icon

TP červenec 2018 (jsem v tom? 😮 )

tynka07
11. lis 2017

Ahojky ,,snad,, těhulínky 🙂

zkládám tuto diskuzi, aby jsme se mohli společně kochat výsledkama, pomáhat si v potížích a i pro nejkrásnější spolutěhulkování 🙂

Vkládejte testy, grafy, fotky, příznaky, no prostě cokoliv, o čem se dá skvěle bavit.
Doufám, že se tu sejdeme a všechny dorazíme skvěle až do cíle.

PS.: gratuluji k //

janapuma
19. lis 2017

@tynka07 nn neuvidí 🙂
O fotku jsem si neřekla, bohužel. Ale příště už ji chci. 🙂

sarka2009
19. lis 2017

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? 😉
Jsem v 6 týdnu. Těhotenství potvrzeno z krve, hcg přes 1000, na ultrazvuku to zatím nebylo skoro vůbec vidět. K doktorovi mám přijít 30.11. To čekání je šílený. Všem Vám moc držím palce ať to vyjde !!!!!

loupgarou
19. lis 2017

@sarka2009 Ahoj, no jasně, přidej se 🙂 Můžeme tady šílet asi všechny dohromady 😀

Teď jsem měla na návštěvě kamarádku, která je v 5. měsíci a vůbec nic neřeší. Prý na to často zapomíná a vzpomene si až, když se nemůže dobře ohnout k botám😂

tynka07
autor
19. lis 2017

@sarka2009 ahojky a vítej, jsem tez 6tt (dnes sem zacala) a cekam do stredy na prvni kontrolu 😍 a i to mi prijde strasny :D
Cekas prvni??
@loupgarou hmm :D taky dobry :D asi bych to brala misto toho meho magoreni 😂😂

sarka2009
19. lis 2017

@tynka07 Já začínám zítra 6, to jsme na tom skoro stejně, poslední ms jsem měla 15.10.
Už máme doma kloučka 8 let :kissing_heart
Je mi 34 a že otěhotním mě ani nenapadlo. Mám endometriozu a za sebou 8 x umělé oplodnění.

sarka2009
19. lis 2017

@loupgarou To bych taky chtěla nic neřešit 😉
ale zatím to vůbec nejde 🙂

tynka07
autor
20. lis 2017

@sarka2009 jezisku, tak preji spousty sil ... A to se vam povedlo klasicky??
Jinak mne je 25 a doma mame 4.letacku ❤ a miminko jsme si mpc prali 😘

tynka07
autor
20. lis 2017

@sarka2009 jo a MS 11.10. ale spis se drzim data dle ovulace :D

sarka2009
20. lis 2017

@tynka07 Jo klasicky se to povedlo 😀ale mam z toho strach, protoze loni se to taky povedlo a nakonec jsem musela na revizi, mela jsem prazdne plodove vejce bez emrya ☹

tynka07
autor
20. lis 2017

@sarka2009 :( to je mi lito, ale ted to urcite klapne. Beres listovku?? Ta je dulezita pro spravne deleni bunek 🙂 Myslim na tebe, jak jsem psala i zazraky se deji 🙂

sarka2009
20. lis 2017

@tynka07 jo jo beru listovku 🙂

ssandy
20. lis 2017

Tak za tyden na kontolu na ultrazvuk, aspon konecne poznam, jestli jsem v 9tt nebo 5tt. Tak jako tak snad to bude cervenec,i kdyz klidně bych rodila i driv nez ve 40tt,v tom vedru to nebude nic moc. 🙂 Jak to prozivate, je vam nekomu zle?

astyna
20. lis 2017

@ssandy

? to bys měla hned poznat podle testů, v 9.tt už jsou jasné dálnice, v 5.tt to ještě můžou být jen světlé čárky...to je hodně velké rozpětí.

