icon

V kolikátém týdnu se vám objevily strie?

lu_mik
21. únor 2016

Ahoj holky, asi už se to tady řeší v nějaké podobné otázce, ale zajímá mě, v kolikátém týdnu/měsíci se vám vytvořily strie? Jestli spíš třeba v polovině a pak už ne, nebo až ke konci... Ď 🙂 a krásný den všem! 🙂

blecha94
21. únor 2016

V sedmém měsíci. Do porodu mi popraskalo koplet celý břicho a boky.

leniczka23
21. únor 2016

Mě až v 9. měsíci, ale hrozně malinko a už to tak zůstalo, mám dvě pidi čárečky..

dashita001
21. únor 2016

Až v posledních týdnech před porodem, jak začalo břicho klesat dolů a taky těžknout ☺ Ale jen dole na břiše a boky.

dc2015
21. únor 2016

Asi dva dny po termínu 🙂 Do termínu porodu jsem se radovala, že se tomu vyhnu 🙂 Po porodu už se to ale nezhoršilo.

petula1981
21. únor 2016

Dva týdny po porodu se mi udělaly na břiše. A to jsem se radovala, že celé těhotenství bylo bříško bez strií 😀

anakolut
21. únor 2016

Mně se dělají hodně teď, jsem 33. týden.

misisule
21. únor 2016

V těhotenství mě bříško jen občas svědilo, ale strie se mi v těch místech objevili až tak 14 dní po porodu ze dne na den. Byla jsem pěkně překvapená, nemazala jsem moc poctivě, ale po porodu by mě fakt nenapadlo že mám pokračovat.

xoriska
21. únor 2016

Rodila jsem 42+2, na to jak jsem vypadala před porodem jsem bříško měla extra velké a strie se mi neudělali vubec i když jsem mazala velmi nepravidelně, ale je to dáno především pokožkou. Některé ženy se můžou mazat od rána do večera a strie mít prostě budou a některé i když o krém ani nezavadí je mít nebudou...

ninad
21. únor 2016

U první jsem nemazala a vůbec. U druhého mažu a od 8 m boky trochu, ale jak masiruju tak během toho mizi..takze jsem v klidu.se pak stáhnou zas.zustanoj ale zesvetlaj

zaneta238
21. únor 2016

Celé těhotenství jsem mazala jak šílená, po porodu jsem mazala dál. Do porodu jsem neměla jedinou strii,po porodu se mi udělaly na bocích stehnech,na prsou ☹ Ještě,že je nemám na obličeji 😀 .Takže jsem vyhodila tisíce za kremíčky a bylo to k ničemu.Prostě záleží na pokožce...

mikilenka
21. únor 2016

Ahoj, já jsem nosila dvojčata do 36+4. Strie mi začaly asi v posledním trimestru. Měla jsem kůži na bříšku hodně napnutou, vypadalo to, že tam ani nemám žádný tuk. Ke konci už stačilo, abych kýchla a hned mě to štíplo, jak se udělala strie. Mazala jsem se pořád a vším možným, co kdo poradil, ale bylo to asi těmi dvojčátky. Každý má jinou kůži. Sestra měla bříško měkkoučké, miminko jsme tak chvíli hledali, kde vlastně leží 🙂 U mě bylo vidět, kde mají hlavičky, šly nahmatat lokty apod.
Ale stie mi nevadí, je to taková památka na kluky 🙂

cilkat
21. únor 2016

Po porodu, nebo kolem porodu. Ale jen na bocích.

lenbela
21. únor 2016

Žádné nemám, možná je to tím, že jsem XXL a pokožku na břiše opravdu nemám pevnou :D

nina8888
21. únor 2016

Az kolem 33tydne a na konci sim mala fialové cele bricho a popraskali mi stehna aj zadek ale ma par super krému a oleju domacich co s tema stiema dokazou zazraky🙂

karlajasmine
21. únor 2016

asi 2 dny pred porodem :D

shine2015
21. únor 2016

Az pred 3.porodem asi dve 2cm na boku jemne fialove a jinak az po porodu....svetle teda. A az po tretim.

weri1
21. únor 2016

první a poslední strie ve 40+1

bartovaandrea
21. únor 2016

Me se zacli objevovat az v 37tt, ikdyz jsem hodne mazala mutisolem, tak popraskalo... proste kdyz vam mimco naroste moc rychle narazove, tak brisko popraska, byla jsem z toho smutna, a nelibilo se mi to, rikala jsrm si ze jsem poznamenana na celej zivot, ale co se mi dcera narodila, tak to spis beru jako vyznamenani a urcite v lete nebudu mit cely plavky. Alespon je videt, ze jsem dokazala na svet privest clovicka 🙂 novej zivot, a jsem na ne hrda 🙂

andelka
21. únor 2016

V žádném. Sama se divím. Sice jsem mazala, poctivě, ale asi něco mezi nebem a zemí. Protože z dospívání mám čáreček dost.

adypro
21. únor 2016

V těhotenství žádné, drobné světlé strie mám na stehnech a bocích z puberty, ale nejsou moc vidět. Po skončení kojení ale trochu na prsách.
Musím říct, že jsem ale celé těhotenství poctivě mazala břicho mandlovým olejem, žádné drahé krémy, jen olej.

axlaranda
21. únor 2016

37tt, uz jsem myslela, ze se mi to vyhne...

jessika
21. únor 2016

NIkdy. Nemazala jsem vůbec. A přitom z puberty nějaké mám.

lendulina
21. únor 2016

někdy od 33. týdne asi.. ale poctivě jsem mazala od začátku, udělaly se jen dole nad pipkou 🙂 a kdo ví, co ještě za čtyři týdny přibyde

babanci
21. únor 2016

Byla jsem těhotná 3 x,mazala jsem občas jen při posledním těhu mandlovým olejem a strie vůbec nemám.

floresta
21. únor 2016

Asi 1,5 měsíce před porodem a s druhým dítětem se ještě rozlezly výš po břiše.