Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
Flair gratuluji k úspěšné kontrole netopýrka 😀 😀 😀
Petroska vidíš, říkala jsem že si to užiješ. Tady jsou fakt jen šikovná mrňata 😉 😀 gratulka
Já jezdím do rizikové poradny a taky tam na UTZ vždy ležím asi 20 minut a je to super. Už se těším, až pojedeme zase.
děkuju holky.sem se třepala zase jak nikdy.všechno je dobrý a odpovídá,všechny špatné věci vyloučili tak sem štastná.jde vidět že tady na koníkovi přinášíte jen štěstí s radostí 🙂 táák moc mi spadlo všechno přilepené na srdci a ted už se budu jen radovat jak prcek roste.snad už se nemusím bát 😉
sarlot, krásné fotečky 😀
petroska, gratuluji k úspěšné kontrole 😉
Flair taky gratuluju ke Ko.ted sem vás tepr všechny dočetla 🙂 mooc kecáte 😀
petři blahopřeju ke kloučkovi🙂 to je super🙂 jsem ráda, že jste měli tak perfektní kontrolu🙂))))))))))))))))))))
Já jsem byla taky spokojená, měla nás Dr.Huspeninová 😉
petros teď už si budeš těhu jen užívat 🙂 já jdu příští úterý a už teď jsem po... strachy 😅 😀
Flair gratuluji ke kontrole 😵 😵
Sarlottko ty tvoje fotečky jsou moc krásné 😵 jste moc pěkná příjemná rodinka 😵 😵 😵
Petrosko gratulka ke chlapečkovi 😵 😵
šarlot my meli huspeninovou minule a nic moc o proti té dnešní druhé doktorce.fakt mlela co viděla,fakt supr.do detailu zvětšila každý orgánek a ukazovala co tam má a jak funguje.fakt sem hleděla 🙂 až břečela.Eli pokud prcek kopká tak si oddychni a bude mimi taky v pořádku.strach je vždycky ale já věřím že už ho ted mít tak velký nebudu a už se budu na prcka jen těšit 🙂 fakt sem konečně štastná a ten camprlík tak je prý už na 100 procent
Holky moc prosím zítra mi držte palečky,kolem 9hod. jdu na kontrolu a pak jedu do Gennetu na ty triply.Mám zase strach 😅 😅 A vždycky když na mě myslíte, 😵 tak příjdu s dobrými zprávami.
Mari koukám,že taky furt makáš jak divá 😀
Petři a nevíš jméno ? máš to na tom papíře 😉
Kopi děkuju, to víš že palečky se drží🙂))))))))))))
držím taky palečky KOPI.věřím tomu že to tady pomáhá 🙂 když je držíme. 😀
šarlot -Kovaříková.fakt baba příjemná.aj se chlámala jak honila malého na měření.
Holky díky 😀 😀 Já fakt tomu věřím,že držení palečků pomáhá 🙂
zítra bombarduju netík a objednávám věci co sem měla vyhlídlé na veletrhu.to bude utrata 😀 .jen si nevím rady jaké koupit peřinku a polštářek do postýlky.
Kopi na ty tripply Ti zatím jen vezmou krev, výsledky budeš mít až tak za týden ne ? Ale jako nědělej si hlavu, jsi mladá kočena, NT máš v pořádku, není se čeho bát. 😉
Petři tak tu sem tam nezastihla, já měla doktora ten byl úžasný a tu Huspeninovou, ale se taky rozkecala, sem se vyptávala 🙂
jj když sme se jí taky začali vyptávat tak řekla co sme chtěli vědět ale jinak sama od sebe to moc ne. 🙂 hlavní je vysledek,že je vše vpořádku
Sarlott, jojo vemou krev.Výsledky nevím kdy budou,doufám,že co nejdřív 😅 😅
No mám docela z toho strach 😅 Krev jsem předtím měla v pořádku,akorát to projasnění jsem měla 2,4mm ale doktorka říkala,že do 3mm je to v pohodě.navíc jsem někde četla,že čím déle jdeš tím větší jsou ty mm 😕 Já byla v 13+6.
Tak musím doufat,že to bude o.k. 🙂 Nerada bych šla na plodovku.
Oni pak stejně porovnávají ty výsledky NT+ triply?
mě řekli že tripl test bývá falešny,že hlavní sou vysledky z prvního trim.-je nejpřesnější,že nemám mít strach .kdyby bylo něco špatně tak ti to zjistí si myslím hned pri tom prvním testu.
Petroska, gratuluju ke kontrole! 😵 Takže Filípek? 😉 😵 Super, mám radost! 🙂 Zase další pozitivní zprávička! 😉
Sarlottko, kráááásné fotky, opravdu nádhera 😵 .
Vítám novou dušičku, tady Ti bude dobře, držím pěsti, ať vše brzo přebolí 😔 .
Petrosko, blahopřeji k vytouženému klučíku 😵 .
Jdu poklidit, navečeřet se, obstarat manžu a pak se ukážu 😉
moc díky holky.ted přijde řada i na vás s dobrýma zprávičkama 🙂 .
Kopi neboj se, hele čekáme super zprávičky a to pohlaví jooooo 😎 😀
Petři tak mám si napsat do tabulky Filípka 😉
šarlot asi jj.zatím vede Filípek tak snad to jméno vydrží 🙂
Petři Filip je nádherné jméno a nebude jich 10 na hřišti🙂 super volba 😉
tak já sem chtěla vždycky Lukáška ale jaksi muj je Lukáš tak nechceme 2 stejné jména doma 🙂 .a jiné jméno nás ani nenapadá.uvidíme co nakonec vznikne
nic holky.Pádím si užívat peřinky.v noci sem moc nenaspala tak to jdu dohnat.uff to bylo stresu.pa
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
teda petrosko gratuluju 😵 😵 teda to ti poskočilo 😀 , myslím, že mi termín už měnit nebudou 😎