativní. Navíc mě teď i párkrát nepříjemně zabolí v tom podbřišku, v noci jsem bezdůvodně třikrát musela jít čůrat, trošku únava a chytají mě bedra. Poslední měsíce byl u mě zvykem bohužel silný PMS, bolesti podbřišku a zad i bolestivá menstruace a teď nic, kromě výše zmíněného. Co si o tom myslíte? Myslíte, že ta bakterie může posunout menstruaci a občasné bolesti můžou značit přicházející ms? Nebo že na testování mohli být brzy, když byl test negativní? Já jinak samozřejmě vyčkám, jak se to vyvine, znovu testovat budu v případě vynechání několika dní. Spíš mě zajímá Váš názor. A gratuluju všem těhulkám 😉
@luciorlice myslím, že vzhledem k tvému zdravotnímu stavu jsi mohla mít ovulaci posunutou a zatím se nedá nic říct. Počkala bych i 14 dní, jestli se ms nedostaví, a kdyby byl test stále negativní, tak bych si skočila k doktorce.
skrz to oznamování....já to chci udělat tak ze dam krabičku do té dortíky případne teda cukroví a napíšu do krabičky vzkaz ze to mají všechno sníst aby mamince ne rostlo bříško samotné...nebo tak nějak ten vzkaz...viděla jsem to na fb a děsne se mi to líbilo. ještě bych k tomu asi chtěla hodit fotku dcerky v tom body.s nápisem budu Velká ségra s ultrazvukem v ruce...a ted nevím jestli jim tomu. přinést před vánoci jako ochutnávku cukroví nebo až po nich o svatkach kdy se scházíme nebo jestli to zabalit jako.darek :D
@katy48 Ja rozhodne k ovulaci, protoze spravne mas pred pocetim 2tt a od ovulace (poceti)se pocitaji tydny plodu. Takze kdyz jsi 5tt, tak plod ma 3tt ... Se bojim ze se ted do toho zamotas jeste vic :D ... Uz tak, ze zeny, co maji dlouhy cyklus (folikularni fazi) treba 60dni, tK nebudou hned ve 3.mesici, ale pocita se to od ovu (nebo pokud neznaji, tak spise dle utz)
Takze rozhodne je presnejsi ovulace nez MS
@matla8 to je pekny :D jen se bojim, ze by to jen tak u nas asi neppchopily :D
@coreprincess holka a covty, jak je??
@tynka07 Ono prý je ten čípek ztvrdlý a nízko i při začátku těhotenství (jak dál nevím, našla jsem jen tohle). Jsme spolu 11let, od mých 16 a letos v únoru jsme se zasnoubili 🙂
A kvůli té mojí neschopence jsme se rozhodli to před rodinou netajit a dnes jsme to řekli tchýni, no tipuju že brečí ještě teď 😀 Zítra to chci říct našim, tam to bude horší 😅
@luciorlice Já myslím,že tohle dokáže rozhodit a že může jít o opožděnou MS. Ale budu držet palce, abych se mýlila 🙂
Ahoj holky. Přidávám se k vám, potřebuju si taky popovídat, jinak se do úterý zblázním. Mimčo jsme ještě neplánovali (i když jsme si ho v hloubi duše oba moc přáli), ale někdy v září jsem vysadila ze zdravotních důvodů antikoncepci a začátkem listopadu nepřišla MS. Bolela mě bradavka, křeče v podbřišku a píchání v kříži. V pondělí (30.10.) jsem to měla dostat, ještě v sobotu byl TT negativní. Říkala jsem si, že se mi jen rovnají hormony po tom vysazení a nic to nebude. Další test jsem zkoušela ve středu a tam už byla slabá čárka. A pak i ve čtvrtek, pátek a sobotu. Objednala jsem se k dr kvůli těm neustávajícím bolestem břicha. Udělala mi UTZ, ale nic na něm - podle MS už jsem měla být 5+6tt. Tak mi aspoň vzala krev, ale řekla mi, ať si nedělám plané naděje. Každopádně druhý den mi sestřička do telefonu řekla, že v krvi je Hcg přes 800 a ať přijdu další den znovu na krev. Měli jsme strašnou radost, já i manžel. Dnes jsem si volala na výsledky a řekla mi "Hcg roste, ale ne tak moc jak by mělo, přijďte v úterý na UTZ". No mě ani nenapadlo se jí v tu chvíli zeptat, kolik teda ta hodnota vlastně byla ☹ Tak sedím doma a užírám se strachem, abych o to mimčo, které jsme vlastně neplánovali, ale tolik nás potěšilo zase nepřišla ☹ Podle MS bych měla být 6+2tt
@loupgarou No prave ze by takovy v tehu mel byt. Ja ho taky mela hned na dosah a tvrdej jak kamen :D
Jee, to je krasny 🙂 taky jsem dlouho cekala :D
Jinak to je fajn, ja se to vic bojim rict, kdyby nahodou :(
A jak jste to sdelili, normalka??
