icon

Vybrat jméno pro dceru: Kamila nebo Jana?

katerinka92
11. kvě 2024

Holky, už se blíží termín porodu, já sice tašku do porodnice zabalenou mám, ale chtěla bych tam jet už s vybraným jménem. S manželem jsme nakonec dospěli ke dvou jménům a to Janička nebo Kamilka. Kamila mi přijde zajímavější a Jana je víc taková univerzální a tvárná. Můžete mi prosím poradit, co se vám líbí víc 😁 mě by vaše názory trošku pomohli si to utřídit

Strana
z3
vanocni_stromecek
12. kvě 2024

Z těchto dvou jmen určitě Kamilka.

eldoradoh
13. kvě 2024

@suzanna123 přesně.. Kroutím hlavou nad tím, co se tady člověk nedozví.
A zprznit se dá asi každé jméno.. ☹

Za mě Kamila! Ne až tak obvyklé, svěží jméno!

evelin1251
13. kvě 2024

Mě se se z těchto dvou jmen líbí Jana, říkala bych ji Janko nebo Janinko.

eviicka
13. kvě 2024

@rendaam 😀 díky za rozšíření obzorů 🙂
tohle jsem neznala, přesto to je krásné jméno

mischalinka
13. kvě 2024

@katerinka92 Příjmení rozhodnout nepomůže? 🤔 Jinak za mě Kamila 👍 Znám jedinou, moji kamarádku, všichni jí od dětství říkáme Kamčatko 🙈😁

candat
13. kvě 2024

@mischalinka mě teta říká Kamilčátko 🙂.

oveckaluky
13. kvě 2024

@katerinka92 Kamarád má dceru Kamilu, po mamince. Když byla malinká, říkal jí Heřmánku (podle lidového názvu heřmánku), přišlo mi to krásný. 🙂

oveckaluky
13. kvě 2024

A kamarádka má dceru Janu, a tam o jméně rozhodlo to, že oba rodiče milovali jako děti Karafiátovy Broučky - Janinka byla jasná. 🙂

katerinka92
autor
13. kvě 2024

@oveckaluky To je hrozně milý ❤️ Heřmánek ❤️

@candat Já jsem na zdrobňováni celkem jetá 😁 tak jsem zvědavá, jestli se uchýlím až takhle daleko 😁 , ale je to roztomilý

simcatom
13. kvě 2024

Kamila je moje mamka a Jana její kamarádka ze školy... 🙂 Kamilek moc lidí nedává

simcatom
13. kvě 2024

Ale zase aby se Kamilce neposmívali páč mojí mámě říkají KAKAMILKA

calvac
13. kvě 2024

@katerinka92 Kamila

katerinka92
autor
14. kvě 2024

@simcatom Já už doufám, že ten film je starý, že malý děti ho znát nebudou. A zase Kakamila není, tak urážlivý.

kamini
14. kvě 2024

Taky jsem Kamila a jméno se mi strašně nelíbilo, i když spolužáci vždy spíše chválili. Znám za život cca 3 jmenovkyně ( starší paní, v mém věku a dítě ), není nás mnoho. Až nedávno jsem mu přišla na chuť a teď ho mám ráda, uvažovali jsme dát i dcerce 🙂 Jinak mi říkali : Kami, Kamko, Kamčatko, Milko, rodina Kamčo. Jo, je krásné, mamka mi vždycky říkala, že to jméno milovala 🙂

simcatom
15. kvě 2024

@katerinka92 no jo ale děti jsou v dnešní době zlé některé

wendulka
15. kvě 2024

@simcatom to byly vždy

candat
15. kvě 2024

@simcatom skoro na každé jméno jde vymyslet nadávka. Já jsem Kamila a nikdy mi tak nikdo neřekl a kdyby tady o tom někteří nepsali, tak ani nevím, že něco takového je 😃. A děti byly zlé vždy. Někdy když si vzpomenu, co jsme my někdy něco někomu řekli nebo provedli, tak bych si nafackovala 🙄

katerinka92
autor
16. kvě 2024

@candat Joo jako dítě/puberťák bych taky ráda vzala plno věcí zpět, člověk si neviděl do huby 😁 či tak, bohužel to k tomu dětství patří, tyto přešlapy a blbé nadávky

Strana
z3