Já jsem rodila v 37.tt a zrovna jsem chytla ty letošní pařáky :D

iv_ka12
20. lis 2017

Ahoj holky jak prožíváte nevolnosti? mě je dneska zle až to hezké není.. Snad jsem nechytila nějakou viroozu..

coreprincess
20. lis 2017

@tynka07 hele naštěstí docela dobrý neměla sem takový nával lidi tak to ani šlo.. ale v pa,so,ne se asi zblázním. Fuuuuu.. mam šílený chutě na jídlo a hned jak si ho udělám hned mě to přejde a jedla bych něco jiné. A mam strašně špatne spaní. Jinak doma už se to ví a malej to řekl tchýni a ta měla teda reakci

elwe
20. lis 2017

@ssandy Nevolnosti prožívám špatně, je mi blbě celej den, jen občas když se najím tak se to zlepší. Ale dost špatně snáším mhd, a cestuju každej den, a musím to vydržet aspoň do Vánoc. A co ty, už tě taky trápí?

sarka2009
20. lis 2017

Ja bych holky furt spala 🙂
klidne cely den.
Jinak mi je spatne od zaludku, chute zadne.

jaaaninda
20. lis 2017

@ssandy já po zkušenosti si dřívější porod teda nepřeju.. Rodila jsem 35+4tt.. Sice to už je docela pěkné, ale i tak malej skončil kvůli špatné adaptaci na JIPu ☹ nevolnosti zatím nemám, jen když dlouho nic nesním,tak mi začíná byt trochu mdlo.. V předchozím těhu jsem měla jen nechutenství a asi od toho 7-8tt.. Ted jsem 7tt,tak uvidime, jestli ještě začnou nebo ne...

tynka07
autor
20. lis 2017

@ssandy :D velmi zajimavy :D a prvni test, co sis delala, mas foto?? + kdy sis ho delala. Ono staci i to, ze si mohla mit hooodne posunutou folikularni fazi a diky tomu se MS nedostavila. No fakt je to orisek 😂
Jinak ted zovna nevolno, ale uz jen slabe, bylo hur :D
A ten TP... Holku jsem rodila v zari r.2013 a nosit ten buben pres srpen bylo desny, zavodnena jak meloun, furt jsem byla ve sprse. No des. a ted jsou takovy cervence :O no potes koste :D prpto jsem chtela i driv. Ale rekli si cervenec, tak cervenec 😂
@iv_ka12 virozu nazvem tehotenstvi 😂😂😂 hele hodne sem cetla o lizatkach ci bonbonech proti nevolnostem. Jinak ja sem minuly tyden nenadelala nic. Jen sem se modlila, at nezvracim 😂
@coreprincess tak opatrne, ja cekam na tu kontrolu a taky zacnu resit praci. Ted se mi snazi pomoct, ale jsem jak hypochondr : strevni chripka, bolest zad, migrena :D musej mne milovat. Tak az prijdu prpste s verdiktem :D A co teda na to tchyne a i chlap??
@sarka2009 o spani mi ani nemluv. Dneska v praci oci jak golfovy micky, furt zivam a jsem totalne neschopna :D . Uz aby mne to preslo a byla jsem ready :D
@jaaaninda teda naprpsto chapu. Porad rikam, ze radsi vydrzet a donosit i pres vse, nez driv. Ja rodila 40+6tt a mela jsem dost, ale i tak radsi to, nez driv. Toho se strasnw bojim :(
A popsala jsi to dobre, ne nevolnosti, ale nechutenstvi ted mam. Jim fakt jen z hladu

adelajda89
20. lis 2017

Ahojte, mně začalo být šoufl včera večer a s menšími přestávkami je mi tak nepřetržitě. Je to takový zvláštní, že vlastně nevím, jestli mám hlad, nebo je mi blbě 😀 teď večer jsem snědla tři suché rohlíky, když ho jím a sním, tak dobrý, ale za chvilku je to zase zpátky 😎 jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet...

arevb
20. lis 2017

Já na nevolnosti čekám 🙂, u prvního těhotenství mi už touto dobou bylo blbě.