@misak48 :( jezisku :( to je smutny :( ale tak zase podle MS to taky neni nejjistejsi. Nevim jak dlouhe mas cykly a LF, ale muzes byt i mene. Jeste nehazej flintu do zita. Drzim palecky, moc na tebe myslim a dej vedet, jak si dopadla na UZ ❤
Dzim pesti
@tynka07 No taky se bojím, ale je pro mě horší to tajit a furt se hlídat...neprokecnout 😖
Přítel to pojal vtipně. Začal, že je to něco vážnějšího a na dlouho, tak už se tchýně hrozila co mi je. A pak jak řekl,že je to na 9 měsíců, tak už byla doma 😀
@misak48 Drž se! Třeba se to ještě pěkně rozjede. Ty neplánované překvápka jsou asi nejlepší, tak to musí vyjít 😉
Holky,tady jste asi prebornice na cteni testu, poradite? Myslite, ze je tohle vysledek z prvniho dne vynechani menstruace nebo je o mesic starsi (nejsem si ted jista, jestli to, co jsem povazovala za menses nebylo jen nekolikadenni spineni nebo zahnizdovani).
Udelam za par dni dalsi test a objednam se, ale vezmou me az kdo vi kdy... Dik za radu!
@loupgarou 😂😂😂 heeej, tak to je dobry 😂😂😂 to by taky slo 😂
@ssandy takhle tezko rict. Muze to byt pboje podle toho jak moc ti stoupa hCG. Zkus drazsi ClearBlue co nejdriv, ten ti to 100%zaruci. Bud budes mit cca 1-2_max 2-3 tak je to nove, ppkud 3+ tak uz z minuleho cyklu 😉
@anetahr rozhodne dej vedet 🙂
@katy48 Ahoj Katy, už ti ta čárka zesílila? Taky mi vůbec nesílí a sem z toho dost smutná a bojim se že to byl skutečně jen planej poplach... :/ příznaky žádný, ani těhotenství ani blížící se menstruace, ale 16DPO byl testík furt hodně slabounkej...dnes sem 17DPO, netestovala sem, řekla sem, že to radši nechám zas až na zítra, ale když vidim tady ty dálnice :/
Ahoj holky, nechcete udelat tajnou skupinku na fb? Uz jednu mame s holkama, co maji stejne stare deti jako mam dceru a je to super a prehlednejsi nez tady.
@paw ahojky, asi bych to zatím nechala tak.. Jeste budou maminky přibývat nebo nedejbože ubývat ☹ Tak až budeme mit třeba vsechny potvrzené alespon to 💝 🙂 ale jak chcete, záleží na ostatních 🙂
@lesjana nevěš hlavu, určitě to dobře dopadne... Dokud ti nerekne doktor, ze je neco spatne, tak nadeje porad je... Nevzdavej se...
@misak48 ahojky, je možné,že je těhotenství o něco mladší a proto nebylo na UTZ ještě vidět... Dej určitě v utery vědět, držím palečky...
@jaaaninda Děkuju moc za podporu, to čekání je hrozný :/ k doktorce sem chtěla jít až později, špatně se dostávám z práce a doktorku mám 200km, ale pokud to bude do neděle beze změny, asi budu muset nějakou výmluvu vymyslet a zajet za ní už tenhle týden...Popravdě sem ani netušila, jak moc si to miminko přeju, dokud mi nevyšel ten první pozitivní test 🙂
Diky noc za mila slova, v utery se urcite ozvu 🙂 ze nebylo nic na tom prvnim UTZ me neprekvapilo ani nevykolejilo. Vydesilo me az kdyz mi rekla, ze narust hcg neni tak velky, jak by mel byt. Stari se mi dost tezko odhaduje, protoze tezko rict, dva mesice po vysazeni antikoncepce jestli jsem mela MS pravidelnou nebo ne a o LF jsem se docetla az tady uz s pozitivnim testem, takze taky netusim. Ale uklidnuju se tim, ze ve 23 letech bez vaznych zdravotních problemu mam vsechny predpoklady, aby to bylo nakonec v poradku 🙂
Ahoj holky. Rada bych se pridala mezi vas, i kdyz jeste nejsem tehu, ale teprv snazilka. Ale jak tu plno holek uz psalo, rada bych se tu vypovidala 🙂 Jsem Katerina, je mi 26 let. S manzelem jsme spolu neco malo pres dv roky, z toho jsme manzele ted od konce sprna 🙂 Ja osobne teda nemerim BT a ovulku si hlidam jen priblizne podle aplilace na telefonu a podle pribliznych vypoctu. Ted mi vychazela ovulka na 15.10., coz asi v ten den kutecne i byla, protoze me k veceru chytla slabsi krec do podbrisku, ale do hodiny to preslo. A v ten den rano jsme s manzelem meli sexik, bohuzel jsme si to nemohli "pojistit", musela jsem na nocni.. A to odchazim prave driv nez se vraci manza z prace.. Tak jsem zvedava, zda se konecne o dvou letech zadarilo nebo ne.
Jinak moc gratuluji cerstvym tehulkam 🙂

Ahoj holky, co si myslíte o tomto testu?