icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

ee.liska
12. dub 2010

holky dík 🙂
kopi pěkné úlovky 😎 nám toho kluka dneska zase potvrdil, tak už mám jasno 😀
terci Lukášek se asi ještě krášlí 😉
paaji teď už vás čekají snad jen příjemnější věci 🙂
petros, vy už víte co budete mít??? 🙂

cajori17
12. dub 2010

holky to bolíííííííí,prášek mi nepomáhá

murynka
12. dub 2010

ahojky

paji moc moc gratuluji ke spermiu!!!!! 😉 😉 😉 😉

kopi hezký úlovky!!!

ale proč jdu-eli ty ted poslouchej!!! také mi tvdrlo břicho už takto brzo....ležela jsme ve 28tt v nemocnici můžeš mít citlivou dělohu což asi bude...hodně odpočívej a fakt ležet já to nedělala a podívej jak to dopadlo tedy ještě dobře to můžu být jedině ráda mě prdla voda při malování 😀 😀 fakt odpočívat m magnézko nezabralo tvdrlo mi po něm bříško ještě víc ☹ gratuluji ke kloučkovi 😵

murynka
12. dub 2010

handm tajé gratulace ke kontrole a jsme zvědavá co to bude 😉 😉

farmi ty neměj žádný výčitky!!!!

caj ta cysta mě mrzí ☹ s tou laparkou je to dobrý nápad¨

maab je mi moc líto že to nevyšlo 😢 😢 😢

cajori17
12. dub 2010

mury je to dobry napad,ale ted me ceka cekani,v pondeli jdu na injekci a pak po ms se uvidi ,jestli praskla nebo ne.....ach jo,depka šílená..........zase marodím.....s takou mi v praci ani smlouvu neprodlouzi....celej brezen jsem marodila a ted zas....a prac.pomer mi konci v kvetnu,to je parada 😔

petroska
12. dub 2010

Eli to víš že taky nevíme.ted bude velký ultr tak snad ukáže pipinku nebo šulínka 🙂 .nějak se nám nechtěl prcek ukázat ale jaksi už máme v mysli jen chlapečka 🙂 .to bude překvápko jak to bude holka 😀

murynka
12. dub 2010

caj aha to jsem netušila ☹ tu depku chápu..jak dlouho tam pracuješ

kopa
autor
12. dub 2010

Eeli ty se máš 😵 😵 já už chci taky vědět co čekáme 😀 😀 všude plno krásných miminkovských oblečků 😀 😀

ee.liska
12. dub 2010

cajori to je mi líto ☹ snad bude za chvilku líp 🙂
mury, jj ležím a ležet budu, hlavně že jsem doma, nemocnice mi letos jednou stačila 😝 jedinou aktivitou tento týden bude kafíčko s petroskou a šarlotou 😀
petros to ten náš se ukazuje až mooc 😎 jestli teda při porodu nevykoukne pipinka 😀

ee.liska
12. dub 2010

kopi za chvilku to taky zjistíš 😀 😉

kopa
autor
12. dub 2010

Cajori depky dobře znám 😔 😔 Zítra bude lépe 😉

kopa
autor
12. dub 2010

Eeli to je ještě za dlouho 😀 😀

markee
12. dub 2010

Kopy, jezdíme do Vinohrad. Já teda už nedaruju krev-krom toho by mi jí teď po revizi stejně nevzali. Takže Míšu vždy vycucnou a pak chodíváme do kina. Teď ale jdeme na véču s Míšovo sestřenicí.Jedeme příští pátek. Uvidíme v kolik,pže se Míšovi udělali opary a mamka jde teď od pátku do práce-zatím na černo,ale třeba nebude doma další pátek a nebudu vědět,kam malou dáme. Uvidíme.

