icon

TP červenec 2018 (jsem v tom? 😮 )

tynka07
11. lis 2017

Ahojky ,,snad,, těhulínky 🙂

zkládám tuto diskuzi, aby jsme se mohli společně kochat výsledkama, pomáhat si v potížích a i pro nejkrásnější spolutěhulkování 🙂

Vkládejte testy, grafy, fotky, příznaky, no prostě cokoliv, o čem se dá skvěle bavit.
Doufám, že se tu sejdeme a všechny dorazíme skvěle až do cíle.

PS.: gratuluji k //

lesjana
18. lis 2017

@astyna Já vůbec netušim kdy by měla být menstruace, protože to byl můj první normální cyklus...po vysazení antikoncepce jsem 4 měsíce nemenstruovala vůbec, pak jsem dostala agolutin, odmenstruovala a za dva týdny sem dostala menstruaci znova :D No a po té druhé menstruaci už probíhal cyklus dle bazální teploty normálně, ovulace byla později 20. den cyklu a dneska jsem už 36. den cyklu. Takže délku 2. části cyklu netuším, neměla jsem ji kdy vysledovat...Lehké píchání v podbřišku, menstruační bolest a lehký špinění jsem měla 11.DPO, takže myslím že to mohlo být uhnizďování vajíčka... První test jsem dělala v úterý (14DPO) byl tam duch a od té doby stále stejný slabounký duch...dneska snad ještě slabší... Sice se snažíme chvilinku a tohle byl v podstatě první cyklus, takže asi nemůžu čekat, že bysme měli hned takový štěstí, ale když já se s tím prvním pozitivním testem už začala tak strašně těšit...Ta psychika je svině fakt :/

kaitinka
18. lis 2017

@astyna dekuji za utechu, ale zacinam se pomalinku smirovat s tim, ze to u nas jen tak nepujde a ze si na vytouzene mimi jeste dlouho pockame. Nejednou to vypadalo nadejne u nas a ms stejne vzdy nakonec prisla... Jen kvuli tomu mam obcas depky a nemam si o tom s kym popovidat...

janapuma
18. lis 2017

Ahoj holky tak já mam taky termín v červenci 2018. Jsem 7+4 podle ms. Zatím to ví jen manžel a ségra. 😁 Těhotenství mam už potvrzené a další kontrolu mám 29.11. Už aby to bylo. Pak to oznámíme rodině a v práci. 😊 Na fb máme skupinu Sluníčka 2018 ☀

janapuma
18. lis 2017

A moje testíky a graf. První duch 10dpo. Pěkně se mi klepaly ruce když jsem ho uviděla a vůbec tomu nevěřila. 😊

mi83
18. lis 2017

@janapuma 7+4 jsem podle MS taky. Ale ve skutečnosti je to míň 🙂

tynka07
autor
18. lis 2017

@coreprincess No diky bohu to tak hrozne nemam :( ale boli spis podbrisek :( docela dost. No cekam na tu prohlidku co a jak. Co v praci, jak to zvladas??

janapuma
18. lis 2017

@mi83 no ja nevim jak to počítat podle ovu. Tu jsem měla 16dc. Uvidíme co řekne utz a doktor. 😊

tynka07
autor
18. lis 2017

@coreprincess ahojky, no je to docela fajn, uz mi neni tak blbe, ale boli spodek. A jak to s tim zvladas v praci??

tynka07
autor
18. lis 2017

@janapuma 😂😂 taky tak, jen 11DPO :D sem byla uplne nadsena a hlavne pp tech nezdarech sem vubec neverila, ze se to deje me 🙂
A co by rrkl, mooooc gratuluju, vse je naprosto v poradku ❤

tynka07
autor
18. lis 2017

@janapuma jinak na pocitani dle ovu tomas: den ovulace je 2+1
Ja dle ovu mam 5+0 a dle MS 5+4 a to jsem zvedava co na to jeste gyndar 🙂

A co, jaky to bylo??? A co srdicko?? <3

mi83
18. lis 2017

@janapuma Myslela jsem to tak, že já jsem měla ovu o hodně dnů později 🙂 Pravděpodobně podle všeho... 🙂

katy48
18. lis 2017

@lesjana Buď v klidu já jsem 17DPO měla taky jen slabší čárku ale za 2 dny na to o hodně zesílila. Takže buď naprosto v klidu a otestuj 19DPO a uvidíš. Fak ty změny jsou videt až ob den. Prikladam fotky ze 17DPO a z 19DPO

lesjana
18. lis 2017

@katy48 to moc gratuluju 🙂

U mě se bohužel happyend nekoná :( před hodinou sem začla krvácet a mám velký křeče jako první den MS, jen silnější, takže jsem určitě potratila :/ Takže si tu teď bulim v posteli a čtu diskuze, co mě čeká teď :(

