TP červenec 2018 (jsem v tom? 😮 )
Ahojky ,,snad,, těhulínky 🙂
zkládám tuto diskuzi, aby jsme se mohli společně kochat výsledkama, pomáhat si v potížích a i pro nejkrásnější spolutěhulkování 🙂
Vkládejte testy, grafy, fotky, příznaky, no prostě cokoliv, o čem se dá skvěle bavit.
Doufám, že se tu sejdeme a všechny dorazíme skvěle až do cíle.
PS.: gratuluji k //
@elwe 😂😂😂 ja taky nechtela, jenze mne vylekali ty tri posledni, ze jsou stejny, tak jsem vcera jeste jednykoupila :D ted mam klid na dusi :D a hlavne jsem je chtela mit. Bych si ty testy koupila treba za dva tydny :D, abych je tam mela. Ale co, dulezity je, ze vis o tom, ze mimisek tam je. Ty carky nejsou pak az tak smerodatny 🙂
Ty jdes na kontrolu v to utery??
@tynka07 děkuju za podporu, ale už to pomalu vzdávám :/ dneska ráno jsem testla znovu a je to pořád jen uplnej duch, tak na úrovni toho tvého první...skoro bych řekla že dneska ještě o malinko slabší....Podle ovulace bych měla být 4+4 (18DPO), to už by musela být pěkná čárka...Zkoušela jsem různé značky a na všech stejně nevýrazný duch. Ovulaci vím dost přesně, protože jsem měřila teplotu a měla jsem vzorovej graf. Jediný čím sem se uklidňovala bylo, že sem měla pocit, že se mi vajíčko uhnizďovalo až kolem 11DPO, kdy jsem měla malinké píchání v podbřišku, lehounce jsem špinila a jednorázově klesla i teplota, ale teď už je to i tak dost dlouho, aby nějaká změna na testech byla znát...
@lesjana teda, to je divny, ale i tak ti muze jen pomaleji rust hCG. Dej tomu par dni a uvidis, treba jeste stoupne. Zkus i zitra nejak zmerit teplotu, ale pokud neklesa a MS nedochazi, tak bych to spatne nevidela ;)
Moc na tebe myslim 🍀🍀🍀
@elwe jee, ja taky :D uz se nemuzu dockat na potvrzrni a snad bude i srdicko ❤ v kolik jdes?? A kolikaty tt budes??
Já se krásné dálnice dočkala 6+3 🙂, ještě nám jeden test na příští týden 🙂 k doktorovi půjdu poprvé az 27.11. To je ještě daleko ☹ To budu 8+1
@tynka07 jojo videly jsme se i na snazilkach 🙂 vim ze jste mi tam radily plno uzitecnych rad, ale ono je pro nas docela tezke mit sexik v nejaky konkretni den a obzvlast kdyz jsem se ted s manzelem prakticky dva dny pred ovulkou mijeli.. Kdyz on prisel domu z prace, ja byla uz v praci na nocni.. A v den ovulky jsme meli sex rano a ovulka probehla nejspis az vecer podle "bolesti". Navic tu nejsem jen pro rady, ale spis se i malinko vypovidat.. Doma nemam nikoho, s kym bych se o tom mohla bavit a pak me plno veci docela trapi zbytecne, kdyz to ze sebe nedostanu ven..
@elwe ja az na druhou a dle ovu 5+3 teprve :/
A kdyz tam ❤ nebude, tak asi za tyden znovu ze?? To jsem zvedava, jak to reknu v praci :/ tam taky jeste nechci aby to vedeli :D ach jo :D... Ale tesim se tesim ❤
@arevb ale zase super, ze budes mit jistotu srdicka. Ja ted 5+3 a to toho asi moc neuvidi :(
@kaitinka to je pak tezky, ono vyvarovat se radam je hak vyvarovat se poceti. Hold plodne dny se bohuzel nenastavi tak, jak si prejes, ale musis se podridit. My na tuto metodu taky pristoupili z duvodu necasu. A diky ni cekame, bez buh vi, kdy by byla. A jinak drzim palce at se zavede. Kamaradce se taky povedlo na den ovu, ale neni to tak casty, je to spis tezky a hodne o stesti 🍀
@tynka07 to je prave to. Ja zacala pit kontryhel, brat listovku, koupila jsem i manzovi caj na podporu. Jenze tezko resit neco, kdyz manzel na ten caj zapomina kdyz mu ho neudelam ja sama. Navic tezko mit sex i v nejaky konkretni den, kdyz je manzel posledni dobou hodne unaveny z prace, i kdyz se mu z jedne strany nedivim. Maji toho ted v praci hodne.. Navic on to chce nechat na osudu, ale ja bych to uz opravdu rada resila nejak vic, citim ze se to jen tak "samo" nepovede jak si mysli on.. Bud ho nejak premluvim, aby to resil se mnou nebo ja se budu muset nejak smirit s tim, ze se mimca jen tak nedocame.. :(
@kaitinka pokud sex nebude v pravou dobu, tak muzes pit a brat co chces, to te neoplodni 😩 .
