icon

Vyšlo to - I. trimestr 🙂 Rodíme podzim, zima 2011

evcikevil
11. únor 2011

Ahojky holky,pokud máte stejnou radost jako já a máte taky tak krásný pocit,že čekáte stvořeníčko s milovanou osobou,honem sem 🙂Já jsem to zjistila dnes ráno a před chvilkou jsem to oznámila příteli 🙂Jsme nadšení.Pravděpodobné početí je u nás 15 dní,takže termín porodu kolem října,listopadu.
Máte už nějaké příznaky?
Mě akorát popichuje v podbříšku,jinak nic 🙂

lipetra
20. čer 2011

@kajka_37 No jasan, ta barva, vetsina lidi jsou konzervy 🙂

ckaty
20. čer 2011

@kajka_37 to mi povidej..dyt ja se stehuju taky do hor..na Sumavu..tam je zima taky dlouuuhá a tuhá....takze mame velky nafukovaci kolecka a cetla sem recenze a vyzpovidala tu kamosku jak od ni ten kocarek mam a melo by to byt ok 🙂

ckaty
20. čer 2011

@mannadela ahoj 🙂

ckaty
20. čer 2011

@kajka_37 tyrkysova se mi taky libi 🙂

kajka_37
20. čer 2011

@ckaty no ještě pročtu net ale mám pocit že sem pročetla všecko a všude píšou něco jiného 😀 tak nevím no...
ad tyrkysová, modrou mám ráda...a fialovou..ale na kočár by se mi víc hodila spíš ta modrá 🙂 a tyrkys můžu dát jak holce tak klukovi 🙂)
@mannadela ahojky
@lipetra já sem taky většinou konzerva, ale tohle mi prostě padlo do oka 🙂

lipetra
20. čer 2011

@kajka_37 no tak to ja jsem moc chtela cernobily a nakonec budu mit hnedostribrny, takze taky konzerva 🙂

marketas1
20. čer 2011

@kajka_37 ono asi není nad osobní zkušenost, ale kamarádka mi říkala, že když zaaretuješ to přední kolečko, aby se netočilo, projedeš vším....
@ckaty no, zaškrtit prsa jseemyslela 😀Ježiš,já mám starosti, fakt 😀 Ještě jsem neporodila a už tohle.

Holky, zkušené matky, nástřih ano nebo ne? Já si chci koupit od Salosu ten olejíček na masáž hráze,nástřihu s ebojím...

kajka_37
20. čer 2011

http://www.spuntik.cz/teutonia-korba-2010-fashion/
ještě je hezká ta sv. fialová, ale to už je možná až moc sladký 😀

marketas1
20. čer 2011

@kajka_37 ten tvůj vybranej kočárek je moc pěknej!

kajka_37
20. čer 2011

@marketas1 no já sem i konzerva s tou 4kolkou, já k tý 3 nemám důvěru, ani se mi nelíbí
nejhorší je že si něco přečtu, a za týden nevím nic 😀 asi už těhu demence 😀

marketas1
20. čer 2011

@kajka_37 tak já jdu do 3kolky, protože ji mám vyzkoušenou a fakt stabilní jako 4kolka, takže já neváhám. S těhu demencí buď v klidu, já jsem pako už dlouho! 😀

ckaty
20. čer 2011

@marketas1 jakoze udelat uzel na prsou? 😀 me nastesti nestrihali..a ani sem nic nemasirovala..ja sem spolehala na ten malinovej cajik a pak jeji tatinek nebyl zadnej obr /Ital/ ,takze Nikki mela 3 000g a 52cm..takze zadnej obrik🙂 ale sestru strihali pokazdy a rikala,ze ty stehy ji pak palili nakou dobu..Takze ted hodlam taky radsi zakoupit i ten olejicek bud od saloosu nebo od weledy...a zacit taky tak cca 2mesice pred porodem..nastrih fakt nechci

ckaty
20. čer 2011

@marketas1 nejsi sama 😀

marketas1
20. čer 2011

@ckaty hihi, holky říkal,y že normálně vezmeš třeba prostěradlo a stáhneš ho přes prsa, abby se ti přestalo dělat mlíko. A s tím nástřihem taky nechci. Ale ta masáž hráze taky docela bolí a sama ji nezvládnu, bude muset masírovat muž 😀 Ten bude mít radost!

ckaty
20. čer 2011

@marketas1 kecas 😲 .. tak to sem jeste fakt neslysela... 😀 ..kdyz si to predstavim 😀 .. Si pis,ze bude mit radost..a moh by namasirovat i prsa proti strijim rovnou....a pak te bude chtit mit tehotnou nonstop 😉 ..

marketas1
20. čer 2011

@ckaty to už chce teď 🙂 masíruje rád 😀 A fakt, tady to tak holky dělaly,když chtěly přestat kojit....

ckaty
20. čer 2011

@marketas1 to je zajimavy ten muj taky..ten uz planuje dalsi mimi a to sem jeste ani neporodila tohle 😨 🙂 Ja bych se bala,ze by se mi tam to mliko nahromadilo..ztvrdli by mi prsa a mela bych zanet...jinac na to bajecne funguje babskej recept..studenej tvaroh s francovkou naplacnutej na prsa..muzu doporucit pri zanetu

marketas1
20. čer 2011

@ckaty a ještě prej kysaný zelí a prsa je výborný na záněty! 😀

mimys
20. čer 2011

Ahoj holky... teda nez jsem si sem stacila sednout uz jste zas dal o stranku 🙂
ziju,ziju. dostala jsem dietu, test na cukr mi ani nedelali, ze uz ten prvni výsledek byl špatný. ted cekam na vysledky dalsiho vysetreni a doufam, ze mi nedaji inzulín...

