Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
no uvidím co do pondělka.. třeba to do tý doby zas přejde 😅 😅
nevím nevím, říkat gynekologovi šťoura nevzbuzuje důvěru 😀 😀
no on holt za to nemůže, ale je to jeho profese, že se převážně pořád ženskejm šťourá ...tam.. 🤐 😉 😀
aron už jsi snídala? Já ne, ale začínám mít hlad. Jdu si hledat snídani 😉 pak když po ní neusnu, tak zase přijdu 😀
já už měla v šest rohlík 😀 letím na poradu a taky ještě dojdu 😀
ahojky,holky já to mám se spaním špatný. Vždy se v pět vzbudim a nemůžu usnout. Zaberu po šesté hodině a někdy dýl,pak nejsem schopná vstávat s Johankou. Jsem jak praštěná klackem či co. Ale mám to už tak týden no děsný. Já teď muset do práce,tak fakt nevstanu.
ahojky, tak jsem se konečně vyhrabala z pelíšku 🙂
farmi , aronku, teda vy jste skřivánci 🙂
markee tak ještě že jsi doma 😎
mě se dneska nechce do práce 😔
ahojík holky🙂
ee.lis Ty ještě makáš ? a půjdeš na PN ?
ahoj šarlot 🙂
asi nepůjdu, potřebujeme penízky. Ale nejradši bych bylla doma hned, jsem úplně hotová 😝
Mno já měla včera schůzku s majitelem a lámal mě abych se vrátila na jarní sezonu ... tak budu možná taky pracovat. 😉 Ještě uvidím.
jo? zase do toho obchodu? to bys měla dobré
jj, internetový obchod, PPL.. sem mu nabízela, že zaučím někoho nového jen z PN a on že néé, že tam chce mě.
Tak jsem říkala, že ale nevystrčím nos z kanclu, nebudu nic těžkého nosit, žádné rytí apod...je pc, tel. a mailiky a prac. dobu, že si taky upravím. Tak říkal, že je mu to fuk, jen když tam nebude zboží trčet.
teda holky, vy jste pracantky! 😕 Já jsem každej den utahaná a ani do práce nemusím chodit 😝
jinak hlásím, že jsem si mezitím trošku bucla, pak pokrmila havěď a ted jsem do sebe cpu, rohlík s kaviárem a kakavičko, mňam 😵
jinak povězte co budete vařit k obědu, dnes už nemáme žádný zbytky, tak budu muset něco uklohnit, ale opět mi došla inspirace na něco rychlýho-nepracnýho
Holky, vy se máte,že vás někde chtěj. Já bych chtěla i třeba poloviční úvazek,ale prostě kancelářskou práci. Zatím o těhu nikomu neříkám a ani říkat nebudu pokud to nebude nutný. Uvidíme,až po kontrole u doktora. Zavolám si na objednání kocem února,většinou mě bere ještě ten týden-pokud nebude marod či nebude na dovče. Uvidíme no. Prsa už mě začínaj pnout,no hrozný. Jen má prostě 65.5kg a potřebuju zhubnout. Holky myslíte,když budu jíst málo,že to nijak neublíží,žejo?
ha🙂 tak já dneska kuřecí polévečku s nudličkama a srnčí gulášek... už se to vaří🙂))
Markee 65,5kg není žádná strašná váha... jez normálně, nevolnosti teprve přijdou, takže dokud můžeš tak jez... zeleninu, ovoce, maso.
Sarlot,kdybys viděla moje nohy,to je hrozný,nemluvě o zadku a břichu,ale tak já vždy jak jsem těhu,tak se hrozně rychle zaliju a jsem jak tank. Musím hodně té zeleniny,zítra jedu na nákup,tak udělám zásoby. Mám tu jen okurku a čínské zelí,tak budu chroupat aspoň to.
K jídlu mám v plánu zapečené palačinky s masovou náplní-ale předpřipravím si to dnes a zapeču zítra.
tý brďo srnčí gulášek 😵 😵 😵
no ale tak ten u nás nebude, leda bych si šla nejdřív ven ulovit srnu 😀
markee tu váhu ted proboha neřeš! navíc 65 opravdu není hodně! 😉 co bychom pak měly říkat my obézky 😀 😀 maximálně když budeš mít chuť a když ti to žaludek dovolí, můžeš zkusit ted papkat víc zeleninky a ovoce 😉 (radí ta, co může řízek ke snídani, bůček k obědu a k večeři gulášek 😀 😀 😀 😀 😎 )
markee to jsou jako normální palačinky a k nim nějaká masová směska? A to ještě nějak zapejkáš společně v troubě? zní to dobře 😉
farmo no neříkej že Vám tam něco nepobíhá🙂))
markee hlavně s oliv.olejem tu zeleninku zakapat🙂 kvůli vitamínkům
Farmy udělám si směs z mletého masa,prostě na cibulce ho opeču a přidám koření na jaké mám chuť. Ale přemýšlím,že bych udělala jen směs v mističce,nandala do palačinek,ty zamotala a dala do pekáčku ať se upečou takhle,ale jestli by se ty palačinky nerozblemcali. Jinak normální těsto na palačinky dělám. Prostě do toho masa,dám třeba i žampiony,kečup i trochu sýra. A když to nandám do misky,tak to zaleju vajíčkama nebo troškou smetany a to posypu velkou vrstvou sýra. Prostě podle chuti.
No je mi blivno,jako žaludek na vodě a točí se mi hlava. Chjo.
sarlot no právě že pobíhá.. 😀 dyt říkám, že bych musela jít ven lovit 😀 ale na to jsem moc líná 😀 navíc já bych ani mouchu nezabila a dobrovolně by ta srna asi nepřišla a nesložila se předemnou 😀 i když možná kdyby mne viděla 😀 😀 no a nebo nějaká lehká zástava srdce..no ale to by byla asi hodně veliká náhoda 😀 😀 😀 no ale projistotu jdu dát na zahradu velkej hrnec a třeba se mi do něj i sama naporcuje 😉 😀
Našla jsem tento recept http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=57165 , http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=16380 , http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=4994 ,
merkee ha už je to tady 😀 mořská nemoc 😝 Tý jo ale ten tvůj receptík zní moooc krásně! 🙂 asi o víkendu prubnu 😉
No já když nevím,tak najedu na MMB a projíždím stránky a vždy mě něco napadne. Ale to když mám volné PC,že 😀
Nevim jaký řezy udělat na tu sobotu. Zas projdu ty recepty,ale fakt nemám chuť 😅
farmi, já budu mít k obědu buchtičky se šodó 😀 dieta to není, ale já je hrozně ráda 😉
tý brďo, ono to vypadá ještě líp než zní! 😕 😵 to s tím špenátem a hermošem by taky nemuselo bejt špatný 🙂 nicméně o víkendu zkusím asi to poslední s kuřecím masem .. i pro kluky 🙂
aron tak ty já taky můžu 😵
holky když já mužu snad všechno 😅 😅 😅
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
no právě! 😀 já už ho vidím šťouru, jak je bude chtít hned vidět 😀 😀 😀