icon

V čem chodíte oblečené do poradny a na UZ přes bříško?

10. led 2020

Ahoj, jsem prvo rodicka, zajímalo by mě v čem chodíte oblečené do poradny na uz přes bříško? Děkuji

zdravuska1989
•
10. led 2020

Záleží jestli máš v poradně jen ultrazvuk, to bych šla normálně kalhoty a triko nebo tak, mě třeba dělají vždy i vaginální vyšetření, takže já chodím v šatech 🙂

puhelin
•
10. led 2020

Tricko, tehotenske kalhoty. UZ pres bricho jsem mela jen 3x. Rodila jsem v srpnu, postupne jsem chodila jen v tenkych satech, bylo mi ve vsem horko. Do porodnice jsem v noci prijela jen v satech a v pantoflech 🙂

autor
•
Autor odpověď smazal
•
zdravuska1989
•
10. led 2020

V každé ne, já mam třeba každou ale znám i holky co měly jen 3x 😉

autor
•
10. led 2020

@zdravuska1989 děkuji za odpověď, v poradně mají k dispozici UZ 🙂

jjasmina
•
10. led 2020

Já chodim klasika těhu kalhoty a triko, ultrazvuk mám každou poradnu tak sundám jen kalhoty.

gruyerre
•
10. led 2020

Vůbec to neřeším, něco na sebe hodim, je mi jedno zda kalhoty a tricko nebo sukni. Ale jednou jsem chtěla vyrazit v letním overálku 🙈, naštěstí jsem si to včas uvědomila a šla jsem se prevlect.

lstuchlova
•
10. led 2020

Je úplně jedno, kvůli čemu jdu ke gynekoložce, vždycky mám normálně kalhoty, v létě třeba sukni.

eleanora84
•
10. led 2020

já nosila hlavně už pohodlné legíny a delší top nebo šaty... vše mě už tlačilo a štvalo 😀

elesse
•
10. led 2020

Chodim tehu kalhoty, tricko a dlouhy svetr. Kdyz mi dela jen utz pres brisko, kalhoty staci stahnout na stehna, zbytek vyhrnout. Casto ale dela i klasicke vysetreni, tak jsem rada za svetr, ze nechodim polonaha

sobist
•
10. led 2020

Nikdy jsem to neřešila, ani na různá vyšetření (jen teda na glukózu jsem měla krátký rukáv, ať si dlouhý nemusím neustále vyhrnovat). Většinou byla k dispozici kabinka nebo paravan, takže jestli jsem měla tričko a legíny, nebo dlouhé tričko a kalhoty, nebo šaty, bylo to úplně jedno. Nicméně chápu, že ne každý je ochotný po ordinaci pobíhat jen v tričku, když na to přijde. 🙂

hermia
•
10. led 2020

Tehotenske leginy/kalhoty a tricko, v batuzku mam vzdy bavlnenou sukni kdybych sla na kozu.

areh
•
10. led 2020

Chodila jsem většinou v sukni, abych se nemusela celá svlékat.

dominika1986
•
10. led 2020

V zime jsem.nosila leginy a pres to silnejsi saty nebo ruzne tuniky a delsi svetry. V lete saty a pantofle nebo snadno vyzutelne sandaly.

leymea
•
10. led 2020

Nikdy jsem to neresila. 🙂

marketa1218
•
10. led 2020

Tak asi nejvíc záleží na tom v jakém ročním období jsi těhotná. Já jsem rodila v září, přes léto sukně a tehotenske tričko nebo tilko Za horšího počasí těhu kalhoty. 🙂 Většinou sandalky k tomu, prostě jak se citis.

lenka_tom
•
11. led 2020

Většinou si beru kalhoty, tričko a dlouhý cardigan, kdyby bylo potřeba sundat spodek.

eithelwing
•
11. led 2020

V tom, z čeho jsem se rychle svlékla. :D Normálně chodím na gyndu v sukni, je mi to příjemnější. Jenže s rostoucím břichem na sebe punčochy soukám docela dlouho a v parném létě jsem těhotná nebyla. 🙂 Takže jsem se na to vykašlala.
Ale zase při posledních týdnech, kdy mi dělali monitor, jsem v šatech nechodila, abych u sestřičky, kde všichni prochází, neležela s vyhrnutými šaty. 🙂

janule0123
•
12. led 2020

Tehu kalhoty a triko ... když mě dělal ultrazvuk přes bříško ... spodem neprobíhala kontrola-rikal ze jen v případě problému ... až ke konci v rámci nějaké větší prohlídky... jinak v kabelce sukně kdyby náhodou vyšetření spodem 😎