Jinak jsem cetla, ze jste resili jestli nástřih hráze,nebo nee.... no já si myslím, že nejlepsí je žádnej nástřih, ale že se vás na to nikdo nebude ptát :-/ alespon me se nikdo neptal a šmik ... a bylo :-/ taky uvažuju o tom gelu, protože t stříhání nic moc, no :-/ ... ale zase člověk neví, jak by to vypadalo, kdyby se to samo natrhlo... asi by bylo hůř..

mimys
20. čer 2011

nejlepši je prestavat kojit postupne, kazdy den kratsi dobu a s vetsim intervalem... to si pak prsa postupne zvyknou na mensi odbyt mlika. jinak prestat hned, to musi byt opravdu těžký a nedivila bych se, kdyby to bylo na prášky.

mimys
20. čer 2011

@ckaty 🙂 no to si piš, že se mu budou líbit prsa i v dospělosti 🙂 náš kluk byl kojenej do dvou let a nemyslim si, že proto, že by to potřeboval, ale proste miloval to teploučký měkoučko a přitulení. přestali jsme ze dne na den bez problemu, ale přitulí se rád i teď, a to je mu deset 😀 ještě tak před rokem využíval me nepozornosti a občas si jentak jakoby mimoděk sáhnul 🙂.

marketas1
20. čer 2011

@mimys ty jim ale můžeš na začátku říct, že si nástřih nepřeješ a oni to musí respektovat...

Holky a další téma - co epidural?

wosk
20. čer 2011

Ahoj holky, máte toho popsaného hodně na to, abych našla co hledám. Tak se rovnou zeptám 🙂 Už máte vybraný kočárek? A jestli jo, prozradíte jaký? My pomalu pokukujem (manžel už z toho pomalu blázní) a zatím se nám asi nejvíc líbí Jané slalom. Pak jsme ještě koukali na Inglesina Magnum a X lander... Ještě máme čas, o tom žádná, ale právě když je čas, ráda bych vybrala dobře 😀

ckaty
20. čer 2011

@mimys no dyk me to u tech "chlapu" ani neprekvapuje..by bylo mozna i divny kdyby to tak nebylo 😉 tak ty uz mas taky jedno "mimi" taky takovy odrostlejsi jako ja .. 🙂

mimys
20. čer 2011

@marketas1 no ja rikala, ale byl tam frmol, kazdou chvili jinej doktor... a šmik a bylo...
na papiře jsem jim to teda nedala, no a to asi byla chyba. Pochybuju, že by si to tam ale řekli. chvilema jsem nevedala, kdo je doktor a kdo je uklizečka 😀

mimys
20. čer 2011

@ckaty no já mám odrostlejší dvě 🙂 teda mamka rika, ze mam doma uz ted deti tri, ale tomu nejstarsimu je uz skoro 40 🙂 Mám dva kluky jednomu bude v zari 10 a druhýmu v lednu 15..... no a co myslis... to třetí bude zase klučina... jak jinak u nás...

mimys
20. čer 2011

jinak epidural asi nee... toho de desim, jen si to predstavim. Vidim jehlu a uz se klidím a ještě do páteře?? neeeeeee Taky se bojim, ze kdyby došlo na císaře, že by toho využili a hezky při vědomí šmik šmik.... a toho se fakt bojím.. To radši uspat pěkně a pak se probudit a mít miminko 🙂. Jsem strašná posera.

ckaty
20. čer 2011

@marketas1 no rict jim to muzes 🙂 ,ale asi stejne udelaj co bude v danny chvili nejlepci pro tebe a pro mimi...takze ikdyz sem mela prvni porod bez nastrihu a nechci ho..tak je mozny,ze mi ho budou muset udelat a nic nenadelam 😒 viz epidural tak mi ho muj gyneko vylozene doporucoval..a porad pripominal at si o nej reknu..tak jsem ho mela a dobry..ikdyz to podle me byla ne nezbytne nutna chemie do tela..no uvidime jak budu mluvit ted 😉 jinac segra rodila tyk rychle prvni a to druhy jeste rychlejs,ze ji to ani nestihli dat 🙂 ..

marketas1
20. čer 2011

@mimys 😀 týjo, teda,takt o je mazec 🙂 Ale zase si říkám,že lepší mě nastřihnout, než prasknout sama!

marketas1
20. čer 2011

@mimys ty vypadáš jak holčička a máš už 2 velký děti. jak to děláš?
A já epidural aky nechci

ckaty
20. čer 2011

@wosk ahoj na Xlanderem jsme taky uvazovali,ale od vikendu mame koupenou 3kombinaci peg perego gt3..a dalsi 2 holky tady to gt3 budou kupovat taky... 🙂

Strana