tynka07
autor
20. lis 2017

Holky ty bolesri podbrisku jsou fakt mazec. Sem dneska nesla chvilku plnou krabici nakupu a tak me to chytlo, ze jsem sla do kolem a prestalo to tak po pul hodine v leze :( snad je to jen to roztahovani. A ta unava je druha vec, furt bych jen a jen spala :D

sarka2009
20. lis 2017

@tynka07 ja mam taky ty bolesti v podbrisku, to je to roztahovani. Dnes mi zacalo byt blbe, je to divnej pocit a mam to cely den. Muzu to prirovnat jako po opici 😇 to jsou jako ty nevolnosti jo??? Pomaha mi jen pit studenou colu. Vubec tohle neznam, v prvnim tehotenstvi mi nic nebylo.

jaaaninda
20. lis 2017

@tynka07 teď mě podbřišek bolí tak nějak normálně (sem tam jak při ms), za to v prvním těhu mě braly šílený křeče, i mě budily ze spaní.. Jak jsem šla na nemocenskou, bo s tim jsem svoji praci delat nemohla,tak skoncily.. Shodly jsme se s ženskými, že to bylo kvůli otresum v praci... Ale kdo vi.. Zatím jediný příznaky mám únavu a vesmes mi je zima, sem tam zas horko...

jaaaninda
20. lis 2017

@sarka2009 tak každá to máme jinak.. Někdo zvrací několikrát denně, někdo jen po ránu, někdo vůbec.. Někomu je mdlo a točí se hlava.. Já v prvním nezvracela, ale kvůli nechutenství jsem mnohdy měla k obědu jen rohlík, bo jsem oběd nemohla ani cítit... Nejlepší bylo, kdyz jeden den jsem oběd snědla s chutí a druhý den mi bylo blbě jen z představy, že to jím 😀

ssandy
20. lis 2017

@astyna
@tynka07 holky, davala jsem sem test, je na str. 5,myslim.Na prvni den vynechani je to silny dost, dalsi jsem si udelala za 4dny a byl uplne stejnej. 🙂

Jinak ten termin, me by vyhovoval ten 38.tyden,posledni mesic byly muka.Ted bude vedro, do toho doma dvouletacka a nemame dostaveno. Jsem na 3mistech najednou a trochu me to stresuje. Jsem to necekala tak rychle, jeste treba 3mesice by se hodily, no co se da delat.
A jako zle mi je, minule jsem mela nevolnosti az do 6.mesice,ted si teda nemyslim, ze by to bylo lepsi. Na zacatku jsem zhubla 5kilo,takze i ten celkovej prisutek byl slabej. Ted jsem to teda ani nestihla dohnat, takze jestli zas pujdu s vahou dolu, tak se ztratim asi uplne.
Ja to zatim rekla jen muzovi a jedne kamatadce, zatim to nechci vytrubovat, co kdyby to nedopadlo.
Jinak na ty nevolnosti je dobry prubezne jist, prinejhorsim torecan nebo homeopatika, ale me nic z toho stejne nezabralo.

ssandy
20. lis 2017

Jinak se mi zda, ze uz to na sobe i vidim, vecer mam vypoukle a tuhe brisko, ale asi by to na me nikdo nepoznal.

arevb
20. lis 2017

@sarka2009 Jj jako celodenní opice, to jsem měla u prvního, teď zatím nic. Bylo by super, kdyby se mi to vyhlo 🙂 u prvního těhotenství jsem si mohla dovolit celý den prolezet. Teď s 2letou by to bylo náročné

coreprincess
20. lis 2017

DOTAZ HOLKY🙏
Za poslední rok sem byla na rodicaku 7333kc, po rodicaku nástup do práce 3.mesice kde byl příjem 17500hrubeho a nyní měsíc v práci kde mam 13000hr. Kdyby mě teď napsal doktor na rizikac..z čeho se mi počítá nemocenská? Z posledního roku, čtvrtletí nebo měsíce? Mam v tom guláš 😕🙄

coreprincess
20. lis 2017

Případně poradíte kolik by byla?

Strana