icon

Výběr nejhezčí dvojice jmen: Matyáš, Mikuláš, Mathias, Tobias?

annaarazim
31. pro 2021

Dobrý den, prosím o radu… nebo spis mě jen ze zajímavosti zajímá jaká dvojice jmen se vám líbí více.😊😊
Mockrát děkuji.🙏

Strana
z3
orchidis
2. led 2022

@annaarazim Jestli vám nevadí, že jich bude ve třídě 8, dejte klidně kterékoli. U syna ve třídě jsou prakticky jen tato jména, proložená ještě několika Sebíky. Za mě katastrofa. Naproti tomu má syn klasické, staré, biblické jméno a je s ním ve třídě sám, ačkoli je považováno za velmi běžné 🙂.

rebe
2. led 2022

@vh1610 Já se jí dlouho bránila, ale teď to jméno miluju. Jmenovkyně fakt jen potkáváme, v restauraci, u doktora... A už několikrát mi někdo řekl, že jednou taky touží mít Jasmínku ❤️

jupiter2013
2. led 2022

@esmeralda11 , přesně , také se mi nelíbí vyloženě hony na klučičí jména končící - áš. Jan, Vojtěch, Jiří, Jakub, Adam, Maxim, Sebastian, Michal, David, Daniel,...jsou také hodně slyšet , ale stále dokola čtu, jak jsou -všude Matyášové a spol. Až to může rodiče hodně mrzet a urážet. Každý ať si pojmenuje dítě podle svého, jak to cítí a když chce někdo radit ve výběru jména, ať to dělá trošku citlivěji a s pochopením.

jupiter2013
2. led 2022

@annaarazim Matyáš a Tobiáš 🙂 nebo Mikuláš a Tobiáš

klarkablaha
4. led 2022

nejvíc se mi k sobě hodí ta poslední 🙂 ale dobře se to plete podle me

loylii
4. led 2022

@jupiter2013 chudáci deti, už takhle budou mít spoustu věci stejných a ještě si je budou plést..

Strana
z3