Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
ale jestli zrovna v pátek bude zataženo 😠 😀
mari tak si udělej dovču a dojeď za námi sem, pokojík máme ještě volný 😉
mari tak to nejsem
já jedu na půl druhé na tu endokrinologii, v tom největším hice, asi se upeču 😝 ale jak se vrátím, tak hupnu do bazénku 😀
ach jo kamarádka co jsme byly stejně těhotné dnes zjistila že to bude holčička ( tu jsem mooc chtěla) acho jo přeju jí to moc, ale je mi z toho smutno ☹
no snad jo, děkuji mari, proberu s ním akorát ten slabej menses, jinak mě nic netrápí tak snad nic neobjeví
teda cajori to je fakt od něj hnusné, měl by ti být oporou teď víc než kdy jindy!!!!!
mandormi,neboj.......ja jsem nemivala v posledni dobe ms vubec-musela jsem chodit na vyvolavacky.....od te doby co beru utrogestan tak se to spravilo
a jeste to svadi na me,ze se neumim chovat,ze mu nemam rozkazovat a tak............proste je to hulvat a pomalu ho nepoznavam.....holky,v prosici jsme meli krizi-to jsme tesne pred tim planovali svatbu a pak jsme se skoro rozesli,no a ted jsme zacali zas zarizovat svatbu a chova se takhle-asi je to znameni,ze si ho nemam brat
cajori to musíš vědět sama, ale asi by si měla zauvažovat zda je to ten pravý!!! brácha je hodně blízká rodina a musí chápat jak je pro tebe důležitý a měl by se starat o to jak mu je, a kdyby to ne tak aspon být oporou tobě!!!!
@mirax - posledni mesic ho porad bolela hlava a byl strasne bledy a bolel ho zaludek (podotykam,ze meri 178 cm a vazi 56 kg)ale takovou vahu mel vzdycky.......no,tak sel na krev a obvodak ho hned druhy sden poslal do spitalu,ze takove spatne vysledky snad ani nevidel,ze ma abnormalne malo tech desticek,ze pry asi nekde ztraci krev......ale v nemocnici mu delali to gastro vysetreni-kontrolovali zaludek i strava a nic tam nema....tak mu vzali asi 8 !!!!!!ampulek krve a budou to posilat do Prahy,maji podezreni na nejakou krevni chorobu..... 😔
@madormi jsme spolu 7 let-od mych 15...jemu je 32.......kdyz se nevydarilo tehu byl mi velkou oporou......nevim co s nim je....a kdyz se snim bavim,vubec me neposloucha, i kdyz brecim tak mu to je jedno,nezajimali ho ani moje vysledky z folikulometrie,proste nic

ahoj šarlot 🙂 ok budu v půl na vlakáči
bude to lepší a po tom škaredém počasí si konečně dáme kafčo na zahrádce 😎