TP červenec 2018 (jsem v tom? 😮 )
Ahojky ,,snad,, těhulínky 🙂
zkládám tuto diskuzi, aby jsme se mohli společně kochat výsledkama, pomáhat si v potížích a i pro nejkrásnější spolutěhulkování 🙂
Vkládejte testy, grafy, fotky, příznaky, no prostě cokoliv, o čem se dá skvěle bavit.
Doufám, že se tu sejdeme a všechny dorazíme skvěle až do cíle.
PS.: gratuluji k //
@astyna dekuji za utechu, ale zacinam se pomalinku smirovat s tim, ze to u nas jen tak nepujde a ze si na vytouzene mimi jeste dlouho pockame. Nejednou to vypadalo nadejne u nas a ms stejne vzdy nakonec prisla... Jen kvuli tomu mam obcas depky a nemam si o tom s kym popovidat...
Ahoj holky tak já mam taky termín v červenci 2018. Jsem 7+4 podle ms. Zatím to ví jen manžel a ségra. 😁 Těhotenství mam už potvrzené a další kontrolu mám 29.11. Už aby to bylo. Pak to oznámíme rodině a v práci. 😊 Na fb máme skupinu Sluníčka 2018 ☀
@coreprincess No diky bohu to tak hrozne nemam :( ale boli spis podbrisek :( docela dost. No cekam na tu prohlidku co a jak. Co v praci, jak to zvladas??
@coreprincess ahojky, no je to docela fajn, uz mi neni tak blbe, ale boli spodek. A jak to s tim zvladas v praci??
@katy48 to moc gratuluju 🙂
U mě se bohužel happyend nekoná :( před hodinou sem začla krvácet a mám velký křeče jako první den MS, jen silnější, takže jsem určitě potratila :/ Takže si tu teď bulim v posteli a čtu diskuze, co mě čeká teď :(
Takže se s touhle skupinkou loučim a všem Vám strašně držim palečky ať vám ty vaše miminka krásně rostou 🙂
@katy48 děkuju,ale s mým rozházeným tělem tomu moc nevěřim...
Sem si říkala, co by to bylo za zázrak, že by se mi podařilo otěhotnět takhle rychle bez problémů.... a už se to vysvětlilo :( zázrak se opět nekonal :/
Ale už končim, nechci být negativní v téhlé krásné pozitivní skupince 🙂
Moc se držte holky! 🙂
@lesjana Bohužel k tomuhle tématu patří i to negativní 😢 ale nic se neboj, my se s pritelem snažili pres rok a půl a až teď jsem poprvé měla ovu sama od sebe. V CARu uz mi nabizeli umele oplodneni a tech hormonu co mam v sobe az beda. Takže vím co myslíš tím rozházeným tělem, ale věř mi že to půjde a u většiny z nás není ještě jistý jestli je vše ok takže je možný že nebudeš smutná jediná. To k zivotu bohuzel patri ale ver ze driv nez se nadejes tu bude nova sance ktera uz vyjde
@lesjana to mě mrzí, drž se a nevěš hlavu :-* já se kdysi strachovala, že to u mě nebude jednoduché, nikdy jsem neměla pravidelnou ms (cyklus kolem 60 dnů) a malý se povedl ve druhém cyklu po vysazení. A teď po porodu a kojení byla tohle moje třetí ovu za tento rok.. Určitě se vam brzo zadari, držím palečky :-*
@lesjana to je mi lito, ale babicka rikavala, ze tyhle veci se dejo, kdyz by male nebylo zdrave, tak nez aby meli rodice starosti, tak odejde a necha prostor zdravemu.
Spousty sil, vyplakej se, at se ulevi a pak s plnym elanem do dalsiho snazeni.
A ma mala rada, s uhnizdenim (zvetsenim endometroa, aby se vyjicko udrzelo) je nejlepsi drmek ;) ppsilnuje i ovulaci (usmernuje hormony do rovnovahy).
Spousty stesti ❤🍀🍀🍀
@mi83 joo takhle. 😊 tak to už chápu 😊
@tynka07 tak já když byla na gynde tak se me ptal na poslední ms, tak jsem mu ji řekla a že kdyby chtěl vedet i ovulaci tak mu jivrekl, tak prej jsem s ní. 😃 Povídali jsme si o bt a sam mi řekl že je to nejlepší metoda. 😊 No tak dle ovu jsem 7+5 tt taky 😁 je to možný? Ale podle toho co říkal dr tak jsem pochopila ze he mladší... No zo je fuk hlavně ať je v pořádku. 😊

@astyna Já vůbec netušim kdy by měla být menstruace, protože to byl můj první normální cyklus...po vysazení antikoncepce jsem 4 měsíce nemenstruovala vůbec, pak jsem dostala agolutin, odmenstruovala a za dva týdny sem dostala menstruaci znova :D No a po té druhé menstruaci už probíhal cyklus dle bazální teploty normálně, ovulace byla později 20. den cyklu a dneska jsem už 36. den cyklu. Takže délku 2. části cyklu netuším, neměla jsem ji kdy vysledovat...Lehké píchání v podbřišku, menstruační bolest a lehký špinění jsem měla 11.DPO, takže myslím že to mohlo být uhnizďování vajíčka... První test jsem dělala v úterý (14DPO) byl tam duch a od té doby stále stejný slabounký duch...dneska snad ještě slabší... Sice se snažíme chvilinku a tohle byl v podstatě první cyklus, takže asi nemůžu čekat, že bysme měli hned takový štěstí, ale když já se s tím prvním pozitivním testem už začala tak strašně těšit...Ta psychika je svině fakt :/