Takže se s touhle skupinkou loučim a všem Vám strašně držim palečky ať vám ty vaše miminka krásně rostou 🙂

katy48
18. lis 2017

@lesjana To je mi strašně moooc líto, ale hodně holek psalo že se jim to povedlo hned další měsíc tak treba to bude i tvůj případ a místo v cervenci budes v srpnu 😉 drž se a věř že to vyjde

lesjana
18. lis 2017

@katy48 děkuju,ale s mým rozházeným tělem tomu moc nevěřim...
Sem si říkala, co by to bylo za zázrak, že by se mi podařilo otěhotnět takhle rychle bez problémů.... a už se to vysvětlilo :( zázrak se opět nekonal :/
Ale už končim, nechci být negativní v téhlé krásné pozitivní skupince 🙂
Moc se držte holky! 🙂

katy48
18. lis 2017

@lesjana Bohužel k tomuhle tématu patří i to negativní 😢 ale nic se neboj, my se s pritelem snažili pres rok a půl a až teď jsem poprvé měla ovu sama od sebe. V CARu uz mi nabizeli umele oplodneni a tech hormonu co mam v sobe az beda. Takže vím co myslíš tím rozházeným tělem, ale věř mi že to půjde a u většiny z nás není ještě jistý jestli je vše ok takže je možný že nebudeš smutná jediná. To k zivotu bohuzel patri ale ver ze driv nez se nadejes tu bude nova sance ktera uz vyjde

ssandy
18. lis 2017

@tynka07 jj diky, to me nenapadlo. 🙂 Zitra udelam jeste jeden a objednam se na KO.Snad nebudu cekat dlouho.

loupgarou
18. lis 2017

@lesjana Achjo 😔 Drž se a až se to povede, tak nám tu dej vědět! Držím palce, aby to bylo co nejdříve 🙂

jaaaninda
19. lis 2017

@lesjana to mě mrzí, drž se a nevěš hlavu :-* já se kdysi strachovala, že to u mě nebude jednoduché, nikdy jsem neměla pravidelnou ms (cyklus kolem 60 dnů) a malý se povedl ve druhém cyklu po vysazení. A teď po porodu a kojení byla tohle moje třetí ovu za tento rok.. Určitě se vam brzo zadari, držím palečky :-*

tynka07
autor
19. lis 2017

@lesjana to je mi lito, ale babicka rikavala, ze tyhle veci se dejo, kdyz by male nebylo zdrave, tak nez aby meli rodice starosti, tak odejde a necha prostor zdravemu.
Spousty sil, vyplakej se, at se ulevi a pak s plnym elanem do dalsiho snazeni.
A ma mala rada, s uhnizdenim (zvetsenim endometroa, aby se vyjicko udrzelo) je nejlepsi drmek ;) ppsilnuje i ovulaci (usmernuje hormony do rovnovahy).
Spousty stesti ❤🍀🍀🍀

janapuma
19. lis 2017

@mi83 joo takhle. 😊 tak to už chápu 😊
@tynka07 tak já když byla na gynde tak se me ptal na poslední ms, tak jsem mu ji řekla a že kdyby chtěl vedet i ovulaci tak mu jivrekl, tak prej jsem s ní. 😃 Povídali jsme si o bt a sam mi řekl že je to nejlepší metoda. 😊 No tak dle ovu jsem 7+5 tt taky 😁 je to možný? Ale podle toho co říkal dr tak jsem pochopila ze he mladší... No zo je fuk hlavně ať je v pořádku. 😊

janapuma
19. lis 2017

@lesjana jak píše Tynka, takové věci se dějí. ☹ A určitě lepši teď v začátku než později. Ale chápu že to moc bolí. Přeji mnoho sil a štěstí. 🍀❤ P.S. Drmek je fakt super! 👌

mi83
19. lis 2017

@lesjana Moc mě to mrzí, ale jak psaly holky, mělo to tak být :( Z nějakého důvodu... Ať je ti co nejdříve líp :*

tynka07
autor
19. lis 2017

@janapuma ty jo, tak to mas super cykly. A ja si taky rikam, ze to je nejlepsi metoda :D mas to snad nejjistejsi :D a bylo to srdicko? Jinak je jedno, jestli vypada mensi, hlavne, ze jste v poradku 💕

tynka07
autor
19. lis 2017

@janapuma joo a na kdy ti vypocitel termin?? 🙂

janapuma
19. lis 2017

@tynka07 on vůbec nic neříkal 😒 ale ja ho viděla problikávat ❤ termín mi jeste neřekl, no příště se vyptám na všechno co půjde. 😁

janapuma
19. lis 2017

@tynka07 ale kdyby bylo něco v nepořádku tak by mi určitě řekl 😊

janapuma
19. lis 2017

@tynka07 jo a taky mi říkal ze toho 29.11.mi vystaví průkazku 😍

tynka07
autor
19. lis 2017

@janapuma jo ,takhle. No ja se bojim, ze me nekam posle :D az se budu porad ptat 😂😂😂. Ale to je jasne, ze je vse v poradku ❤. A o fotecku sis asi nestihla rict co? :D to ja hodne zapominala 😂😂
A tehuprukazka? Tak to ji budes mit uz za chvilicku 😘😘😘

tynka07
autor
19. lis 2017

@janapuma jo a ty jsi sem davala mazev te fbstranky?? A kdyz do ni vstoupim, nevis, jestli to uvidi mi pratele na fb?? To nych nerada jeste

Strana