murynka
12. dub 2010

eli to je dobře 😉

leni vydrž už za 2 měsíce to vědět na 90%budeš 😵

holky musím vám něco říct se z té naší zblázním 😀 včéra se mi podělala do ruky 😀 měla jsme jí rozbalenou a vzala na ruku a bylo to 😀 no a dneska odejdu enchám jí na dece byla na bříšku a přijdu a ona minimálně o metr dopoředu 😕 už se odkopavá nohama rpostě se začíná plazit 😵 😵 😵

kopa
autor
12. dub 2010

Markee aha,já myslela jestli nejdete do Gennetu,víš 😅 že bysme se tem v pátek potkali 😀 😀 a stejně jdeš až příští pátek,jsem to trdlo 😅

kopa
autor
12. dub 2010

Markét to víš,že vydržím 😉 😉
Jen mě ted štve,že si nemohu nák pozorovat bříško zda mi roste nebo ne 😅 🤐 🤐 Prostě já mám nadpičník,pupík a ledvinku 😅 😅 😀 no ani se nekoukám moc do zrcadla.Doufám,že se to pak nák scelý na jednotný břicho 😅 😅

markee
12. dub 2010

Murynko,téda to je rychost,co? Nojo,za chvilku bude běhat 😉

kopa
autor
12. dub 2010

Holky je nák důležitá ta kontrola u obvodní?potřebuji to razítko do průkajdy a já tam dneska volala a ona mě objednala až za měsíc 🤐 🤐 nechápu proč za tak dlouho 😠

murynka
12. dub 2010

markét ona je extrém rychlá 😀 v létě chceme do chorvatska s mojí kámoškou má o 3t straší holčičku prý ta naše tam už bude chodit si ze mě dělá srandu 😀 😀

murynka
12. dub 2010

leni já tam šla po 30tt 😉 😀

petroska
12. dub 2010

KOPY mě řekla doktr at si to oběhám jak chci,hlavně at do porodu je vše orazítkované 🙂 času dost.taky jeste nemám zubaře a jen tak se tam neukážu hned

markee
12. dub 2010

Kopy,já osobně půjdu k obvodní při dalším těhu až po odběrech placenty. Pže to pro mě dřív nemá cenu. Někdo chodí i třeba na konci těhu 😀

murynka
12. dub 2010

jen lenička hrozně pospíchá 😀 😀 klid leni klid thu si užívej fakt jo uteče to jako nic ☹

markee
12. dub 2010

Murynko,to je možný,že tam už bude běhat-teda jestli pojedete někdy v průběhu prázdnin nebo ke konci. Kamarádky známý maj děti,které obě začli v 7měsících chodit. Ale to je drsný,pže to si myslím,že je hooodně nebezpečný pro dobrý vývoj.

tercie
12. dub 2010

Teda chvilku tu nejsem a vy popíšete stránku 😀 Poklízela jsem kuchyni, a vymýšlím, co si dám k večeři, dneska mám nějakou žravou a nic nedokázalo zatím uspokojit moje chuťov buňky... 😀
Jdu si dát ještě sprchu a pak se k vám hned zas přidám 🙂

murynka
12. dub 2010

markét ale co naděláš muj manžel běhal v 8 měsíci 😅 a je v pořádku 😉 naopak já začla později amám v háji záda 😝
pojedeme na konci srpna bude jí 9 měs. 😉

mari111
12. dub 2010

je Maab to mne mrzí, tak na příště budu ještě víc držet palečky
Kopinka zas nakupovala 🙂

mari111
12. dub 2010

Tercinko my sme si udělali domácí pizzu a ta byla mňááááááááááááááááááááááááááááám ,práci mám hotovou a zítra asi přivezou další 😅 no snad to bude rychlé a pak si dám pauzu 😉

tercie
12. dub 2010

Mury Sofča je teda přeborník 😀

Kopi razítko od obvoďáka potřebuješ,ale nespěchá to, já si pro něj byla asi před 14 dny teprve 😀 Měli by dělat EKG ale většinou daj razítko a čau, pokud nemáš nějakej problém...

Jdu číst dál, jsem musela reagovat než zapomenu co jsem chtěla😀

tercie
12. dub 2010

Mari jééé pizza, to bych sidala říct,akorát tu na ní nemám ingredience... tak si jí nechám na jindy.
Přemýšlím opudinku,ale co si dám pak po něm? 😀
Mari a ještě něco jsem se tě chtěla zeptat...já si to minule nenapsala...jak děláš tu kuř. směs s tím pórkem?