icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

ee.liska
22. čer 2010

@kopa to je neřád, že se nechce domluvit, tak hlavně ať svatbička dopadne aspoň trochu podle tebe 😉 Máš pěkný pupíček 😵

ee.liska
22. čer 2010

@mari111
@petroska u tamanů jsem teď se šarlotkou nakoupily taky, levně pěkně no a ta kvylita je teda horší, ale na těch pár těhuměsíců...
@handm já na kurzy chodím, ale ne na cvíčo, tam půjdu až po 30tt ale jen na dýchání, cvičit nesmím 😝
@natalie77 užij si promoce 🙂

kopa
autor
22. čer 2010

@ee.liska Eeli nakonec se mi ta svatba bude určitě líbit 😀 😀 třeba si i pobrečím 😅

ee.liska
22. čer 2010

@kopa kaviár, tvá váha,... no to je teda prevít 😠
@paajaa gratuluju ke screeninku 😵 🙂

ee.liska
22. čer 2010

@kopa nakonec si to určitě užiješ 😵 😵 😵

cajori17
22. čer 2010

holky,mrzi me to s tim testikem,ale co uz....nic s tim nenandelam.............ted jen tu mrchu nejak privolat...nejake napady?????????

cajori17
22. čer 2010

paaji,taky gratuluji ke screeninku 🙂

ee.liska
22. čer 2010

@cajori17 mě vždy pomohl ajedině injekce ☹ a co ti říkal dr?

cajori17
22. čer 2010

no,taky to vidim na injekci...na gyndu jdu az v patek,takze me to nemine

ee.liska
22. čer 2010

ale určitě za chvilku těhu budeš 🙂 ono teď máš i nervíky, to tomu moc nepřidá, ale jak budeš trošku víc v klidu tak se dá i tělo dohromady

ee.liska
22. čer 2010

jdu manžovi nachystat sváču, zítra už jde do práce. dneska byl se mnou na kurzu, tak na něj musím být hodná, dnešní lekce byla o porodu a byl docela statečný, pořád tam jít chce 😀 😎

kopa
autor
22. čer 2010

@ee.liska Eli tak je to vždycky 😅 když se hádáme on mě schválně vytočí bud kecma o mých rodičích a nebo tou mojí váhou.Na jeho rodiče nic říct nemohu,ty nám dost v začátcích pomohli.Jako to víš,že prý hostinu platí rodina nevěsty 😅 🙄 No já se z matkou nebavím a ona by na to stejně neměla peníze)Tak si to prostě zaplatím ze svého,co mi zbývá.

kopa
autor
22. čer 2010

@cajori17 Cajori nápady jak přivolat mrchu?prosit,prosit 😀 😀 néé ona příjde sama.

cajori17
22. čer 2010

@kopa -----vsak ona zas prijde v nepravou chvili,mrcha skareda 🙄

cajori17
22. čer 2010

holky,ani nevite jak se tesim az budu tehulka.......a ja budu tehulit zaroven s Farmíkem-si to zamlouvám 😀

kopa
autor
22. čer 2010

@cajori17 Ani nevíš jak jsem ráda,že už mrchu hnusnou nemám 😀

kopa
autor
22. čer 2010

@cajori17 To bude príma,až tu budete těhulit s Farmíkem.To tady bude furt veselo 😎

cajori17
22. čer 2010

neboj,po porodu si ji zas uzijes 🙂 😀 😀

ee.liska
22. čer 2010

@kopa pokud to bere podle tradic tak i nevěsta si určuje co a jak 🙄 a on jako ženich by měl platit pití, květinovou výzdobu a oblečení i prstýnky. v dnešní době se to spíš dělí na půl nebo každý za svou stranu pozvaných 😝

cajori17
22. čer 2010

bholky, u romu to vsechno plati rodina nevesty,zenich plati jen muziku ,piti a prstynky 😠

kopa
autor
22. čer 2010

Holky stejně to budeme muset zaplatit ze svého 🙂 za mě to nikdo nezaplatí a jeho rodiče taky ne.No uvidíme,musíme si to doma ještě probrat 🙄 co jako bude potřeba.Já bych si nechala uvázat malou kytičku z bílých růží 😵

cajori17
22. čer 2010

my se vezmnem,taky jen na radnici a saticky jsem si rozmyslela,budem jen my dva a svedkove,a pak pujdem nekam na obed.tot vse......chteli bychom asi srpen-to budem mit vyroci 7 let,a nebo nejpozdeji v zari

cajori17
22. čer 2010

@kopa .a kolik tam budete mit hostu?

kopa
autor
22. čer 2010

@cajori17 ty jsou moc hezké 🙂

kopa
autor
22. čer 2010

@cajori17 No já to spočítala na 22 a přítel počítá do 30lidí...

cajori17
22. čer 2010

ty jo,do vas bude docela dost.my bychom se vlezli do 50 lidi,ale to je vse z pritelovi rodiny,z nasi jen 10...takze to radeji nechame tak....

holky-me silene boli bradavky ☹

cajori17
22. čer 2010

jsem tu opet sirota 😀 😀 😀

kopa
autor
22. čer 2010

já tu jsem 🙂 jen jsem koukala do albíček 😀

cajori17
22. čer 2010

ja se silene nudim...ale za chvilku prijde pritel z prace....taky mam dilema,co si oblecu ve svatebni den...nevim kde sezunu obleceni pro slona jako jsem ja 😀