My jsme toho taky meli hooodne a nevychazelo nam to. Ted jsne si rekli, ze to zkusime jeden den (ten spravnej) a je to :D mozna i stigro, ale je to hodne o nacasovani. Prpste se poddat. a jestli chlap cuka, tak ho nejakou dobu nech. Taky sem to tak mela a pak zacal s tim chodit sam 😳
@lesjana Copak máš se štítnou, jestli se můžu zeptat? Já si tam volala,že potřebuju na kontrolu a řekli mi,že mají termín na červenec, jestli to stačí 😂
@kaitinka někde jsem četla,že ideální to je 2 dny před, v den a 2 dny v době, kdy si myslíš že máš ovulaci. Tak jestli bude mít manžel sílu, tak to zkuste 🙂
Jinak teda začínám být ráda, že jsem na nemocenské. Jsem utahaná jak kotě a furt mě bolí v podbřišku ☹
Koukam, ze tu nemam asi co delat, jak to tady tak ctu.. Tak se mejte krasne a vsem preji hodne stesti a at vse probiha tak jak ma 👍 🍀
@tynka07 moc děkuju za podporu, stále ještě doufám, že to nebyl jen planý poplach :/ i když ty testy teda vypadaji fakt zoufale...:/
@loupgarou mám hypofunkci štítné žlázy, ale zaléčenou, beru letrox už tak 10let určitě...Ale na poslední kontrolní krvi mi vyšla i tak trochu vyšší hodnota, tak teď když sme se začli snažit, tak sem si říkala, že se konečně někam objednám a nechám to zkontrolovat.
@tynka07 ahojky Tynus, hele je mi zle hrůza hruzouci.. jak nonstop kocovina:((( a copak tyy
Ahoooj, některé už znám ze skupiny, ale říkám si, že bych se přidala ještě sem.. Můžu? Jsem Míša, 34 let, třetí mimi na cestě. Máme devítiletého Denise a osmiletou Márinku. Těhotenství mám potvrzené od doktora, ale zatím bez srdíčka. Na UZ jdu 4.12. 🙂

@lesjana ono je to lepší počka, mne třeba sílil až druhý den, teď 2 dny pauza a byl snad slabší :( , tak jsem zase počkala a dnes má vytoužená doopravdická dálnice, takže rozhodně počkej ;) ono se to zvedne. hCG stoupá pomaloučku ze začátku. Až kolem 6tt vystoupá hoooooodně. Určitě bude vše v pořádku, uvidíš.
@paw ahojky, asi super nápad 🙂 taky máme jednu skupinku, kde jsme s holkama od dcerky a je to super skupinka 🙂 tak nechceš založit?? Moc se tu v tom nevyznám :D Ale asi bych ještě chvilku počkala, než se to stabilizuje :D
@misak48 určitě bude vše jak má, jen hold, když se to neví určitě, tak chvíli počkáš a pak už tam vidět bude, uvidíš. A jak píšeš, jsi mladá v tomhle věku je největší pravděpodobnost, že vše bude, jak má.
@kaitinka ahojky, děkuji za gratulku 🙂 a tebe už znám ze snažilek. První co bych sama doporučila, tak je rozhodně sex nenechávat na den ovulace, ale před ní. Neříkám, že oplodnění není možné, ale je to docela nepravděpodobné. Spermie nějakou dobu cestují až do vaječníků a tím že vajíčko má jen určitou dobu na oplodnění, tak to prostě nemusí stihnout. Nejlepší je mít sex den před ovulací. A díky tomu se dostávám k druhému bodu. Vím že se snažíte delší dobu, tak bych ti doporučila měřit tu BT, ať máš jistotu, kdy ovu je a tím se i trefíte krásně tam kam máte. Poznáš lépe sama sebe a uvidíš, že se taky rychleji zadaří, držím palce, ale vím, že jsem ti toto už jednou i psala